CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: fahdramli

[Pelbagai] Korang obses dengan.....

[Copy link]
Post time 2-9-2021 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 2-9-2021 05:29 PM
Sambung sikit...sebelum ada yg salah anggap ingat akak maksudkan kecantikan muka ke apa..

Kecanti ...

Aum..aum...
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 2-9-2021 07:02 PM
Sis i suka laneige lip sleeping mask.. setiap malam wajib pakai.. kalo tak sapu, tak lena tido.. ...

I pula suka clarins lip oil yg red berry tu. Pakai sikit je tahan berbulan. Bau sedap dan soft sgt i love it! Laneige pun best, lebih ringan on lips.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
pxlbb replied at 2-9-2021 08:11 PM
I pula suka clarins lip oil yg red berry tu. Pakai sikit je tahan berbulan. Bau sedap dan soft sgt ...

Pakai siang hari ka? Laneige tu i pakai tido je... siang hari i pakai lipstick charlotte tilbury je.. comfortable
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-9-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 2-9-2021 04:47 PM
Body...obses gila dgn bentuk badan yg menarik...so mmg akak dapat bentuk badan yg di idam...hasil wo ...

Mesti segak kan...
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
eh selain kucing aku obses dgn chocolate, kalau la gula tak mendatangkan mudarat nescaya aku makan berbungkus2 chocolate bar hari2 tapi oleh kerana takut undang prnyakit terpaksa berpuas hati dgn bancuh susu chocolate ( guna serbuk koko + stevia) jd last meal setiap hari. sblm ni belah pagi koko krunch + susu  tapi nak cut down lagi pengambilan gula hehehe jd kalau tak sabar tunggu petang, belah pagi pon bancuh susu chocolate jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2021 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Minis. Suka barang2 mini/travel size walaupun travelnya jarang sekali
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2021 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Minuman manis, mcm choc ais, teh tarik.hari2 nk minum. Tapi takut jugak sebenarnya, takut kena diabetes. Susahnya nak tinggal
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2021 10:07 AM | Show all posts
aku obses dgn buku.


rajin membeli, tapi bacanya ikut mood
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2021 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 2-9-2021 10:11 PM
Mesti segak kan...

Ya...segakla buat masa ni selagi berterusan jaga badan..exercise....workout..jogging semua tu...
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2021 10:33 AM | Show all posts
chocolate and emas.
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2021 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Baju anak. asyk la add to cart dekat shoppe
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2021 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Coklat. Tak boleh klu nampak makanan berasaskan coklat.
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2021 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaman belajar dulu, kasut. Pantang berkenan dihati. Skrg ni dah insaf.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-9-2021 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 3-9-2021 10:19 AM
Ya...segakla buat masa ni selagi berterusan jaga badan..exercise....workout..jogging semua tu...

Macam mana nak istiqamah kaka, i ni selalu ja hangat2 tah ayam, kongsi tips boleh,,,
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2021 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 3-9-2021 02:36 PM
Macam mana nak istiqamah kaka, i ni selalu ja hangat2 tah ayam, kongsi tips boleh,,,

Dia kena minat fahd....kena ada cita2...ada target...kalau x mmg kita akan cepat jemu dan letih...sebab exercise ni meletihkan....
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2021 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Obses nak kurus...
So hari2 workout n timbang mknan...
Ada hari aku balun gak....
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2021 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Me obses dengan my husband.
Bukan hensem pun.
Kaya pun tak.
Tapi xtau kenapa i am obses with him.
9 years obsession with him baru dapat jadik wife dia
11 years of marriage still obses dengan dia lagi

Tapi dia cakap I obses dengan plastik sampah hahahahaha
Suka sangat beli plastik sampah
Plastik sampah yang bau wangi tu
Kalau boleh semua variant bau wajib ada 2 pax setiap satu bau
And tak boleh bukak satu
If bukak satu y bau kopi cth nya
Kena cepat2 beli ganti satu
Mesti ada dua y belum bukak
Kalau x, hati tak tenang dibuatnya
Fyi dlm my handbag ada satu gulung plastik sampah hahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2021 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Obses dgn cincin pesyen2 cam cocktail rings..lebih2 lg kalu nampak rosegold atau gold..dahla x cukup tempat nak menyimpan..yg lama2 punya dah ketat skit sbb aku btambah chuby
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2021 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Obses nak berjaya tanam pokok cili dengan jayanya.. Lain2 berhasil.. Cili je mencabar.. Now tengah semai capsicum, cili jambak, cili merah and cili padi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-9-2021 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
ease replied at 3-9-2021 04:46 PM
Obses nak berjaya tanam pokok cili dengan jayanya.. Lain2 berhasil.. Cili je mencabar.. Now tengah s ...

Moga dipermudahkan. Pertanian ni banyak boleh hasilkan pendapatan kalau kena caranya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 01:52 PM GMT+8 , Processed in 0.085756 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list