CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: totokreturn.

Tanya perempuan - Adakah anda masih geli dengan air mani pasangan anda?

[Copy link]
Post time 29-9-2021 12:07 PM | Show all posts
totokreturn. replied at 19-9-2021 02:27 AM
pakai kondom ni, laki pun tak rasa feel sgt, pempuan pun takde feel, itu sebab ramai tak suka paka ...

pakai kondom ni memang x feel....kita lelaki ni pun kurang rasa intim..cuma boleh tahan lama la....
psgn kita pulak, rasa melecet...

Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2021 04:22 AM From the mobile phone | Show all posts
SWORKS27 replied at 29-9-2021 12:07 PM
pakai kondom ni memang x feel....kita lelaki ni pun kurang rasa intim..cuma boleh tahan lama la... ...

Bini aku tak suka.. Dia kata rasa getah.. Haha wpun try yg nipis punya kondom.. Aku pun rasa xfeel Sgt.. Tak rasa 'kehangatan' bila celup dalam tu.. Tp kalau main dgn skandal pakai la kondom.. Better safe than sorry
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2021 12:46 PM | Show all posts
orangselut replied at 3-10-2021 04:22 AM
Bini aku tak suka.. Dia kata rasa getah.. Haha wpun try yg nipis punya kondom.. Aku pun rasa xfeel ...

pakai la yg nipis mcm mana sekali pun, memang feeling dia tak sama dgn kulit ori baik utk laki atau pempuan. Cuma tu la, kalo pakai kondom ni, bila feel tu kurang skit, bleh la dayung lama skit. Kawan aku ada sorang pi main kat danok, waktu main pakai kondom dia cakap tak rasa apa, terus dia buang, baru dia rasa best. Skang ni jadi apa la kat mamat tu pun tak tau. Dengar citer memang dah gian tiap2 bulan wajib pi sana.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2021 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
totokreturn. replied at 3-10-2021 12:46 PM
pakai la yg nipis mcm mana sekali pun, memang feeling dia tak sama dgn kulit ori baik utk laki ata ...

Pasal tu susah kalau nak educate orang / kempen pasal safe sex guna kondom ni.. Sebab kalau pakai tu tak sedap.. Bagi la free berkotak2.. Kalau pakai kondom ni sedap main.. Rasanya kurang gakla sikit beranak luar nikah / ter eksiden laki bini dpt anak lagi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2021 10:36 PM | Show all posts
orangselut replied at 3-10-2021 09:38 PM
Pasal tu susah kalau nak educate orang / kempen pasal safe sex guna kondom ni.. Sebab kalau pakai  ...

tunggu teknologi akan datang, pakai kondom dekat hujung kepala je, memang tak tercabut sebab kena letak gam sekali
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 11:32 AM | Show all posts
kekadang susah juga si lelaki.
si aki nak safe sex dan rela pakai kondom utk keselamatan tapi si perempuan tak suka.

Lagi pressure dan kurang nikmat bila si lelaki takut terbabas.
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 11-9-2021 03:47 PM
Rasa mani tu macamana. Ce explain

cer rasa sendiri tengok...
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2021 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Nizam_76 replied at 15-10-2021 11:07 PM
cer rasa sendiri tengok...

Eh. Takleh bayang reaksi sendiri masa tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2021 04:32 PM | Show all posts
depend.. klau i nampak i rasa nak mun..
tapi klau i bj.. i bole lak telan.. hm
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2021 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 11-9-2021 04:17 PM
Sangat2 ...berpuluh tahun sampai la nih
Kalau terbau sikit pn aku nk muntah.


Macam sama je situasi ni hehe. Kan, kalau basah sangat
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 06:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Dea_Nell80 replied at 16-11-2021 04:32 PM
depend.. klau i nampak i rasa nak mun..
tapi klau i bj.. i bole lak telan.. hm

Asalkan x tengok sperms tu kan. Ms bj takpe ye sebab kat dalam mulut. Bj je sampai pancut
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 12:07 PM | Show all posts
kalau tgk dlm porn tu elok je pomp tu slurrpp abis sampai ke titisan terakhir. mungkin dah dibayar utk melalkukan aksi ni.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
blowjob and cum dlm mulut. feel x sama dgn cum during penis penetration dlm pussy. TP i suka blowjob and cum. lg2 bila dpt tgk muka .. tu yg best.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ermm aku tak kot. Pernah tertelan, rasa pedas2 mcm minyak urut
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 11-9-2021 04:17 PM
Sangat2 ...berpuluh tahun sampai la nih
Kalau terbau sikit pn aku nk muntah.


Ktrg laki bini plak suka basah2,  lendir2 tu sapu kt bdn,then sambung lg..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenjiyan replied at 15-1-2022 09:24 AM
Ktrg laki bini plak suka basah2,  lendir2 tu sapu kt bdn,then sambung lg..

Yekkk laki ku bising basah2 ku pn sampai cakap dh tk nak main
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak geli langsung. Lagi suka ada lah. Masa 2nd day nikah dah telan cum hubby. Best tengok hubby puas dan happy. Fyi I'm a virgin cuma suka cuba benda baru je
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
waktu ML, prepare towel kecik good morning. after cum, makesure lap mana yg kebasahan tu... tp tu la, tangan masih ada bau... kdg ok, kdg ada juga nk tak boleh...
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2022 06:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Tomyamputih12 replied at 15-1-2022 05:52 PM
Tak geli langsung. Lagi suka ada lah. Masa 2nd day nikah dah telan cum hubby. Best tengok hubby puas ...

Hubby pandai jaga makan xloya sgt laaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2022 08:30 PM | Show all posts
tak geli pon. kalo kena diet yg seimbang, rasa & tak de bau.

kalo cum on face, dah satu hal melekat kat eyelash extension iols.
terpaksa la berkorban demi kepuasan sejagat.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 11:51 AM GMT+8 , Processed in 2.548095 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list