CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: annadonna

Anuar Zain join tabligh? Lelaki Ini buat teh tarik.

  [Copy link]
Post time 12-9-2021 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kangkung1M replied at 12-9-2021 02:20 PM
Alhamdulillah, semoga terus istiqomah.

Serupa pemimpin kultus
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-9-2021 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus la nak tambah ilmu. Hidup ni kan satu proses.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 12-9-2021 01:46 PM
Abang iols pun join tabligh dulu utk isi masa. Tapi dia masih je penampilan biasa tak adalah berse ...

Betul..kwn iols..ayh dia lecturer pun join tabligh..
Tp dia xprgi la lama2..dlm 3hari je kot..
Dia pun pesan dkt ank dia..kalau nk kawen..dia xbg kawen ngn ustz2 yg jnis extreme sgt or jnis tinggal rmh lama2 smpai terabai makan minum ank bini..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
ala comel la bangnuar jeng..yg  berckp tu whoayusawat nabil nampak berisi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-9-2021 05:10 PM | Show all posts
weezerfan replied at 12-9-2021 03:52 PM
Selama ni x cukup islam ke dia?bila masuk tabligh baru islam sempurna eyh?

apa sajalah yang membuatkan dia bahagia.
Hidup ni satu pencarian. Tak ada kesempurnaan akan ditemui kecuali apabila kita merasa cukup dan bahagia.
Kalau dia tak rasa bahagia nanti maybe dia akan tinggalkan tabligh dan cari saluran lain pula.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-9-2021 05:13 PM | Show all posts
KIM.K replied at 12-9-2021 04:39 PM
YB kawasan bagi. Kalau pusing jug belah satu lagi ada muka waibi sengih

ertinya tabligh ini tidaklah anti kerajaan
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai jea kawan saya yg modern dan professional join tabligh ni. Life mcm biasa xde la jalan tunduk tak angkat kepala atau tak bercakap dgn perempuan. Rock jea
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 12-9-2021 01:46 PM
Abang iols pun join tabligh dulu utk isi masa. Tapi dia masih je penampilan biasa tak adalah berse ...

alhamdulillah. seronok baca. pernah dgr kuliah ust muhaizad. katanya alim seseorg tu bkn dari penampilan. Tapi hati.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-9-2021 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Err lepas ni Abang Nua buat show secretary week.. acik2 dah segan la nak polok polok
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Hoola replied at 12-9-2021 04:20 PM
Mana fotonya xdop pun
Tepek plishhhhh twingin nk tgk idola achik
Tqqq

Ok ado.
Semlm majujaya bam nuar..humble man dari dulu.achik loikeeeeee
Btw, teh tarik satu! ;) ;) ;)
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus lah sementara ada free time tak sibuk, cari ilmu...congratts..hidup kena balance
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 06:40 PM | Show all posts
Suara dia ni mmg sedap lah. Saing2 sedap suara m nasir hattan. Haishhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah. Yg dok claim kata negara kita ke arah talibanism tu tolong buka mata skit. Jauh panggang dari api.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 06:53 PM | Show all posts
3chanceno replied at 12-9-2021 04:14 PM
Meols terpikir mata rabun ke apa, pasai tak nampak bideo pun

tak nampak ka sis?? deria bau ok? deria rasa? ok?? kalo tak ok kena pi buat swab sis
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 12-9-2021 01:17 PM
No such thing la sis. Tabligh kat malaysia dah ada sejak 70an. Dorang yang selalu kena hina dan ti ...

Tu la dah lama dan skrng makin bertapak. LoLLLL
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
AnnaSendin replied at 12-9-2021 02:03 PM
Iols teringin sangat nak join tabligh, nak ketenangan jiwa, nak hidup disapa angin sepoi2 bahasa, na ...

Sis masuk grup acik acik marhaban pon da bole dpt suasana positif sis..siap leh kumpul bunga telor lagi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-9-2021 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
AnnaSendin replied at 12-9-2021 02:03 PM
Iols teringin sangat nak join tabligh, nak ketenangan jiwa, nak hidup disapa angin sepoi2 bahasa, na ...

Chuolss laki ke? Kalau tabligh perempuan ada ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah ramai retis2 dah berubah
peringatan utk kita jgk
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 12-9-2021 03:52 PM
Selama ni x cukup islam ke dia?bila masuk tabligh baru islam sempurna eyh?

Akaq pikir yg sama dek non.. adakah ukuran keIslaman dikira melalui masuk tabligh?? Kalau tak masuk tapi buat amalan mcm biasa kira tak sama level ke dek non? Akaq confiussion!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 08:16 PM GMT+8 , Processed in 0.094402 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list