CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: fahdramli

[Pelbagai] Roti Gardenia Pandan,korang dah terjebak ke??

  [Copy link]
Post time 27-9-2021 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
X merasa lg.. asyik sold out.. lom pnh tgk irl
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 03:57 PM | Show all posts
belum sempat nak beli, dah lah pernah tersilap beli roti putih tapi ada iklan kat plastik tu, ingatkan roti pandan. cis
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 04:03 PM | Show all posts
Bagi aku biasa je. Rasa roti yang bau wangi pandan. Ade rasa parutan kelapa sikit. Takde la sampai rasa nak menangis sedap time makan.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
awal dah terjebak hihi..
iols x leh kalau flavor pandan/coconut/gula melaka..combination ni mesti beli sebab fav flavor

pendapat iols roti ni sedap lagi kalau dibakar..buh butter skit..walla..
tapi kalau dgn roti butterscoth..rasa nya butterscotch sedap lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
belum dapat beli lagi. Setiap kali pegi beli roti tak pernah jumpa

Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 04:12 PM | Show all posts
dah makan, kalo x bakar rasa mcm butterscotch...tapi kalo bakar wangi, lagi sedap dari bakar
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedap juga tapi calories tinggi..bleh kena diabetes ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah rasa setelah mencari sekian lama...
Bakar lagi sedap bau pandan naik
Makan cam tu pun sedap...
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah beli dah
Kebetulan.kat speedmart.sini.mmg.banyak.ado..
Boleh la
Iols cpt.jemu...huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Belum ketemu lagik..tapi cam rasa lemak & harum je
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 05:07 PM | Show all posts
dah beli, overrated for me
i am nasi lemak person after all
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 05:11 PM | Show all posts
terjebak jugak... dah la area rumah most kedai amek 5 loaf ja sekali order..  bila sampai,org kedai cilok 3 siap siap habuan depa.. nak beli kena tau schedule lori gardenia mai bila.. lambat mmg melopong... anak aku yang kecik suk sungguh, 2-3 keping sekali makan... sedap bila bakaq, tkyah buh kaya ka apa dah.. so umah aku ada 2 roti tostem, satu raisin, satu pandan.. hehehe... habuan sarapan...
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Masih xnmpk lagi roti ni di kawasan i haiz
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
dah makan, rasa dia lebih kurang sama ngan roti gardenia yg satu lagi tu, yg ada kismis jugak tu, cuma yg ni ada bau pndan
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Blom ada rezeki nak rasa
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak berkesempatan nak rasa lagi. Asyik xde je dekat rak. Hari tu i pergi supermarket nampak ada 2 bungkus dekat tepi kaunter. Bila tanya, budak kaunter tu cakap dah ada orang punya. I syak bila lori roti tu sampai, staff2 keje situ pakat beli sampai x sempat nak letak dekat rak kot
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Dkt minimart bawah rmh banyakk stock maybe ramai dh muak kot haha tp xpernah try lg , betul sedap kee
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 05:48 PM | Show all posts
beli masa awal2 keluar dulu .. for me, tak suka sebab melekit kat tangan macam butterscotch tu jugak. ada rasa kelapa parut tu sikit2. sekadar utk makan cuci mulut boleh la ...

dah beli 3-4 kali jugak
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah. Dpt kt Sam Groceries. Klu kedai biasa smedang abis.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 06:07 PM | Show all posts
Belom rasa lg mod. Xdak jmpa lg takat ni. Mebi sold out xdan kt i. Nk kata hampa keciwa tu xdak lar. It is what it is. Lau ada rezki jmpa i mebi try beli satu kali just fr the sake of it.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 12:41 PM GMT+8 , Processed in 0.188438 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list