CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 9615|Reply: 68

[Pelbagai] Korang obses dengan.....

[Copy link]
Post time 2-9-2021 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Korang obses dengan apa ye,
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Body...obses gila dgn bentuk badan yg menarik...so mmg akak dapat bentuk badan yg di idam...hasil workout dan jogging...
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kecantikan diri sendiri.

Mahu cari tonic yang good one for hair folicle.
Mahu cari serum yg bagus for kulit pipi.
Mahu cari vitamin for kesihatan.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku obses dgn org yg aku sayang..
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
My baby dan kucing
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Obses dengan mushrooms....
Kalau pegi pasaraya mesti nak angkut sekurang kurangnya 2,3 jenis. Kalau boleh masak lauk atau sayur mesti nak letak mushrooms.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Obses dengan gajet terkini
Dan jejaka2 hensem.


heyyy iol still single yach, tak salah tau.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Sambung sikit...sebelum ada yg salah anggap ingat akak maksudkan kecantikan muka ke apa..

Kecantikan badan ialah akak obses pada perut yg flat..pinggang yg ramping x de lemak..pungung yg tonggek sikit..I hate lemaks...

So hampir 5 tahun akak x miss jogging everyday..workout...buat plank...hasilnya mmg rasa sangat puas hati...
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Financial management.. suka baca2 news berkaitan economy, investment and trending.. luckily i have my sparring partner utk berhujah bab begini (my husband)...

And weols obsessed with dancing and workout..  my husband suka running and weight lifting (kelas bodypump)... we have home gym lengkap free weights, thread mill, dancing studio and smart TV  for online classes... i plak suka dancing, fitness dancing, because it makes me happy...
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols obses dgn lotion botol kecil & lip tint, bersepah kat dlm drawer my lip tint tak tahu la how to stop beli. And yes walaupun WFH iols tetap pakai lotion dan lip tint itu. Malam2 pakai lip balm utk jaga kulit bibir. Bila stock lotion tinggal kurang 5 botol boleh susah hati tahu!
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejarah
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
iols takde obsession tapi iols suka beli syampu ngan body wash..dalam washroom setakat hari ni ada 5 syampu dan 5 jugak body wash yang pakai dalam masa sama..habis satu akan keluar beli yang baru..brand dan bau lain2 mahal murah tak kesah..owh kalau g travel ada pack kecik2 yang lain yach, tak amek kat rumah punya dan tak guna yang hotel..buat keras rambut haku je
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
semua 'dlm sini' malu pulok nak ngaku depa obses ngn 'FORUM CARI'....
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
kucing2 aku...
rase x puas mata memandang...g keje pun asyik ingat je
klau tggLkn balik kg ke ape mst rase mcm x best..moody
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 2-9-2021 07:04 PM
pxlbb replied at 2-9-2021 06:13 PM
Iols obses dgn lotion botol kecil & lip tint, bersepah kat dlm drawer my lip tint tak tahu la how to ...


Sis i suka laneige lip sleeping mask.. setiap malam wajib pakai.. kalo tak sapu, tak lena tido.. hahahaha...

Tp i bukan hoarder mengumpul banyak2 lah.. mmg ada 1 bekas je lip sleeping mask ni, nnti dekat nak habis, baru beli baru
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Mandarin Singapore drama. I boleh beza mandarin Malaysian dgn Singaporean. I siap follow mediacorp punya social media and ada apps mewatch.
And, tickets muzium or tempat pelancongan yang jarang pergi. Sebelum covid19 kalau pergi travel akan ada tickets masuk tempat2 pelancongan, I simpan dlm journal.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
my catz my lyfe girtuhhh
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kucing sendiri
Obses dgn bdn yg selimmm
Mmg sentiasa risau bila bdn dh naik
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
obses dengan kek
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak mabuk dgn crystal.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 02:52 PM GMT+8 , Processed in 0.104125 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list