CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kookiechip

Doktor Online (IG, Twt, FB) 2

  [Copy link]
 Author| Post time 23-12-2021 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 23-12-2021 07:47 AM
dah lama tak stalk mirah n B
mirah dah upgrade pakai loulou rm5k,  sblm ni gucci rm3k
Nothing je pun ...

Kawan i kata, m hari2 post quotes.
Baru2 ni dia ada post igs, nak keluar dgn husband, tiba2 kena pergi ijn pulak.

Jauh sangat nak beli constance tu. Maybe boleh beli chanel classic flap ataupun dior caro
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 01:54 PM | Show all posts
iols dah lama tk stalk m ni.

ade nampak dia coffee,makan2 with dr B kan, but dia tak show banyak.. a'a lately ni banyak quotes.

dr B should be grateful M ni nak kat dia, because M ni walaupun style tak influencer2, tapi sheols ade la rupa..so i can imagine if sheols glam up

Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2021 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
kookiechip replied at 23-12-2021 01:23 PM
Kawan i kata, m hari2 post quotes.
Baru2 ni dia ada post igs, nak keluar dgn husband, tiba2 kena p ...

pi ijn tu ada patient emergency ke ?

m & quotes berpisah teda..

Hahaha ok la slow2 lah upgrade bag tu kan..
Sheols ada La Mer tapi skin tak flawless pun without filter.. bkn jenis pergi facial treatment sheols ni tapi pakai products taknak kalah... ikut2 hype je kot.. nak flaunt je
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2021 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
M being sarcastic knp tu.. igs psl "Joe" in series "You"
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-12-2021 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 24-12-2021 01:14 PM
pi ijn tu ada patient emergency ke ?

m & quotes berpisah teda..

I tak sure pulak. Tp kawan cakap igs tu video m dgn husband dlm kereta. Caption dia macam, tiba2 nk kena pergi hospital. Nak flawless kena buat facial treatment. Kadang product mahal tak sesuai dgn kita.

Joe tu bukan ada obsession dkt female writer tu ke? Maybe m nak husband puja puji wife macam insta famous lain kot.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
kookiechip replied at 24-12-2021 09:43 PM
I tak sure pulak. Tp kawan cakap igs tu video m dgn husband dlm kereta. Caption dia macam, tiba2 n ...

huuuu M taktau ke obsessive ni bahaya
Tapi kalau itu yg dia impikan, dull sgt ke dr b tu dgn dia? Hmm kesian la pulak
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 23-12-2021 01:54 PM
iols dah lama tk stalk m ni.

ade nampak dia coffee,makan2 with dr B kan, but dia tak show banyak.. ...

2 weeks ago i nmpk Amirah ni & Dr Beni and her family gi lunch kat paul pavilion.. nmpk mcm biasa je.. xde la mcm loving couple. dlm ig dia letak gmbr dgn family dia je.. xde dr beni. tapi hari ni ada je si beni up igs tgh shopping dgn his wifey kat ysl.. so sbnrnya dorang ok je kot. wifey je yg attention seeker. suka up quotes yg mengundang
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 25-12-2021 01:20 PM
2 weeks ago i nmpk Amirah ni & Dr Beni and her family gi lunch kat paul pavilion.. nmpk mcm biasa  ...

aheols jenis x matang kan

Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2021 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 25-12-2021 01:20 PM
2 weeks ago i nmpk Amirah ni & Dr Beni and her family gi lunch kat paul pavilion.. nmpk mcm biasa  ...

Dr B dah delete igs masuk YSL tu. I pun sempat tgk tadi
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2021 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
kelas dik mirah collect YSL

bilanya couple ni nak pindah rumah baru?
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 26-12-2021 11:24 PM
kelas dik mirah collect YSL

bilanya couple ni nak pindah rumah baru?

Kan. Beli tiles dkt ig apa tu lupa plak. Dh dkt 2yrs rasanya.
Delay sbb pkp ke
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 02:16 AM From the mobile phone | Show all posts
gam_gajah replied at 25-12-2021 06:18 PM
Dr B dah delete igs masuk YSL tu. I pun sempat tgk tadi


Lahh awat delete.. patut tak perasan
YSL yg mana lagi mirah beli?

Harini igs dr b psl cheap n luxury stuff, something like that... perli wife sendiri ke apa tu?
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 27-12-2021 02:16 AM
Lahh awat delete.. patut tak perasan
YSL yg mana lagi mirah beli?


Ntah la you. I perasan ada 2 igs, satu pasal movie yg dia tgk pastu satu lagi wife dlm butik ysl. Yg ysl tu dia delete. Nk kata 24jam pun tak sampai lg
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
M tu mcm nak baby je. Suka no kt alisa n lara… tapi sheols ni walaupun sulung, sheols mcm bbnu eh

ok la dr b ade pi reception adik M.
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 12:52 PM | Show all posts
Lama-lama kan hakak tengok M ni boring la. Dalam IG share2 quote good2, isu semasa, concerns tp bila dia tak berani nak keluar dari kepompong comfortable dia. I akan respek kalau banjir ni dia buat volunteer ke. Ni balik-balik pegi minum, keluar dgn kawan dgn family so bila the hubby tak layan dia memendam rasa.
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
gam_gajah replied at 27-12-2021 10:23 AM
Ntah la you. I perasan ada 2 igs, satu pasal movie yg dia tgk pastu satu lagi wife dlm butik ysl.  ...

yg ysl tu heols letak caption reward for her for giving the correct answer about spiderman.. something like that. so dorang baru lps tgk spidey movie kot sblm tu eh?
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_Strawberry replied at 28-12-2021 12:52 PM
Lama-lama kan hakak tengok M ni boring la. Dalam IG share2 quote good2, isu semasa, concerns tp bila ...

betul sgt ni
mcm dia nak achieve more tapi takut nak sacrifice / take risk.. baru 29 yo dah rasa complacent sgt, kalau sheols trader income 6/7 figures sebulan lain citer la hahaha

tadi i saje stalk ada igs mengundang lagi. psl spouse tu.. seriously la mirah hang dah kawen kot.. hint tu clear sgt. Dr b is the opposite ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 04:57 PM | Show all posts
M ni give me the vibes pmpn sikit2 nak emosi, sikit2 nak merajuk..alah menyampahnya kawan dgn dia ni.. grow up woman, u re not in ur early 20s lagi nak act mcm budak2 kecik.

Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 05:17 PM | Show all posts
Hidup dia sangat selesa setakat ujian mcm Beni tu i rasa utk perempuan lain alahai, kacang. I thought most of girls macam ni tp bila i buat volunteer banjir i jumpa dgn anak2 muda yang sangat2 impressive. Rajin, kelakar, fun to be with, fikir tentang politik, berani, bawa diri dgn baik di kalangan orang tua, mangsa banjir.. Respect.
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 05:19 PM | Show all posts
Tapi yg i agak kelakar theyols ni memang suka laa buat live like, hi guys tengah lalu air ni... Tapi i yang dah berusia ni betul2 seronok buat volunteer dgn anak2 muda.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 01:08 PM GMT+8 , Processed in 0.078214 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list