CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kookiechip

Doktor Online (IG, Twt, FB) 2

  [Copy link]
Post time 8-5-2022 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Doktor ijn bz sgt2 ke. I tgk doktor2 lain hosp kerajaan elok je cuti beraya sana sini. Selalunya pakar dah tak byk emergency Sgt kan. Malam pun usually wfh je.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2022 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_Strawberry replied at 8-5-2022 06:23 PM
Doktor ijn bz sgt2 ke. I tgk doktor2 lain hosp kerajaan elok je cuti beraya sana sini. Selalunya pak ...

mwnunjukkan heols lebih rela di ijn dari melayan story2 M. Gaya M, mcm jenis bukan take initiative n expect the man je to buat.. which i rasa dr B ni bolayan je

their thinking pun x sama… dr b ni from his old tweets cultured jugak kan, layan romantic2 novel ni but vibe dia n M lain.. M jenis melayan drama sinetron korea with unrealistic expectations
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2022 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_Strawberry replied at 8-5-2022 06:23 PM
Doktor ijn bz sgt2 ke. I tgk doktor2 lain hosp kerajaan elok je cuti beraya sana sini. Selalunya pak ...

Jiran I dr IJN sempat balik beraya di kg… Selalu je nampak pi cycling. Umur pun mcm lebih kurang sama dgn B
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2022 11:06 AM | Show all posts
wah dik M dapat sponsored products from elemis.. tanjat i sheols nak start review product ala2 influencer

actually sheols ni boleh pegi as influencer ni nak2 target dia ex fans dr b yg baya2 dia..sure dorang beli je apa dia promote
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2022 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok la busy jd instafames nt takde masa dah M nak sedih2
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2022 02:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa maksud igs drb tu?
Heols kat Paris ke?
Ke melawak ja . Eh tak paham la
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-5-2022 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Still takde gambar raya bersama ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2022 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
kuchenta_81 replied at 26-8-2021 12:33 AM
DB masih x balik rumah.
M boleh la jumpa bff lepas ni, ada teman mengopi.

muda lagi M tu kesiannya
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 05:40 AM From the mobile phone | Show all posts
kookiechip replied at 16-5-2022 12:01 PM
Still takde gambar raya bersama ke?

takde chuolls.. ni Dr B nampak fly pi mana entah sebab share gambar dalam flight. While M attending open house dengan kengkawan. Kesian M. Banyak sendiri sendiri je macam baik tak payah berlaki
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
shahirakay replied at 17-5-2022 05:40 AM
takde chuolls.. ni Dr B nampak fly pi mana entah sebab share gambar dalam flight. While M attendin ...

Work trip ke tu,?
Tp M blh je ikut sbnrnya
Sheols byk kali merintih dah lama tak jln2 oversea sbb pkp

We'll see la kot2 M ikut tp fly lambat sikit ke kan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-5-2022 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
shahirakay replied at 17-5-2022 05:40 AM
takde chuolls.. ni Dr B nampak fly pi mana entah sebab share gambar dalam flight. While M attendin ...

Apa aneh sangat relationship gini?
Okay lah kalau tak jumpa sbb husband ada work trip pergi overseas. But still semacam
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak husnuzon pun tak boleh sebab timeline Raya si M ada kt IG

mmg tak raya together. Even M pegi open house pun si Dr B pi oversea. To me the red flag here is dr b sebab he is older n pernah berkahwin.. M tu patut senang je handle.

lain la M tu pmpn jenis bossy or mcm si lopa . Teringat zaman Dr B tgh hot kt twitter, dia pernah nak masuk line si lopa.. selayaknya direjek sbb si M ni pun xleh nak handle, ni kan kaum kerabat dominan lopa

Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 17-5-2022 06:30 PM
Nak husnuzon pun tak boleh sebab timeline Raya si M ada kt IG

mmg tak raya together. Even M pegi op ...

Laa baru tahu Dr B penah kahwin sebelum ni..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 17-5-2022 06:30 PM
Nak husnuzon pun tak boleh sebab timeline Raya si M ada kt IG

mmg tak raya together. Even M pegi op ...

Timeline raya M mmg terang lg bersuluh. Takde satu pon gambar dorg beraya sama2. 2-3 hari ni pon M mcm kurg merempan..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 04:24 PM | Show all posts
kesian pula dgn M tu sb dia mcm budak lagi..

masing2 tgh bawa diri masing2 utk reflect diri kot..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
shahirakay replied at 17-5-2022 05:40 AM
takde chuolls.. ni Dr B nampak fly pi mana entah sebab share gambar dalam flight. While M attendin ...

beni tu mcm attend conference kat paris je.. boleh relate la dgn igs heols hari tu yg tanya pasal rtk/ pcr kalau travel ke paris
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2022 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 18-5-2022 07:33 PM
beni tu mcm attend conference kat paris je.. boleh relate la dgn igs heols hari tu yg tanya pasal  ...

Aah nampak juga dia qna
Mmg dah bawak haluan masing2 kot.
Kesian juga M.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 18-5-2022 07:33 PM
beni tu mcm attend conference kat paris je.. boleh relate la dgn igs heols hari tu yg tanya pasal  ...

Memang takleh bawa bini ke kalau attend conference?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Apakah?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2022 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 23-5-2022 02:11 PM
Memang takleh bawa bini ke kalau attend conference?

boleh sangat.. spouse buat la tourist activity masa kita attend conferences. cuma on our own expenses la.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 08:00 AM GMT+8 , Processed in 0.189782 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list