CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: totokreturn.

Tanya perempuan - Adakah anda masih geli dengan air mani pasangan anda?

[Copy link]
Post time 12-9-2021 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
belacan_gurl replied at 11-9-2021 11:17 PM
Geli...aku benda2 kotor ni geli ...cium mulut pun aku x buat... mulut byk bakteria....alhamdulilah  ...

betul, boleh dpt herpes atau hepatitis
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 11-9-2021 04:17 PM
Sangat2 ...berpuluh tahun sampai la nih
Kalau terbau sikit pn aku nk muntah.


emm semua sama la mcm iols. iols pun tak suka kissing yg basah2 tlebih air liur. sblm seks kena mandi, gosok gigi dulu kalau tak iols boleh turn off. kalau tgk movie org mabuk2, smoking pastu ngesek nak montah iols..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 11-9-2021 08:32 PM
Bau bleach kan
Bleach flavor petai

Bukan bau macam tepung gandum yang diuli ke? Kadang2 macam bau mayang kelapa.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
minahgempal replied at 11-9-2021 11:50 PM
Tak..i siap telan lgi..

wow... tentu husben u bangga u telan air mani dia... telan sambil BJ ker?
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 11-9-2021 04:17 PM
Sangat2 ...berpuluh tahun sampai la nih
Kalau terbau sikit pn aku nk muntah.


Betul ke sis...sye pun akan lapik...geng
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
belacan_gurl replied at 11-9-2021 11:17 PM
Geli...aku benda2 kotor ni geli ...cium mulut pun aku x buat... mulut byk bakteria....alhamdulilah  ...

Bjob pun x buat ke
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Wek_omeh replied at 12-9-2021 01:10 AM
Geli gak kdg2,bau xbest,berlendir
Nasib selalunya i guna kondom hikhikhik

Sis ada pakai kondom ke
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
minahgempal replied at 11-9-2021 11:50 PM
Tak..i siap telan lgi..

Sries ke....wife i kalau bj pun kene ikot mood..tp skrg alhamdulilah dah nak bersalin
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
minahgempal replied at 11-9-2021 11:52 PM
Tgk la cara pemakanan dia mcm mna..kdg2 rsa manis..kadang2 masin..kadang2 rasa payau..kadang2 rsa  ...

betul...sbb salah satu kandungan dlm sperm tu ialah fructose
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Aiseymen.. bit, ekau tamau puji den kah? 1st to comment horkeh.. plus askem lebem2 yg shedepppp hahahaa.. tukar selera drp padelpop
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Muazz replied at 13-9-2021 12:49 AM
Sries ke....wife i kalau bj pun kene ikot mood..tp skrg alhamdulilah dah nak bersalin

Serious la..knpa nk tipu plk..bj is my favourite....good luck..lps abis pntng ok..jgn main terkam jk..
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Nizam_76 replied at 13-9-2021 12:07 AM
wow... tentu husben u bangga u telan air mani dia... telan sambil BJ ker?

Yes..tk pernah tnya..yg psti i sgt suka..
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Muazz replied at 13-9-2021 12:41 AM
Bjob pun x buat ke

Tak...byk cara boleh buat kan..benda lain ada...lain org lain caranya...sbb I mmg xboleh ...Dan dia xkan paksa...kami bincang dari hati ke hati
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 12-9-2021 10:05 PM
emm semua sama la mcm iols. iols pun tak suka kissing yg basah2 tlebih air liur. sblm seks kena ma ...

Sama mcm I...turn off lah benda gitu ..kita nak berasmara mestilah dlm keadaan berbau wangi kan...satu lg peluh... mula2 kawin bila ehem2 husband mst kuar peluh dan I paling pantang benda gini...terus kitorg beli aircond hahahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
anakmak replied at 11-9-2021 11:50 PM
Mazi masin n clear
Mani payau2 n ikut la flavour apa


umor dah boleh kawen dah tapi tak kawen lagii..

tanya tu sbb pernah terbaca doktor kata kalo suami buang luar pun still ada chance utk preggy coz kadang2 ada mazi yang dah bercampur mani..
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
belacan_gurl replied at 13-9-2021 12:03 PM
Sama mcm I...turn off lah benda gitu ..kita nak berasmara mestilah dlm keadaan berbau wangi kan... ...

dah la wangi. kulit pn halus je nak belai2.. hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 06:31 PM | Show all posts
Belibis replied at 12-9-2021 10:46 PM
Bukan bau macam tepung gandum yang diuli ke? Kadang2 macam bau mayang kelapa.

iols belum cukup umur jadi takwil tak tepat.
bau2 dalam kenderaan jer
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 13-9-2021 06:31 PM
iols belum cukup umur jadi takwil tak tepat.
bau2 dalam kenderaan jer

Ish ish..tak patut u cemarkan minda dengan isu air mani.ha ha
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Belibis replied at 13-9-2021 07:17 PM
Ish ish..tak patut u cemarkan minda dengan isu air mani.ha ha

Ni pun baru tau manis atas ehsan forumer2.
Nak tau lebih2 kena berbaiat gituh
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 12-9-2021 09:09 AM
Kalo air mani kotor maknanya ko pun kotor lah sbb asal kejadian manusia dr air mani.

I bagi pendapat je...bagaimana lelaki boleh geli dgn darah haid ..begitu juga wanita boleh geli dgn air mani
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 07:46 PM GMT+8 , Processed in 0.388079 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list