CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: totokreturn.

Tanya perempuan - Adakah anda masih geli dengan air mani pasangan anda?

[Copy link]
Post time 11-9-2021 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak..i siap telan lgi..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
besi_kelabu replied at 11-9-2021 10:49 PM
mcm mana nak tahu yang tertelan tu mani or mani+mazi..?

Mazi masin n clear
Mani payau2 n ikut la flavour apa

Mazi akan keluar before mani
Once mani keluar hilang dah rasa masin mazi tu

Cek umoq bapaa niiiii?
Dah nikah lom ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 11-9-2021 08:27 PM
Sama la dgn mazi pompuan..
Makan tembikai rasa tembikai. Ce makan petai

Hahahah mazi pompuan I lom try lagi
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 11-9-2021 03:47 PM
Rasa mani tu macamana. Ce explain

Tgk la cara pemakanan dia mcm mna..kdg2 rsa manis..kadang2 masin..kadang2 rasa payau..kadang2 rsa telur separuh masak tu..hahahaha..gtu lah..tpi i pernah dgr doktor ckp..kbnykkn sperm mesti akan rsa manis..manis yg sesedap mcm buah tu la agak yer..bkn manis letingg tu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
belacan_gurl replied at 11-9-2021 11:17 PM
Geli...aku benda2 kotor ni geli ...cium mulut pun aku x buat... mulut byk bakteria....alhamdulilah  ...

Abis.. Sis foreplay macam mana sis..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 11-9-2021 08:32 PM
Bau bleach kan
Bleach flavor petai


Petai kalu extra flavour same goes to jering
Exotic mode onn
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
minahgempal replied at 11-9-2021 11:52 PM
Tgk la cara pemakanan dia mcm mna..kdg2 rsa manis..kadang2 masin..kadang2 rasa payau..kadang2 rsa  ...

Kalau manis leting tu mingkin sperms terbabit mengalami diabetic sama cam tuan dia jugak
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by minahgempal at 12-9-2021 12:03 AM
anakmak replied at 11-9-2021 11:53 PM
Petai kalu extra flavour same goes to jering
Exotic mode onn


Yeker mkn petai@jering dan nenas effect kita pnya air mani?buat msa nie kitaorg tk ada plk ehh mkn petai rsa mani pun petai..tpi akan tukar ke rsa manis,masin dan payau tu ada la..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
minahgempal replied at 12-9-2021 12:01 AM
Yeker mkn petai@jering dan nenas affect kita pnya air mani?buat msa nie kitaorg tk ada plk ehh mkn ...

Heheheh gurauan u
Sama gak ngan sperms manis
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Olumis replied at 11-9-2021 11:26 PM
Ini sy faham. Geli la kalau gigi berlubang. Turn off!

Tgh2 beromen kiteorg boleh lap mulut..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak tau jg pandangan penghidap OCD...
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Geli gak kdg2,bau xbest,berlendir
Nasib selalunya i guna kondom hikhikhik
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 03:51 AM From the mobile phone | Show all posts
anakmak replied at 11-9-2021 11:53 PM
Petai kalu extra flavour same goes to jering
Exotic mode onn

3 hari bau tak ilang
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 03:52 AM From the mobile phone | Show all posts
anakmak replied at 11-9-2021 11:51 PM
Hahahah mazi pompuan I lom try lagi

Hahah..chuol makan petai mesti bau punya.
Toilet pun bau
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 03:55 AM From the mobile phone | Show all posts
minahgempal replied at 11-9-2021 11:52 PM
Tgk la cara pemakanan dia mcm mna..kdg2 rsa manis..kadang2 masin..kadang2 rasa payau..kadang2 rsa  ...

Sama gak rasa breastmilk dgn mazi wanita. Ikut benda dia makan.
Baru tau mani tu manis ingat payau.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
belacan_gurl replied at 11-9-2021 11:17 PM
Geli...aku benda2 kotor ni geli ...cium mulut pun aku x buat... mulut byk bakteria....alhamdulilah  ...

Kalo air mani kotor maknanya ko pun kotor lah sbb asal kejadian manusia dr air mani.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
offtopic sikit. 2-3 tahun lepas ada orang letak jaket atas motor yang aku parking lama jugakla. ada time nak balik.
time angkat jaket tu ada macam lendir pekat gila & bau pelik so aku buang jaket tu atas jalan. sampai rumah tu siap samak tangan lagi.
bila baca komen kat sini aku rasa lendir tu bukan air liur anjing tapi urgh.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
kaedahnya replied at 12-9-2021 09:24 AM
offtopic sikit. 2-3 tahun lepas ada orang letak jaket atas motor yang aku parking lama jugakla. ada  ...

U laki ker ppuan?eee geli yerrr..ker hingusss..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
minahgempal replied at 12-9-2021 11:48 AM
U laki ker ppuan?eee geli yerrr..ker hingusss..hahaha

kalu hingus, apa pesyen letak atas motor orang lain. buang dalam tong sampah la.
kalau anjing, rajin pulak anjing tu gigit letak atas seat motor orang.
urgh apapun geliii.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kakalongmu replied at 11-9-2021 08:24 PM
No komen. Tapi kaka ada terbaca petua kunun air mani boleh melicin dan menegangkan kulit muka.Yuksss ...

dulu ada jiran iols umur dah tua tapi selalu kene mengurat dgn lelaki sebab nampak awet muda.. sheols share dgn mak iols petuanya selepas game dgn suami amik sapu air money tu dekat muka.. betul la kot petua ni..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 12:29 AM GMT+8 , Processed in 0.084124 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list