CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kookiechip

Doktor Online (IG, Twt, FB) 2

  [Copy link]
Post time 28-12-2021 06:40 PM | Show all posts
i rasa dr B tu pun sama bosan.. dulu2 tweet dia pun bajet good good jugak..now zaman kegilaan kpd dr dah xde.. so heols pun x releven kt bbnu

zaman heols femes tu kemain ya, mcm heols ni handsome tahap dr mcdreamy kekdahnya.. tu yg M pun fangirling sama

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-12-2021 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 25-12-2021 12:15 PM
huuuu M taktau ke obsessive ni bahaya
Tapi kalau itu yg dia impikan, dull sgt ke dr b tu dgn dia? ...


M ni maybe nk husband yg focus dkt dia je. Bagi attention, post sweet2 dkt ig.
Macam bbnu lain lah. Tapi husband dia bukan bbnu, so memang taklah dia nk buat gitu. Harap m limit her time guna socmed. I agak dia nk jadi macam couple bbnu lain
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 06:52 PM | Show all posts
kookiechip replied at 28-12-2021 06:49 PM
M ni maybe nk husband yg focus dkt dia je. Bagi attention, post sweet2 dkt ig.
Macam bbnu lain lah ...

kan posting2 dia pun mcm bbnu.. sheols pun tak la soc med savvy sgt kan, ingatkan sheols ni mcm influencer sbb followers tinggi.


Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 28-12-2021 03:46 PM
betul sgt ni
mcm dia nak achieve more tapi takut nak sacrifice / take risk.. baru 29 yo dah rasa c ...

Ye betul. Dia mmg complacent. Dia pernah tulis rasa nk berenti keje sbb stress keje. Alahai dia ni mmg tak tahan cabaran betul. So bbnu sikit2 stress, sikit2 nk berenti
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-12-2021 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 28-12-2021 06:52 PM
kan posting2 dia pun mcm bbnu.. sheols pun tak la soc med savvy sgt kan, ingatkan sheols ni mcm in ...

Influencer wannabe.
Suka post tagged brand.
Feeds ig sheols biasa je.
Level private ig orang lain. Orang follow pun tak tahu sbb apa.
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_Strawberry replied at 28-12-2021 05:17 PM
Hidup dia sangat selesa setakat ujian mcm Beni tu i rasa utk perempuan lain alahai, kacang. I though ...

dah terjawab la knp beni chose mirah. She's harmless.
dah terbukti pun, sbb kalau pompuan kental lain beni ni kacang tapi mirah rasa tough. Beni suka la . Feed his ego. Kalau mcm anak2 muda akak jumpa tu Beni intimidated . Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
kookiechip replied at 28-12-2021 06:49 PM
M ni maybe nk husband yg focus dkt dia je. Bagi attention, post sweet2 dkt ig.
Macam bbnu lain lah ...

Laki dia post sweet sikit terus delete like baru tersedar noooo this is not who i am! Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
kookiechip replied at 28-12-2021 09:01 PM
Influencer wannabe.
Suka post tagged brand.
Feeds ig sheols biasa je.

Nak jadi influencer buat btl2 la.. choose your theme. Ni byk posting jiwa kacau drp yg blh benefit others  

Can tell Mirah ni ada 1st child syndrome..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2022 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
lawak pula dr b sibuk bagi tips minimalis tapi wife dia mcm the opposite

well normal la kan pmpn suka shopping but i can rasa stressnya lifestyle pun kene minimalis n ikut gaya dia je… even rumah tu pun mcm M xde say pun… sbb if ikut sheols pasti bukan empty mcm tu ..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-1-2022 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 9-1-2022 12:47 PM
lawak pula dr b sibuk bagi tips minimalis tapi wife dia mcm the opposite

well normal la kan pmpn su ...


M dgn husband memang nampak opposite. Bukan sebab umur je. Selalunya hal rumah, husband bagi dkt wife.
M macam pernah post igs gambar buku (tak silap) pasal minimalist home decor. Kalau tersalah orang sorry ye M

Tak best nya husband gini. Semua nak ikut dia je.
Kalau mak I mesti tak tenang tengok rumah kosong gitu
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Malam tadi I tgk pula M jadi host di Laku Mall, hmm.. M ni dia boleh pergi jauh tp dia kena keluar dari kepompong selamat dan mewah dia tu. Cara bercakap okay tp play safe, words yg sama je berulang2. Asyik pandang Co host sbb dia mcm taknak out all put in her own style.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Dh lama xjenguk benang ni yet m Masih xpreggy..laki makin tuwe..hmm..ape2 jela...btw muka m apesal byk naw Kesan jerawat..dh mcm2 produk mahal ko pakai xbkilat Pon kulit
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 10-1-2022 10:31 AM
Dh lama xjenguk benang ni yet m Masih xpreggy..laki makin tuwe..hmm..ape2 jela...btw muka m apesal b ...

dia main ikut2 hype ja bab skincare product ka mekap ka
dah filter pun still obvious breakouts dia. Sian M. Kata kaya, pergi la jumpa pakar aesthetic terus.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki dah bagi loulou + iPhone 13 mini (mini ja ka? Hehe) pun masih post psl heart broken. Amende la u ni M
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 10:53 PM | Show all posts
how old is dr B? M nampak mmg nak jadi mom, asik la post pasal anak scha n hanis zalikha.. but dia ni almost 30 so tak matang la, as forumer ckp, dia ni bukan risk taker n complacent je .. problem yg dia duk stress tu kacang sgt utk org lain..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-1-2022 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Ig M dah private
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 12-1-2022 10:53 PM
how old is dr B? M nampak mmg nak jadi mom, asik la post pasal anak scha n hanis zalikha.. but dia n ...

45?

Kat wed pic adik M, sheols berdiri btwn her father n B. At a 1st glance nampak B mcm bapak M hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
kookiechip replied at 13-1-2022 12:36 AM
Ig M dah private

hahah M baca sini ka?

Tak lama tu.. esok lusa public balik
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-1-2022 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 13-1-2022 12:43 AM
hahah M baca sini ka?

Tak lama tu.. esok lusa public balik

Yelah kot dia baca porum
I dah lah tak follow dia.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
i ulang alik thread ni kot ada yg tumpah teh. Dr B masih dgn M ke? I jarang tenguk ig dia, tp ni nampak igs lebih dari 1. Selalu mcm x byk story org tua ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 01:33 PM GMT+8 , Processed in 0.077773 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list