CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 7294|Reply: 105

[Pelbagai] Roti Gardenia Pandan,korang dah terjebak ke??

  [Copy link]
Post time 27-9-2021 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Roti viral ni sampai terkejar2 lori gardenia... I dah terjebak... korang macam mana,
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah. Bila bakar bau wangi. Makan banyak2 muak.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah beli tp x prnh mkn lagi, suka bau dia bila husbaby toast...
Jual setisp rabu n sabtu je..
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 01:04 PM | Show all posts
biasa je.. enak dimakan begitu saja
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 01:11 PM | Show all posts
makan mmg susah nak berenti. 1 bungkus ni iols makan selamber je skali ngap. tapi dah taubat sebab takut kena kencing manis lak nnt. makan yg jenis whole grain je
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 01:22 PM | Show all posts
Terjebak juga.. Tengah plan makan sampai jemu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
X dpt nk merasa lg
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 01:58 PM | Show all posts
Belum pernah jumpe lagi roti ni huuhu
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak jumpe lg...patot ker iolss bertapa di supermarket
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah rasa...bila bakar bau wangi...
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 02:42 PM | Show all posts
Haritu macam nak beli tapi tak jadi
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru rasa 2-3 hari lepas , cam biasa iols suka mkn bhgn kerak roti je.
Boleh la bila gigit ada rasa cam kelapa parut pun dia letak juga.
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak jumpa lagi..utk merasai kesedapannya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-9-2021 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Manjalalu replied at 27-9-2021 02:44 PM
Tak jumpa lagi..utk merasai kesedapannya

I pun rezeki ja, my lit sister jumpa dan beli kan. Kat tempat I duduk tak jumpa lagi roti ni, agak nya kena pi bertapa juga la kt mydin atau econsave .,. Aha
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak jumpa lagi
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 27-9-2021 02:55 PM
I pun rezeki ja, my lit sister jumpa dan beli kan. Kat tempat I duduk tak jumpa lagi roti ni, agak ...

Kann. Asyik sold out aje kat kedai. Limit kott
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
tak sempat lg merasa sbb asal keluar je bkn hari rabu atau sabtu
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 03:15 PM | Show all posts
sedap juga...rasa dia lebih kurang butterscotch tu...

cuma xmau la makan hari2 hehehe...muak juga
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 03:23 PM | Show all posts
aku dah.. tp rasa di abiasa je..
not worth the hype..
lg sedap butterscoth aku rasa..
harga beza sampai 50sen padahal sama pattern je..
tiberr aku bitter haha
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape aku rasa biasa je.. mcm roti bun pandan kaya je...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 01:36 PM GMT+8 , Processed in 0.471071 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list