CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 8264|Reply: 64

Edisi Imbau Kenangan AJL 89

[Copy link]
Post time 25-9-2021 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Masa ni korang dah lahir belom? Iols sudeh kertu yach!!! Time ni iols masih ada kerak2 hingus kat tepi hidung koh2.. zaman awie mendonia, kakak meols bawak naik beskal (carry) g tgk wayang kat pekan. Senarnyer dia g ngedate chessss aku dibawa sbg alat sajork  

Ada glitch2 ciked.. astu mcm ter rewind tapape tah.. potong stimmm betoi tp bole la kn.. layanzz.. sambil merepots hahaa.. smg boleh view la yek hahaa

Masa ni meols mmg layan wings.. mantulllll!!

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 25-9-2021 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MissyMolly at 25-9-2021 12:19 PM

Charmaine lawooo bener suara manja tapi garang bila bob main2 hahaaa... 1:12:00 even lagu tu kena sekat, meols tau je lagu tuh hahaaa mmg betul kata bob. Sekat la cane pun, kalau ad rejeki boleh jual munyer hahhaa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-9-2021 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts


Sikit kureng mantul masa mus tarik tp rasa sbb depa ad show kot sblm tu.. plus tali gitar plak putus.. lg jemmmm!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-9-2021 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
1:13:41

Drum black ketuk gila sedap..Joe pun goreng sambil tonggek2 relax jer eh eh ko nmpk eh bang tali gitar tu mana nk petik dgn sepek gelap.. awie mmg sore telan kaset.. yg koir tuh alahaiiii buat rosak taik telinga meols jah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-9-2021 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Tajam menusuk kelbu mata awie awwwww hahaha skang da kepam yach!! Meols masih sukakkan ketukan abam black

Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2021 11:26 AM | Show all posts
MissyMolly replied at 25-9-2021 10:45 AM
Sikit kureng mantul masa mus tarik tp rasa sbb depa ad show kot sblm tu.. plus tali gitar plak p ...

tali gitar yg putus tu joe burnmark joe burnmark
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2021 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 25-9-2021 10:45 AM
Sikit kureng mantul masa mus tarik tp rasa sbb depa ad show kot sblm tu.. plus tali gitar plak p ...

Yang mana 1 tali putuih? Meols tak nampak pulak...

Btw masa ni meols tak lahir lagi...kakak yg dalam perut mak masa tu hahaa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-9-2021 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 25-9-2021 11:26 AM
tali gitar yg putus tu joe burnmark joe burnmark

Aah undangan kan sbb gitaris may abu tu pemalu.. end up kena goreng gak last tuh dah joe burnmark tali putus. Mmg sedap la dia goreng tp dah tali plak putus.. abu dok usya jer cane joe burn gagah gak main.. sebegitulah abam meols membebel
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-9-2021 12:14 PM | Show all posts
MissyMolly replied at 25-9-2021 12:06 PM
Aah undangan kan sbb gitaris may abu tu pemalu.. end up kena goreng gak last tuh dah joe burnmark  ...

bukan sebab abu pemalu tapi bila solo klu main berempat je, muzik dah kosang pasal tkde 2nd lead. dalam pertandingan, bila dah kosong je, mmg ke laut. lagi 1 masa album ni, joe mmg terlibat dlm rakaman, klu tk salah aku le

secara peribadi, aku lagi suka tgk konsert berbanding dgn kt tv sbb tv ni kontrol abih. sbb tu dlm muzik2, band2 ni kaku mcm patung je, tk blh bebas
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-9-2021 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Mini.Me replied at 25-9-2021 11:54 AM
Yang mana 1 tali putuih? Meols tak nampak pulak...

Btw masa ni meols tak lahir lagi...kakak yg  ...

Makkk aiiii modanya chuols hahaazz..

1:00:30 try tgk time tu abu usya joe hahaa
siyes la xpasan ke sumbang giler yach time gitar solo.. music rock ni time goreng tu seakan gitaris plak melalak.. ganti vokalis.. tengok kat jaket hitam.

Kata org jenis gitar joe tu kalau tali putus mmg tuning lari tp dia boleh kaber lagi tuning tu tak la barai mana hahaaa mmg otai la deme2 nih!!

Last part mus lepak sblh baju putih tu gitaris may yg pemalu tu.. herloks je beliau petik.. konsep tayaqqin diri yach!
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2021 12:20 PM | Show all posts
Mini.Me replied at 25-9-2021 11:54 AM
Yang mana 1 tali putuih? Meols tak nampak pulak...

Btw masa ni meols tak lahir lagi...kakak yg  ...

gitarist pakai jaket hitam tu

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-9-2021 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 25-9-2021 12:14 PM
bukan sebab abu pemalu tapi bila solo klu main berempat je, muzik dah kosang pasal tkde 2nd lead.  ...

Ooo gitu ka.. terbukti momod tua hahaaa meols tapaham apa.. takat dgr abg meols jer borak2..
ooo kaki konsert yach!! Meols kecik lagi.. layan kt funfair jer la mampooo hahaaa tu punmantul okey.. tgk part bagi ucapan je pon nmpk gelabah jerrr geng2 search hahaa lawokkk
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2021 12:27 PM | Show all posts
MissyMolly replied at 25-9-2021 12:23 PM
Ooo gitu ka.. terbukti momod tua hahaaa meols tapaham apa.. takat dgr abg meols jer borak2..
ooo ...

semua kira baru2 lagi muncul kat tv, mmg nmpak gabra
tapi klu tgk dema main konsert wpun funfair, masa tu baru nmpak belang
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2021 12:28 PM | Show all posts
utube abu may


Abu May Studio
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-9-2021 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Taman Rashidah Utama punya stori.. lawak ah bob hahaa.. jiwang karatzzz yach.. no wonder la pun.. mmg mantul aweks dia suka tu haaha si aida aris weiiiii.. hati kau keras aida haha

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-9-2021 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 25-9-2021 12:28 PM
utube abu may



Pak abu hensem suda boroi hahaaa tp alhmdlh nampak segar sehat..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 25-9-2021 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Mantul stamina yach!!

Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2021 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
1989 kaka dah msk sekolah menengah maka kaka mmg dah kertu
disbbkan dah kertu jd kaka ada sedikit hilang ingatan ttg AJL 1989 ni tp Charmine tu kaka igt lawo sgt utk zaman tu
Wings ni ms zmn tu cam adik pd search gitu juga dgn Gersang
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2021 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
tak blh lupa wings punye performance utk ajl ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2021 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa ni..?apa ni..?
Iols tak wujud lg zmn ni..so no komen
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 11:19 AM GMT+8 , Processed in 0.120555 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list