CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: dammerung

Kes-Kes Paranormal Dammerung Volume III (Kemaskini 6 Oktober 2021)

  [Copy link]
Post time 5-5-2022 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi seyes nk tahu ending cerita uppa dan said ni. Hu2.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-5-2022 10:14 PM | Show all posts
Dah tukar tahun ni dam. Hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2022 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Damm.. di mana kamu?
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2022 11:03 AM | Show all posts
apa kabar yop?...
Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2022 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
broo damm
dimana kamu
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 08:56 AM | Show all posts
rindu dengan karya damerung. semoga tuab dammerung sentiasa di bawah lebayung rahmat Akkah walau di mana berada.Aamin..
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 10:36 AM | Show all posts
shop_girl replied at 15-9-2021 11:50 PM
Mantapppp..teringat filem seram Chandramukhi..pasal gundik maharaja gak..aku takut gila time watak h ...

iols pun masa baca terbayang Chandramukhi
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2022 08:44 PM | Show all posts
lama tak menyinggah kat BOD ni...lama tak baca kisah2 Dam..habis2 baca tau2 TT "hilang" ke acaner ni?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-7-2022 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Selalu masuk sini, tapi kecewa. Ramai yang menghilang sebab covid. Dam jadi korban covid ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2022 12:19 PM | Show all posts
dammmm .... missing u
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2022 03:53 PM | Show all posts
hilang dah tt ..
x tau bila muncul lagi
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2022 02:47 PM | Show all posts
lama damm hilang...
rindu nak baca cerita baru
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2022 02:31 AM | Show all posts
Dalam banyak2 writers kat Malaysia ni, bagi aku Damm adalah writer paling terbaik. Dia punya detail, setting, action, gaya penceritaan, plot, ending pergh...mantop! Kalau Damm ni nak, bila2 masa boleh tapau RAM. RAM pun hebat, tapi ada time dia punya story kelaut sikit macam ada satu novel apa entah yang last2 aku buang novel tu sebab bazir duit dan masa aku.

Cuma kelemahan Damm (mungkin aku silap), lambat menulis

Jab. Tak fair sebenarnya compare Damm dengan RAM. Damm tulis sharing suka2. RAM tulis sebab dah kerja dia

apa2 pun please comeback Demm. U are my no 1 writer
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2022 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru khatam baca thread nie..best gila...masih ternanti - nanti sambungan dari TT. Harap dapat bersiaran lagi
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2022 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga Damm baik-baik ajelah hendaknya di perantauan. Lama betul tak menjengah MPS ni. Sampai tak perasan ada benang baru. Sabar jelah menanti sambungan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 11:07 PM GMT+8 , Processed in 0.183940 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list