CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kookiechip

Doktor Online (IG, Twt, FB) 2

  [Copy link]
Post time 2-5-2022 06:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 1-5-2022 04:27 AM
Ye kaka pon ada nmpk..xrasa Dr B treat her like gold .she felt like empty..sbb tu pic post besday  ...

Sekejap sgt fasa honeymoon diorang
Awal2 kawen Drb nmpk excited dpt kawen
Rajin post ig yg sweet2.
Now serius je post about work related je

Tula.. dah makin byk hint2 drb bagi kat igs
Berbalas2 lah dgn si m tu

Syg..baru 3 thn kawen hilang dah sparks
Slowly terserlah diorang tak serasi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-5-2022 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak habis lagi ye drama?
Ingat dah okay.
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2022 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
gais, rumah white minimalist tu rumah baru dr b n mira ke? mcm ya je sbb nmpk kosong

dah lama x follow drama. dorang sbb i unfollow
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2022 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 28-4-2022 01:53 AM
Hmmm all hi lights hilang..ig bini gambar bini kaka tgk mcm dh hilang (ke kaka dh xingt username)  ...

apa meaning ni uols?

wahhh mmg something la eh sampai si dr b ni pun terkena badi wife dok post quote2 mengundang mxm ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2022 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 2-5-2022 09:56 PM
311gurl replied at 2-5-2022 09:48 PM
apa meaning ni uols?

wahhh mmg something la eh sampai si dr b ni pun terkena badi wife dok  ...


Hahaha ntah..
Yang pastinya no raya pic from both of them together2..M beraya rumah parent..B keje kot? Tgk M baking sampai terlecur jari..risau dia bparut damasak demi suami ke tee?

Nway kaka pon dh lama xfollow dorg..sekali igs B pop up kt ig kaka.saja buka itu hari.. tgk drama season 2 dh mula rupanyeh

Duit byk..anak xde lg..pergi jela couple counseling xpon lpskn dgn cara baik..
Dr xhappy mcm tu..for what?life is too short kot

Apepun matriye semua..
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2022 04:02 AM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 2-5-2022 07:45 PM
gais, rumah white minimalist tu rumah baru dr b n mira ke? mcm ya je sbb nmpk kosong

dah lama ...

I rasa ya. So dah pindah lah diorang
Still nak berdrama ??
Pindah tmpt baru, rumah besar pun M masih lonely & empty kot?
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2022 04:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 2-5-2022 07:54 PM
Hahaha ntah..
Yang pastinya no raya pic from both of them together2..M beraya rumah parent..B keje ...

Jari melecur tu sheols perli diri sendiri "bkn wife material"

Drb mengalah je lah . Sian M
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2022 04:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 1-5-2022 04:27 AM
Ye kaka pon ada nmpk..xrasa Dr B treat her like gold .she felt like empty..sbb tu pic post besday  ...

Kalau dah career tu bini dia hmmm M kena hati kering if nk trs hidup dgn drb sampai drb pencen at least..
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2022 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 3-5-2022 04:03 AM
Jari melecur tu sheols perli diri sendiri "bkn wife material"

Drb mengalah je lah . Sian M  ...

Probably i think dr beni tu tak family man sgt kot, most of the time kerja je. mira tu maybe dah phase acceptance laki jenis workaholic. Mcm most of the time mira pun dengan family dia je. Dr Beni kerja je. If i dapat laki mcm tu pun lama lama tawar hati hahahaha walaupun jenis independent. Tapi taktahulah kann jugakk kalau mira expect lebih from drB
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2022 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
tapi based on ig m n, she seems boring n complacent.

while dr b bukan jenis complacent nak2 when it comes to career. Bosannya life M, in ur own bubble je.. grow up girl
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2022 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Lolzer replied at 3-5-2022 09:09 AM
Probably i think dr beni tu tak family man sgt kot, most of the time kerja je. mira tu maybe dah p ...

hari raya pun dr beni tu post  gmbr dgn staff hospital je.. apppoooo hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2022 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Act, bkn sng dpt pasangan workaholic
Iols ada kwn sampai depressed siap jumpa therapist lg
Ada anak sepasang
Laki doktor, sheols pun doktor
Lps kawen tak practice dah sbb selalu pindah every 2 or 4 years sbb ikut laki punya work location
Sheols pernah luah, kena byk berkorban emosi, mental, career, demi nak support laki capai cita2 .
Bkn semua blh sahm ni. Tu mental breakdown.
Despite being depressed sheols still nampak kuat
compared to Mira ni. Mira blm ada anak tp ada career, laki based kat kl je tak kemana. M blh jmp family & friends anytime. Tp tu la kan, lonely ni dok jauh di sudut hati dan emosi.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2022 02:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Igs drb perli forummers ke tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2022 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Nmpknya raya 1-3 mmg xde raya bersama..buat hal masing2 ja..kaka mula2 husnuzhon la maybe keje..so raya kedua ke ketiga ke..ada la pic bersama..tgk2 si M dh terbang smpi swak..sah2 la xraya sama lgsg kan..

Senang cite korg ni kawen dgn 'apa yang korang expect' bukan reality sifat pasangan korang..xle accept terima seadanya..

Lantok lerrr...


Masing2 bijak pandai besar pjg..hehehe matriye
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2022 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Cold nya relationship ni. Mcm mna M nak ada baby sedangkan raya pun x raya sama n si M masih sempat berposting clue kt story
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2022 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Gambar kawin ada lagi x..
kesiannya dorang ni kan
Mudahan jumpa bahagia yg di cari
Awal2 kawin dulu nampak sweet je, slalu ada gambar bersama.. hopefully semua baik2 hendaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2022 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Doktor ijn bz sgt2 ke. I tgk doktor2 lain hosp kerajaan elok je cuti beraya sana sini. Selalunya pakar dah tak byk emergency Sgt kan. Malam pun usually wfh je.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2022 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_Strawberry replied at 8-5-2022 06:23 PM
Doktor ijn bz sgt2 ke. I tgk doktor2 lain hosp kerajaan elok je cuti beraya sana sini. Selalunya pak ...

mwnunjukkan heols lebih rela di ijn dari melayan story2 M. Gaya M, mcm jenis bukan take initiative n expect the man je to buat.. which i rasa dr B ni bolayan je

their thinking pun x sama… dr b ni from his old tweets cultured jugak kan, layan romantic2 novel ni but vibe dia n M lain.. M jenis melayan drama sinetron korea with unrealistic expectations
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2022 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_Strawberry replied at 8-5-2022 06:23 PM
Doktor ijn bz sgt2 ke. I tgk doktor2 lain hosp kerajaan elok je cuti beraya sana sini. Selalunya pak ...

Jiran I dr IJN sempat balik beraya di kg… Selalu je nampak pi cycling. Umur pun mcm lebih kurang sama dgn B
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2022 11:06 AM | Show all posts
wah dik M dapat sponsored products from elemis.. tanjat i sheols nak start review product ala2 influencer

actually sheols ni boleh pegi as influencer ni nak2 target dia ex fans dr b yg baya2 dia..sure dorang beli je apa dia promote
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 09:44 AM GMT+8 , Processed in 0.081881 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list