CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kookiechip

Doktor Online (IG, Twt, FB) 2

  [Copy link]
 Author| Post time 23-1-2022 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
firedragon replied at 23-1-2022 12:42 PM
i ulang alik thread ni kot ada yg tumpah teh. Dr B masih dgn M ke? I jarang tenguk ig dia, tp ni nam ...

Ada teh apa2 ke you?
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 10:33 PM | Show all posts
firedragon replied at 23-1-2022 12:42 PM
i ulang alik thread ni kot ada yg tumpah teh. Dr B masih dgn M ke? I jarang tenguk ig dia, tp ni nam ...

i mmg rasa what we all said pasal Dr B and M kt benang2 lepas tu ada org yg menyampaikan or tah2 si M baca.. because dr B sebelum semua rajin komen kt benang, mmg active soc med kot..tetiba heols senyap n wife pun mcm tone down skit.. pastu M start balik drama dia

tapi nasib dr b tak merempan .... sbb ade je geng2 dr ni kaki sentap n acah very the bagus
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2022 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
kookiechip replied at 23-1-2022 08:40 PM
Ada teh apa2 ke you?

M dah public kan balik ig dia
Btl tak i ckp
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-1-2022 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 25-1-2022 11:08 PM
M dah public kan balik ig dia
Btl tak i ckp

Hahahahah betul
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-1-2022 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Dekat sini ada siapa2 kenal dr.natasya syafiq? Sheols doctor hospital mana? Yang bertunang dgn anwar azeez. Katanya ex-bf lemak adik lopa. I confused antara azman & anwar, sbb nampak sepesen.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2022 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
hari tu bday dr b, mmg something la xouple ni.. xde pun pic together.. mcm soo cold.

sayangnya coz patut time lovey dovey, manja je selalu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2022 12:38 PM | Show all posts
311gurl replied at 8-2-2022 08:50 AM
hari tu bday dr b, mmg something la xouple ni.. xde pun pic together.. mcm soo cold.

sayangnya coz ...

Ada gambar bday seketul, tp dlm IG Dr Beni dia say thanks dgn sebut nama M kan, i mean selalunya akan sebut my wife ke, my sweetheart ke.. Totally akward.
Pegi bercuti pun tak capture moment together. Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2022 12:55 PM | Show all posts
cmf_Strawberry replied at 8-2-2022 12:38 PM
Ada gambar bday seketul, tp dlm IG Dr Beni dia say thanks dgn sebut nama M kan, i mean selalunya a ...

ya, kesian kat mira jugak.

i suka tgk dr nik kozai tu, wife pun obgyn gleneagles kan..walaupun both ig laki bini update keje, ade jugak update pasal life..but nothing too personal.. dia ade post sama2 on call with wifey, tu pun nmpk lovinggg.. dr nik tu anak pun 3 ke 4 org..mmg dh lama kawin still rasa in love nya

bukan mintak wish melampau2 sweet, but entah mcm kosong couple ni lol . dr sms anak berderet pun sweet bertiang kt dr halina..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2022 03:41 PM | Show all posts
311gurl replied at 8-2-2022 12:55 PM
ya, kesian kat mira jugak.

i suka tgk dr nik kozai tu, wife pun obgyn gleneagles kan..walaupun b ...

Couple berdua ni (Kosai family) mmg power couple kan. Tp still enjoying family life, boleh lagi update IG.
Dr B pun apa kurangnya tp macam tak sekufu ya dgn M, tu kot yang mcm takda chemical romance.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2022 05:13 PM | Show all posts
cmf_Strawberry replied at 8-2-2022 03:41 PM
Couple berdua ni (Kosai family) mmg power couple kan. Tp still enjoying family life, boleh lagi up ...

Prob is Dr B tu boleh ke take a woman who is probably better and much more successful than he is?

Macam u cakap la, M tu harmless and takat tu je la.. if he got someone mcm wife dr kosai, dont think the wife will put up with his antics.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2022 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Dr B dah off ig.. socmed detox katanya
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2022 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Dr Irma dekat tiktok.. rajin share tentang masalah wanita.
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2022 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 12-3-2022 03:08 AM
Dr B dah off ig.. socmed detox katanya


Hmmm all hi lights hilang..ig bini gambar bini kaka tgk mcm dh hilang (ke kaka dh xingt username) and now this status is up at his igs


Another amirah nak mjanda ke chuollssss

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2022 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Mira...Mira...

Nk laki bukan kaleng2 tp ko sendiri xmatang n too much drama

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2022 04:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 28-4-2022 01:53 AM
Hmmm all hi lights hilang..ig bini gambar bini kaka tgk mcm dh hilang (ke kaka dh xingt username)  ...

Btl ni ig drbeni
Aah hi lights dah takde

Syg lerr if berpisah. Rumah landed kat melawati tu suram la takde suri hati
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2022 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Oohhh myy.. I perasan ada igs M yg pasal stay stay ni tp ingatkan B masih boleh layan M yg manja and mellow. Alllah... Tu la lain kali tak payah nak tekel2 instafamous kecuali kalau jenis kental.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2022 02:52 AM From the mobile phone | Show all posts
M punya latest igs psl "find an ugly man, ugly man will treat u like a gold"  could be 2 meanings, DrB has been treating her like a gold OR DrB terlalu kacak & treats her wrong (tak meet her expectation)
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2022 04:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 28-4-2022 08:47 AM
Mira...Mira...

Nk laki bukan kaleng2 tp ko sendiri xmatang n too much drama

Baru kawen 3 tahun
Org kata the 1st 5 yrs sgt mencabar
Tak kental mmg tak tahan lerr
M ni i tgk jenis lemah longlai sungguh laaa
Anak manja sgt kaaaa alahaii

DrB ada adik girl lg muda dari M
Still tak boleh layan manja mengada M tu ka??
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2022 04:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 1-5-2022 04:52 AM
M punya latest igs psl "find an ugly man, ugly man will treat u like a gold"  could be 2 meanings, D ...

Ye kaka pon ada nmpk..xrasa Dr B treat her like gold .she felt like empty..sbb tu pic post besday xde dah dlm pic Dr B..pastu dlm ig M pon sama..

Senang cite Dr B married his career first..tu bini dia...M ni ntah no berapa laaa..M g buka puasa pun xbw laki dia .g sorg..sbb tu dia post 'im single for tooo longggg..should I find an ugly man?'

Ada satu posting tahun lps siap mentioned kurangkan socmed bykkan membaca..klu kaka jd M kaka terasa kot..sbb hakikatnya mmg byk masa buang kt socmed kan...

Pada kaka, M not what Dr B needs..he needs strong woman yang xclingy and M needs attention dr tok laki which career man like B can't give

Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2022 06:18 AM From the mobile phone | Show all posts
M ngusik diri sendiri kata sheols bukan wife material

Apelagi DrB, gi la pujuk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 10:35 AM GMT+8 , Processed in 0.083845 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list