CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 3219|Reply: 14

Beginner oh beginner kau dah kenapa dek

[Copy link]
Post time 14-9-2021 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Sajalah nak celoteh pasal perangai gatai beginner kat bod pendidikan sexs

Dah kalau ada soalan berkaitan sexs
Apa yg relate kita jawabla kannnnn..
Dah namanya pun porem kan

Orang pun tak kenal kita siapa
So selamatlah.

Tapi masalahnya beginner zezantang ni suka nk try nasib pm2 ..aku yakin ramai je dpt pm kan.

Tolongla beginner kat porem ni bkn mcm kat fb..
Org dlm ni lebih nak menyembang ...
Tak ada makna nk berkenal kenal sangat..

So rentikanlah nk try naseb ye.

Oh aku ni bukan akak2 ye
Aku porndan

Nak kena sontot ke
....

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tibahhhhhh jadi pondan
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
saya bgtau mak akak..akak pondan
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Saje beginners nk pancing acik forum
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
amboiiiii makkkk
sejak bila masuk kumpulan huruf ni?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-9-2021 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Iman iolls maseh tebel sambil
Tgk porem iolss buat penyucian juaaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Uols confirm ke beginner ntah2 otai2 sj cuba nasib bolayan jah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-9-2021 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
NurAlia14 replied at 14-9-2021 08:44 PM
Uols confirm ke beginner ntah2 otai2 sj cuba nasib bolayan jah

Kot mn depa kan semua pn level 1..rolling eyes ok
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-9-2021 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
nakkomenjugak replied at 14-9-2021 08:38 PM
amboiiiii makkkk
sejak bila masuk kumpulan huruf ni?

Saja memenuhkan huruf2 tu kakak
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
iols pun ada dpt pm dari beginner bila cek dia cuma wujud dekat tered sexs jer..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
kenapa aku tak pernah kena hahahahhahaha
tapi bila pikir balik yihh tak payah laa
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 14-9-2021 08:46 PM
Kot mn depa kan semua pn level 1..rolling eyes ok

Iols pn pnh kne mls layan sbbnye kte duk komen kt bod ni la..pdhal kte komen sbb thread ddk didpn sne tu..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
x payah layan la kalau pm yg bukan2 tu...
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2021 06:04 PM | Show all posts
ada gak dapt pm dr mangkok beginner ni...
mmg tak pernah nampak kt thread lain..
kt thread sex ni nampak nickname dia...
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2021 04:26 PM | Show all posts
or maybe sometimes... org dah lama kat sini yg tgh crush kt hakak.. pastu dia buat id lagi satu utk pm hakak.. haa..mana tauuuu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-6-2022 12:18 PM GMT+8 , Processed in 0.097658 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list