CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 16052|Reply: 106

ALL about the Sarji's clan

[Copy link]
Post time 9-9-2021 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
I ni hidup pada zaman pentadbiran arwah  Tun Ahmad Sarji ni. Dulu2 ni kerap jugak anak2 arwah tun ni masuk majalah. Kira femes jugak la, keluarga the sarji ni. Kiranya anak2 dia ni low profile la sampai bapaknya meninggal pun tak mau di temuramah. Korang kat sini kenal tak anak2 the sarji ni. Kalau ada, kot2 lah nak share kat sini. Apa2 pun al fatihah, Tun. TERIMA KASIH atas segala sumbangan yang dah diberikan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-9-2021 12:37 AM | Show all posts
parking sini jap. Minat nak nengok anak anak arwah.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 01:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik di zaman purba baru tumbuh bulu dulu penah lepak2 dgn ariff
Seriously lupa nama kakak2 heshe
Tapi deyols semua jenis baik sayang namampossssss kat ariff tu
Mak deyols aunty sagiyah tu alahaaaaai baik kemahen

Dulu deyols duduk kat jalan kia Peng. Ade rumah mcm villa lama compound luas gile. Masa acik pi rumah deyols tu takde la nampak mcm rumah lama sgt sbb zaman tu pun awai2 90an kauuuuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 02:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Acikgomen at 9-9-2021 02:02 AM

Lepas tu Ariff dulu pakai keta mercedes kaler itam
Weols penah eksiden langgar keta apek kat depan weols sbb begado
Ekekekekekek Ariff kalo ko baca porem nih, ko ingat tak keta ko skidded kat depan midvalley
Ko gado dgn dgn aku sbb aku tanak bagi tepon nombot rita
Ko ingat tak kakak member aku nama rita yg ko angau sekejap tu
Ok sekian trobek acik di zaman jahiliah
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 02:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 9-9-2021 02:01 AM
Lepas tu Ariff dulu pakai keta mercedes kaler itam
Weols penah eksiden langgar keta apek kat depan  ...

Oh kaka. Hebat. Bukan calang2 kaka punya circle zaman dulu.

Bukan kaka ke kawan budak2 4u2c zaman remaja dulu? Klu Salah maaf ye.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 02:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KIM.K at 9-9-2021 05:02 AM

Not so long ago, zaman sek rendah iols ni.
Alfatihah buat arwah pergi 28 Ogos 2021
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-9-2021 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 9-9-2021 01:56 AM
Acik di zaman purba baru tumbuh bulu dulu penah lepak2 dgn ariff
Seriously lupa nama kakak2 he ...

Ariff ni anak lelaki sorang, apaknya hantar pi belajar main golf kt US sana nu.... BTW, bukan ariff ni pernah jadi bf akak ratu kan zaman dia masuk ratu film fuji...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-9-2021 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 9-9-2021 02:58 AM
Not so long ago, zaman sek rendah iols ni.
Alfatihah buat arwah pergi 28 Ogos 2021

Tun ni, zaman I mula2 naik sek menengah... rasa macam lawanya anak2 dia masa tu... mungkin sebab masuk majalah kan , dah yang tu ja hiburan yg ada zaman tu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-9-2021 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
fatinandreanna replied at 9-9-2021 02:15 AM
Oh kaka. Hebat. Bukan calang2 kaka punya circle zaman dulu.

Bukan kaka ke kawan budak2 4u2c za ...

Ada sorang satu course kat kolej
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 9-9-2021 07:42 AM
Ariff ni anak lelaki sorang, apaknya hantar pi belajar main golf kt US sana nu.... BTW, bukan arif ...

Betoi. Ariff dulu nak jadi golfer. And mmg dia masuk byk tournament pun. Penah wakil msia jugek tak silap acik
And mmg dia penah jadi bopren kak ratu. Kalo tak, cemana kak ratu mampu masuk beauty pageant tu. Zaman dulu contestants kena ada duit oiiii nak masuk beauty pageant, bukan ramai pun designer nak taja contestants
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-9-2021 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapa2 ada pic anak2 dan cucu2 tun ni, boleh la tepek kat sini.  Jamu mata.  Serius , macsm suka sungguh dengan family ni,tak dengar yang negative.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 11:07 AM | Show all posts
Kenal tan sri ni masa aku buat internship kat PNB dia jadi chairman tak silap. Rumah dia pun dekat2 situ je area klcc yang rumah duta2/diplomat luar negara
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 12:15 PM | Show all posts
Aah betul dulu anak2 Tun banyak kali masuk majalah. Anak pompuan dia lawa2 belaka mata bulat. menantu Tun tu dulu x staff Company kat Bangi ni, En Rahman. Baik sangat family depa sangat low profile
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-9-2021 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
hashashes replied at 9-9-2021 11:07 AM
Kenal tan sri ni masa aku buat internship kat PNB dia jadi chairman tak silap. Rumah dia pun dekat2  ...

La ni rasanya stay kat area bukit damansara, sebab kebumi pun di bukit kiara.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-9-2021 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
dilaOHdila replied at 9-9-2021 12:15 PM
Aah betul dulu anak2 Tun banyak kali masuk majalah. Anak pompuan dia lawa2 belaka mata bulat. menant ...

Kan,, memang kerap la, kalau tak majalah keluarga, majalah nona, perempuan, wanita, memang selalu kaver family tu ni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
hashashes replied at 9-9-2021 11:07 AM
Kenal tan sri ni masa aku buat internship kat PNB dia jadi chairman tak silap. Rumah dia pun dekat2  ...

Tu la rumah jalan kia Peng tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-9-2021 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 9-9-2021 02:01 AM
Lepas tu Ariff dulu pakai keta mercedes kaler itam
Weols penah eksiden langgar keta apek kat depan  ...

X tau laaa.. Jenuh cari sapa sebenarnya acik
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-9-2021 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 9-9-2021 02:01 AM
Lepas tu Ariff dulu pakai keta mercedes kaler itam
Weols penah eksiden langgar keta apek kat depan  ...

Ariff layan forum ke,,kalau layan kemain lagi erk...
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 9-9-2021 09:15 AM
Sapa2 ada pic anak2 dan cucu2 tun ni, boleh la tepek kat sini.  Jamu mata.  Serius , macsm suka sung ...

Acik rasa ada la sekeping dua gambaq lama acik yg ada muka ariff. Tah kat party ke apa tah tapi jgn harap la haku nak tunjuk kat sini
Acik lebih happening dgn kwn baik ariff. Mamat tu funky sket, budak India. Ariff ni dia ala2 memerlukan perhatian lebih ekekekekek so kengkawan anggap dia mcm adik kecik walaupun dia tinggi
Ada je citer nakal2 pasal ariff, but I guess benda tu normal la khennnnz zaman remaja
Kakak dia sorang tu sora lembut nye apa nama tahhh
Dulu kalo weols pi lepak kat rumah ariff, dia mesti hantar chicken wings kat weols dlm bilik ariff
Weols dulu lepak2 dlm bilik dia kauuuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 9-9-2021 12:57 PM
Ariff layan forum ke,,kalau layan kemain lagi erk...

Mampossssssss
Takut dia triggered acik sebut kisah eksiden depan midvalley tuh hahahahahh
Mana la Rita tu skang ni. Rita tu cantik tau, masa ariff tgh angau kat rita, heshe awek abg nan guitarist mnasir
Ayoooooookkkk mampos haku lelama dok kat tred ni abes acik trobek kisah zaman jahiliah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 03:43 PM GMT+8 , Processed in 0.113024 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list