CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: annadonna

Anuar Zain join tabligh? Lelaki Ini buat teh tarik.

  [Copy link]
Post time 12-9-2021 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 12-9-2021 01:37 PM
Jap chop....
Aku tau tgh makan, tp tuang teh tu bukan tgh makan kan?
tarik teh pun bukan.

Dorang mkn kongsi setalam ke tu or lain2 ya?
Cam bahaya gak makan setalam tu musim covid nih.
Nampak mcm tgn nabil tgh suap nasi kuah banjir hahah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-9-2021 10:13 PM | Show all posts
Edited by Kangkung1M at 12-9-2021 10:17 AM
trexxxxxi replied at 12-9-2021 04:25 AM
Tengkiu Kekkung fo the video
Manih bang nuar lelaki yinnih

Welcome.

Bang Nuar ni amat menjaga eksklusif diri, jarang kita dapat tatap aksi beliau berada di tengah khalayak umum. So bila sekali-sekala dapat tengok video candid macam ni, seronok jugak, kan.



Teh tarik tu nampak sedap. Bang Nuar kan bekas pramugara, mesti pandai bab bancuh2 air.







Jug air BN tu skrg tengah hangat di pasaran...ramai berminat nak bid katanya.







This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
lovelytouch replied at 12-9-2021 07:27 PM
Akaq pikir yg sama dek non.. adakah ukuran keIslaman dikira melalui masuk tabligh?? Kalau tak masu ...


Kan..suka hati je warga porum ni kata dia br dpt hidayah hanya kerana tgk dia join tabligh.tah2 selama ni org tu dah mmg seorang muslim yg taat.acik porum mmg perasan syumullll. Yg si nabil masuk tabligh depa masih gak maki kata xpayah tunjuk alim.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Rmai abg2 hensem, tu sbb Abg Nuar join sekali
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 10:42 PM | Show all posts
Edited by Kangkung1M at 12-9-2021 10:44 AM
Whitney72 replied at 12-9-2021 09:58 AM
Tp napa nmpk mcm kepam je..rambut terburai ( ke sebab barber shop msh tutup), muka kembang je..apa2p ...

Rambut terburai? Haha nakal you ni.









apa2pun moga trus jadi lbh baik kerana ikhlas dgn Allah bkn berubah sbb covid x da job msuk dan bila dpt byk job balik..lupa diri balik
Suka komen you di atas...sangat deep.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
dia x top up la cucuk muka dia.. muka nmpk kecut dh.. tiberrr iols rasa my crush zaman remaja dh kembali
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Geng tabligh ni bahasa pun lain dari kita. Sikit2 Allah. Sikit2 selawat. Tauhid kuat. Boleh kenal org tabligh ni kalau buat apa pun, serahkan puji pd Allah. Bagi derma, kata Allah yg bagi. Masak sedap, kata Allah bagi sedap. Allah punya kuasa, makhluk takde kuasa. Selalu sangka baik pd Allah.

Tapi tu la, segelintir tu pengotoq kepam
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Napa tak kahwin lagi Nuar? Hang tu handsome sopan lak tu layan org. Cuma bekas Abg ipar hang tu dulu tak serupa org
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-9-2021 11:39 PM | Show all posts
Harap2 asbab abg kuar mentabligh wangi yg lain2 pun ikut wangi jua. lihatlah baju dia nampak kemas helok wangi. Cuma rambut dan janggut tu kasi rapi. Mmg Sunnah kan rambut kasi rapi
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Bff aku pun tabligh gak, nama dia rasheed bhai.
Anak heol duk tolong kedai shopee aku yg sendu tu keke. Iols kalau nak bincang bab ghaib, bunian, gosip mosip konspirasi ni roger rasheed bhai
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
AnnaSendin replied at 12-9-2021 02:03 PM
Iols teringin sangat nak join tabligh, nak ketenangan jiwa, nak hidup disapa angin sepoi2 bahasa, na ...

Di Johor katanya dah ada team tabligh perempuan. Wallahualam
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 12-9-2021 05:13 PM
ertinya tabligh ini tidaklah anti kerajaan

Yg teman tahu tabligh ni tak anti sesape dan tak sokong sesapa. Janji deme boleh amalkan amalan sekarang dah ok. Tapi kerajaan Msia ni dari dulu memang tak kacau deme langsung.

Politik itu individu. Berkumpul macam tu deme imarahkan amalan yg sewajarnya utk yg Satu je
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 12-9-2021 07:15 PM
Chuolss laki ke? Kalau tabligh perempuan ada ke

Yap ada, deme panggil masturat. Selalu terdiri dari isteri & anak2 deme. Ada yg ikut shuben memasing keluo jemaah. Kalau tak kaluo pun deme berkumpul kat rumah sesapa baca mutakab hadith etc
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 01:20 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 12-9-2021 11:41 PM
Bff aku pun tabligh gak, nama dia rasheed bhai.
Anak heol duk tolong kedai shopee aku yg sendu tu  ...

Klu ada crita ghaib, bunian best bukak la thread @KIM.K .. rsa mcm dh lama xdak cerita gini kt porum
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 12-9-2021 01:35 PM
Alhamdulillah...suka beno i dgn bang nuar.  Chill2 je...takda pn nk nunjuk beria2...seeloknya bio la ...

Betui...senyap2 ja bang nuar..takde nak tjk menangis ka apa depan org...
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KIM.K at 13-9-2021 10:16 AM
3480 replied at 13-9-2021 01:20 AM
Klu ada crita ghaib, bunian best bukak la thread @KIM.K .. rsa mcm dh lama xdak cerita gini kt por ...


iols tutup benang mistik tempohari sebab takut jadi fitnah kat iols.
Psychiatrist kata nampak, dengar benda2 mistik ni skizo. Walhal belambak org share pengalaman kat bos seram
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-9-2021 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
TeropongThaico replied at 13-9-2021 12:21 AM
Yap ada, deme panggil masturat. Selalu terdiri dari isteri & anak2 deme. Ada yg ikut shuben memasi ...


Ohh..kalau suami pergi better ikut sekali takdelah asik ditinggal je
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 12-9-2021 10:04 PM
Kalu sehari dua tu ok tapi kalau lama2 or sepanjang tahun ikut iols tak selesa la tgk.
Dulu masa  ...

Tula kan orang asik nampak part nafkah..part anak buat perangai ke Bini sorang kena manage rumah anak2 sakit ke Bini sakit time laki keluar tu..yela xpe asalkan dapur Ada makanan ye tak..lol
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Lula2 replied at 12-9-2021 08:04 PM
Kena akui peranan lelaki dan perempuan tu berbeza. Bukannya semua yg pegi tabligh tu berdakwah, ra ...

I cakap part physically to be there with the family tu pun penting. Ah well laki orang lain lantak la kan..
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 12-9-2021 05:10 PM
apa sajalah yang membuatkan dia bahagia.
Hidup ni satu pencarian. Tak ada kesempurnaan akan ditem ...

apa sajalah yang membuatkan dia bahagia.
Hidup ni satu pencarian. Tak ada kesempurnaan akan ditemui kecuali apabila kita merasa cukup dan bahagia

Minta quote balik ayat ni. Terinspirasi sgt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 02:06 PM GMT+8 , Processed in 0.100320 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list