CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1228|Reply: 5

Kenapa quoted komen tak ada button untuk untuk ke original post.

[Copy link]
Post time 26-9-2021 09:14 PM | Show all posts |Read mode
As per title. Itukan normal forum features dan rasanya sebelum ni macam ada tapi sekarang dah langsung tak ada. Bila baca quoted post orang lain especially yang post panjang tak boleh baca sebab quoted post kena cut. Jadi nak baca full kena cari post original dan susah bila tak ada shortcut button ke original post. kalau ada button macam dulu kan senang sekali klik terus jump ke original post yang di quoted. Tolong fix.




contoh "shortcut to original post" button di forum lain.





Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2021 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
@lazim
tu thread mana nampak best jer uol bergosip..
tt u kena tunggu pakar2 masuk menjwb
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2021 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 26-9-2021 10:57 PM
@lazim
tu thread mana nampak best jer uol bergosip..
tt u kena tunggu pakar2 masuk menjwb

Benamg ezlynn kawen
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2021 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Gomea replied at 26-9-2021 11:37 PM
Benamg ezlynn kawen

baik..tentiu

Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2021 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Logik soklan ni..tp kenapa buka benang tt.tanya terus kt benang complain bod tu lg senang rasanya @admin6 sila jawab
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2021 02:14 PM | Show all posts
saya faham masalah itu,dulu memang ada ke direct post,tapi sejak system upgrade
macam tak ada fungsi tersebut, ada tips sedikit nak selesaikan masalah ni,kalau awak jumpa
yang owner post tu, klik saja option Show the author posts only  cepat sikit jumpa pos dia

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 09:31 AM GMT+8 , Processed in 0.088783 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list