CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: annadonna

Anuar Zain join tabligh? Lelaki Ini buat teh tarik.

  [Copy link]
Post time 12-9-2021 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama x nampak Anuar. Walau nampak kepam kat sini muka heol elok jer natural. Tak nampak bengkak sana-sini. Dah buang filler kot?? Kad debit dah approach heols ker? Tanya jer
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 12-9-2021 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
midori_katana replied at 12-9-2021 02:23 PM
sebelum covid best jer lepas maghrib ada kuliah agama... tapi kena riki2 juga ustaz mana yg nak me ...

Menyampahnya dapat ustaz mcm tu. 40 kali cakap bodoh harap bodoh tu balik kat dia
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-9-2021 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kakalongmu replied at 12-9-2021 02:24 PM
Lama x nampak Anuar. Walau nampak kepam kat sini muka heol elok jer natural. Tak nampak bengkak sana ...

Tapi for a 50s man tanpa mekap muka dia sgt proper la
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 12-9-2021 02:37 PM
Tapi for a 50s man tanpa mekap muka dia sgt proper la

Ya betul. Body pun masih cantik. He belum kahwin kan.. Semoga bertemu jodoh yang baik2.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedapnya suara kak nuar
Merdu lagi wlpun dah 50an
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdullilah...am soo happppyyy..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduhh duhh duhh bang nuarrr
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
alhamdulillah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-9-2021 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
7doors replied at 12-9-2021 01:12 PM
Xleh tngok xda fb

Ig ada.. install ler
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Selama ni x cukup islam ke dia?bila masuk tabligh baru islam sempurna eyh?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus tengok ramai geng2 penghibur berbayar ni join tabligh, jadi karkun. Memang tenang rasa bergaul dgn geng2 ni. Ppuan pun ada tapi dgn jemaah ppuan la.

Cuma jag air tu ada partu ex laki

Mungkin jag kat semejid mana2
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 12-9-2021 02:17 PM
No such thing la sis. Tabligh kat malaysia dah ada sejak 70an. Dorang yang selalu kena hina dan ti ...

Yg ni aku setuju.x sama lnsg taliban ngan org tabligh.abg aku masuk tabligh puluh taun dah. Dah pegi haji dua kali.nafkah anak bini cukup.x pernah judge org syurga neraka mcm tipikal ostat2 kat skolah.solat berjemaah x pernah tinggal...
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols terpikir mata rabun ke apa, pasai tak nampak bideo pun
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana fotonya xdop pun
Tepek plishhhhh twingin nk tgk idola achik
Tqqq
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kangkung1M replied at 12-9-2021 03:20 PM
Alhamdulillah, semoga terus istiqomah.

Tengkiu Kekkung fo the video
Manih bang nuar lelaki yinnih

Jug tu maybe kebetulan yang tak disengajakan gittew meol husnuzon sebab heshe manih
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 12-9-2021 03:20 PM
alhamdulillah…. tp takut lah tgk anuar zain tu.. mcm ketua ajaran sesat pun ada (dari gaya)

hahahahaha.klu bcelak lg laaa pastu dh mcm ayah pin ekkk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-9-2021 04:35 PM | Show all posts
Kakalongmu replied at 12-9-2021 02:24 PM
Lama x nampak Anuar. Walau nampak kepam kat sini muka heol elok jer natural. Tak nampak bengkak sana ...

filler kekal lama ke? bukan ada tempoh masa ke...lama2 mengecut kena letak filler balik
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah... Moga terus istiqamah. Beruntungnya dia diberi petunjuk cara mana pun
Suka suaranya
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 04:36 PM | Show all posts
weezerfan replied at 12-9-2021 03:52 PM
Selama ni x cukup islam ke dia?bila masuk tabligh baru islam sempurna eyh?

dalam tabligh tu byk aktiviti keagamaan baca kitab....baca quran...selama ni bz dgn buat show buat lagi...eh ko dah kenapa? peliknya
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
sayawifenikmie replied at 12-9-2021 02:17 PM
... yg penting .... jug tu jug Barisan Nasional okehhhh

YB kawasan bagi. Kalau pusing jug belah satu lagi ada muka waibi sengih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 12:52 PM GMT+8 , Processed in 0.092611 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list