CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 19361|Reply: 138

Anuar Zain join tabligh? Lelaki Ini buat teh tarik.

  [Copy link]
Post time 12-9-2021 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Susah nak nampak video Anuar Zain sangat so bila nampak video ni teruja pulak nak share. Macam dia join juga perkumpulan tabligh. Banyak juga artis pilih mendekati agama time PKP ni.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-9-2021 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
MasyaAllah.. AllahuAkbar..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
MashaAllah.. Subhanallah, Alhamdulillah, Allahuakbar
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah...syukur klu abg nuar dh berubah. Beruntung heols diberi hidayah...mesti asbab anak yg baik terhadap ibubapa, sape tau kan..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 01:08 PM | Show all posts
awad aku lak tersengeh2 tgok vid ni.....tpi geli la tgok jambang yg lebat bjuntai tu ...yuck
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Hebat hidayah Dia!
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai jgk retis yg join tabligh lately ni.. alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Xleh tngok xda fb
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-9-2021 01:15 PM | Show all posts
alhamdulillah..semoga istiqamah
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon di lukis atau summary
Meol takdak efbi (tibeh)

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
alhamdulillah…. tp takut lah tgk anuar zain tu.. mcm ketua ajaran sesat pun ada (dari gaya)
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-9-2021 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 12-9-2021 01:20 PM
alhamdulillah…. tp takut lah tgk anuar zain tu.. mcm ketua ajaran sesat pun ada (dari gaya)

Tapi nampak wangi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-9-2021 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
blackpaper replied at 12-9-2021 01:08 PM
awad aku lak tersengeh2 tgok vid ni.....tpi geli la tgok jambang yg lebat bjuntai tu ...yuck

Tak apalah kalau dorang bahagia gitu dan tak kacau org. Nampak dorang happy sana. Brotherhood pun nampak kuat.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-9-2021 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
YomiuriLandMae replied at 12-9-2021 01:12 PM
Ramai jgk retis yg join tabligh lately ni.. alhamdulillah

Mungkin mengisi masa sebelum sibuk kerja balik. Okaylah tu ada juga masa nak belajar agama.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulilah sejuk iols tengok kak nuar berhijrah, syukur sebab dia bukan berhijrah dengan bertudung atau berniqab.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 01:34 PM | Show all posts
ramai eh now ke arah tabligh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-9-2021 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah...suka beno i dgn bang nuar.  Chill2 je...takda pn nk nunjuk beria2...seeloknya bio la penghjrahan kita hnya Allah & kita je tau...huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 01:37 PM | Show all posts
Jap chop....
Aku tau tgh makan, tp tuang teh tu bukan tgh makan kan?
tarik teh pun bukan.
X wajib pakai mask ke eh?
Ke video lama?
Ke mcm mana ni?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Hensem pokcit
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-9-2021 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 12-9-2021 01:37 PM
Jap chop....
Aku tau tgh makan, tp tuang teh tu bukan tgh makan kan?
tarik teh pun bukan.

Dorang biasanya berkampung sekali beberapa minggu. Atau bulan. So kalau dah lama duduk sama dalam satu compound dah beraktiviti sekali dah tak payah dah mask ni. Sebab bila dorang dah berkumpul tu dorang tak akan keluar gi mana mana. Dok situ je belajar agama. Mcm satu family la.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 05:21 AM GMT+8 , Processed in 0.088942 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list