CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234
Return to list New
Author: fahdramli

[Pelbagai] Korang obses dengan.....

[Copy link]
Post time 29-9-2021 11:14 AM | Show all posts
noor2 replied at 2-9-2021 08:47 AM
Body...obses gila dgn bentuk badan yg menarik...so mmg akak dapat bentuk badan yg di idam...hasil wo ...

tu bukan obesiti ke sis ?
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2021 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 29-9-2021 11:14 AM
tu bukan obesiti ke sis ?

Akak x faham...obesity bukan ke gemok...
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2021 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Skin care & candles. Skrg dah berjaya la control tak membeli. Tp masalahnya dah terjebak dgn brg kemas pulak, tgk rantai tgn, cincin semua teringin.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2022 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Obses dgn nak kurus.. tp xkurus2.. obese ada lah
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2022 11:29 AM | Show all posts
Obses dgn baby gebu samada dari family sendiri atau mana-mana kenalan dan sesiapa pun yg ada anak yg montel dan gebu.Looking at them adalah satu terapi ketenangan yang sukar diungkapkan. The cuteness tu sgt mengujakan perasaan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2022 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu obses dgn skincare tapi skrg lantak kau ler kulit. Skrg i obses keje to get better pay and promotion year on year sampai overworked sbb kalau dah cecah 40 tahun nnt iols nak slow down the pace.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2022 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Kucing, kat rumah kucing2 gemuk macam buah nangka nak meletup. Dok.vet tegur suruh diet..
Macam mana nak diet selagi takdapat makan asik mengeow.
Dulu kutip kucing2 jalanan, rawat  beranak pinak dalam rumah. Sekali kena sound dgn husband..dah macam ternak kucing..last2 tinggal 2 ekor kat rumah yang sekor OKU.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2022 11:28 AM | Show all posts
saya obses dgn buah dada besar
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2022 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Skincare, terutamanya serum. Pagi pakai 3 jenis serum. Malam 1. Kalau boleh nak tambah lagi, kasi crow feet hilang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 12:33 PM GMT+8 , Processed in 0.696703 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list