CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: totokreturn.

Tanya perempuan - Adakah anda masih geli dengan air mani pasangan anda?

[Copy link]
Post time 14-9-2021 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Byk knowledge dpt dr thread ni ..
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 02:17 AM From the mobile phone | Show all posts
besi_kelabu replied at 13-9-2021 12:20 PM
umor dah boleh kawen dah tapi tak kawen lagii..

tanya tu sbb pernah terbaca doktor kata kalo su ...

Ahha
Lelaki patut lebih arif ttg benda ni

Air mazi keluar rasa lain
Air mani keluar rasa lain

So practice makes perfect

Dah cum make sure suruh husband pergi pass urine dulu
Kalau buang luar lepas tu masuk balik
Kemungkinan nak pregnant ada
So setiap kali habis making love session make sure pi kencing to clearkan air mani

Kalau before keluar mani
Air mazi akan keluar dulu
Lelaki kebanyakkannya boleh tau bila mazi yg meleleh atau bila mani yang lalu dlm salur zakar tu.

Sekian penjelasan drpd suami Acik
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 02:23 AM From the mobile phone | Show all posts
belacan_gurl replied at 13-9-2021 09:34 PM
I bagi pendapat je...bagaimana lelaki boleh geli dgn darah haid ..begitu juga wanita boleh geli dg ...

Darah haid lain kak. Darah haid mmg da terang2an mmg bnd yg kotor dan najis. Baca la mazhab mn pun termasuk mazhab kristian ke yahudi ker, tade 1 pun kata darah haid ni bnd yg bersih.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 02:34 AM From the mobile phone | Show all posts
belacan_gurl replied at 13-9-2021 11:59 AM
Tak...byk cara boleh buat kan..benda lain ada...lain org lain caranya...sbb I mmg xboleh ...Dan di ...

Tapi u belacan girl. Mesti kuat makan belacan ni. Bawah tu berbauuu uii. Tak geli plak Asben u.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 02:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Yela aku pun tak suka bau mani..nak muntoh. Seboleh2 memang takkan bau lepas pancut luar tu. Dan geli lendiran itu. Dan tak pernah la telan. Tapi Asben iols suka betol nyum2 bawah iols.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 14-9-2021 02:34 AM
Tapi u belacan girl. Mesti kuat makan belacan ni. Bawah tu berbauuu uii. Tak geli plak Asben u.

No lah ..I letak nickname belacan sbb i org perak..dah semua nickname ada org guna
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 03:06 AM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 14-9-2021 02:23 AM
Darah haid lain kak. Darah haid mmg da terang2an mmg bnd yg kotor dan najis. Baca la mazhab mn pun ...

Darah tu batal wuduk.. kena mani mana batal wuduk kan..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 14-9-2021 02:36 AM
Yela aku pun tak suka bau mani..nak muntoh. Seboleh2 memang takkan bau lepas pancut luar tu. Dan gel ...

samala kita,bau pun xboleh macam mana nak sapu kat muka,mau muntah hijau
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2021 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Muazz replied at 13-9-2021 12:47 AM
Sis ada pakai kondom ke

Asben ai la yg pakai
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-9-2021 10:27 AM | Show all posts

pakai kondom ni, laki pun tak rasa feel sgt, pempuan pun takde feel, itu sebab ramai tak suka pakai kondom sebab kurengg
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2021 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
totokreturn. replied at 19-9-2021 10:27 AM
pakai kondom ni, laki pun tak rasa feel sgt, pempuan pun takde feel, itu sebab ramai tak suka paka ...

Asben ai ok jer..mmg dia akan cari la menda tu tiap kali on. Bila x pakai dah rasa xsedap asben i ckp
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2021 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
minahgempal replied at 13-9-2021 11:16 AM
Yes..tk pernah tnya..yg psti i sgt suka..

untung la husben u... kebanyakan lelaki mmg teeingin n nak pancut dlm mulut wfe diaorang.... tp kebanyakan wife x mau... kebanyakan lelaki ok ja kalau wife diaorang pancut time diaorg jilat pussy tu...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2021 01:07 PM | Show all posts
Wife aku memang jenis suka telan air, lagi banyak lagi puas katanya, lepas dah cum tuh pon dia akan nyonyot lagi untuk pastikan semua dah keluar, kalau ada lelehan lebih sikit dia mmg akan jilat kasi habis semua.

Daripada baru kahwin dulu sampai lah sekarang, x penah xnak telan, x pernah dia rasa jijik, kalau lama2 x dapat telan mmg dia mengidam. Bila tanya rasanya ok ke tak, dia kata ok je, x rasa apa2 sgt, tawar2 gitu, cuma air tuh mcm berlendir dan rasa pelik sikit dekat tekak. Dan macam mana dia suka telan, macam tuh jugak lah aku suka 'makan' dia bawah tuh.

Kalau nak isteri suka telan, selalu lah makan makanan yg berkhasiat dan minum banyak air, jgn minom kopi, makan daging byk, merokok, etc.
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2021 11:55 PM | Show all posts
Gf aku ok je telan air mani
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 05:44 AM | Show all posts
tak boleh...
mesti termuntah tiap kali bj..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2021 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
yprat replied at 20-9-2021 01:07 PM
Wife aku memang jenis suka telan air, lagi banyak lagi puas katanya, lepas dah cum tuh pon dia akan  ...

dia x pernah mau nk dipancut dlm mulut mcm mana nk bg dia mau telan bro? ada kawan bgtau paling best tu time pancut tu bini nyotnyot btg / kepala tu... betul ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2021 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
mijot replied at 22-9-2021 05:44 AM
tak boleh...
mesti termuntah tiap kali bj..

termuntah sbb jolok dlm sgt ke atau sbb air mani terpancut dlm mulut yg jd termuntah?
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2021 11:30 AM | Show all posts
Nizam_76 replied at 23-9-2021 01:11 AM
dia x pernah mau nk dipancut dlm mulut mcm mana nk bg dia mau telan bro? ada kawan bgtau paling be ...

Kena pandai pujuk la bro, sweet talk ke, suruh dia try sekali, kalau dia rasa x boleh jugak, jangan paksa. Tapi sebelum first time tuh, pastikan makan banyak sayur hijau (bukan broccoli/asparagus/petai ye), dan buah manis macam mangga dan nenas lebih kurang 12 ke 8 jam sebelum sesi, akan buat air ko jadi manis sikit. Paling penting merokok is a NO NO, jangan makan daging merah 2-3 hari sebelum sesi, no coffee, no junk food, no sambal belacan atau spicy food.
Dia mula2 memang akan hesitate tapi ko kena la calm her down, tell her it's nothing to be worried about, make her feel appreciated and special, and then return the favor, eat her out like a king.

Bagi aku masa tgh pancut tuh kalau di nyonyot mmg heavenly bro, couple dengan stimulation drpd tangan nak 'perah' keluar lagi, fuhhh nikmat dia lain macam.

Ex2 aku sebelum kahwin pon semua mmg dengan rela hati telan, aku mmg dah set awal2 xkan kahwin dengan perempuan yg x suka atau xnak telan, terseksa batin aku. So far aku x penah curang dengan isteri atau mana2 ex aku dulu masa tgh dating. Layanan atas katil kalau cukup hebat, xde nye nak carik lain.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2021 07:10 AM From the mobile phone | Show all posts
yprat replied at 23-9-2021 11:30 AM
Kena pandai pujuk la bro, sweet talk ke, suruh dia try sekali, kalau dia rasa x boleh jugak, janga ...

that means, u dh oral or sex with yr wife n yr exgf b4 marriage, right?  haha... ok bro... itq about pemakanan b4 ML yg u suggest tu...
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2021 11:07 AM | Show all posts
Nizam_76 replied at 25-9-2021 07:10 AM
that means, u dh oral or sex with yr wife n yr exgf b4 marriage, right?  haha... ok bro... itq abo ...

yes bro, kena tau dulu sexual compatibility macam mana, aku tau ramai x suka kan, sebabkan agama dan sebagainya, tapi itu realiti lah, kalau bab atas katil nih x ngam, nanti dah kahwin kang curang sana sini, lagi teruk. taknak la camtuh.

anyway in order to receive, you must give first.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 12:43 AM GMT+8 , Processed in 0.079140 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list