CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kookiechip

Doktor Online (IG, Twt, FB) 2

  [Copy link]
Post time 8-11-2021 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
chocobozhere replied at 8-11-2021 03:04 PM
Dulu suka je dgn dr rusyai tp makin lama makin xminat since they way she reply komen org macam sedik ...

Dia sakit slipped disc teruk skrg sampai kena pakai wheelchair. Sian jugak tgk. Tp baru pindah rumah baru kat eco world berdasarkan komen kwn2 dia. Cantik la rumah dia
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-11-2021 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
chocobozhere replied at 8-11-2021 03:04 PM
Dulu suka je dgn dr rusyai tp makin lama makin xminat since they way she reply komen org macam sedik ...


Doctor ni bukan ke memang orang tak suka?
Dekat first thread doctor (rasanya) pun ada cakap pasal cara dia reply komen orang.
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
gam_gajah replied at 8-11-2021 04:19 PM
Dia sakit slipped disc teruk skrg sampai kena pakai wheelchair. Sian jugak tgk. Tp baru pindah rum ...

Aah kesian dia. Oh dia pindah ke. I tak follow sgt dia kat fesbuk. Haha.
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
kookiechip replied at 8-11-2021 04:41 PM
Doctor ni bukan ke memang orang tak suka?
Dekat first thread doctor (rasanya) pun ada cakap pasal  ...

Aah org xsuka sebab dia lantang sgt tp I suka je dia awal awal sebab dia menentang produk timbang kilo, berpantang sume tu tapiiii lama lama rasa dia ni mcm sombong, balas komen org  mcm nak gaduh, wpun bukan dgn haters. Dia akan mesra dgn org dia kenal je. Ni yg I pasan lah.. So now x minat dah nak follow dia. Karangan pjg lebar dia pun dh tak koser sis nak baca...
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Since beraya haritu br i tahu rupanya dr afl tu duduk di rumah dgn family kembangan
Sblm ni i ingatkan dia duduk sendiri sbb byk kali dia highlight yg dia takde maid semua keja dia buat haha
Takde benda nak digosip pn saje nak buat meriah gitew
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
chocobozhere replied at 8-11-2021 05:36 PM
Aah kesian dia. Oh dia pindah ke. I tak follow sgt dia kat fesbuk. Haha.

I pun tak follow dia sgt hehe tp ada la hari tu melintas kat fb i
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
M dah happy2 nmpk nya
Dr B pun dah tak cold
Btl la kaka norm kata M mental koyak ja bkn kena abuse pon
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 05:13 PM | Show all posts
kookiechip replied at 31-8-2021 04:49 PM
Alahai M pagi post ni,
petang elok pulak dgn husband dia…

M tu apa nama ig dia ye? dulu stalk masa dia bagi hint2 tu sekarang lupa dah haha
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 10-11-2021 04:28 PM
M dah happy2 nmpk nya
Dr B pun dah tak cold
Btl la kaka norm kata M mental koyak ja bkn kena abuse p ...

Tengok M tu macam nak berhenti kerja pun ye jugak tapi tu la mungkin B tak kasi sebab mesti la bosan kan sorang2 kat rumah.

Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Thecatnextdoor replied at 8-11-2021 08:01 PM
Since beraya haritu br i tahu rupanya dr afl tu duduk di rumah dgn family kembangan
Sblm ni i ingatk ...

Kadang2 sejenis yang suka duduk dengan family walaupun mampu tinggal sendiri sebab takyah fikir kemas rumah, anak ada yang jaga, dah ada yang masak.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 02:44 AM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 10-11-2021 05:14 PM
Tengok M tu macam nak berhenti kerja pun ye jugak tapi tu la mungkin B tak kasi sebab mesti la bos ...

Tak bagi quit bkn sbb akan bosan tapi nak train supaya tough sket jgn lembik sgt mental emosi tu or....heols mls nak tambah komitmen sponsor mekap M tiap2 bulan
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2021 02:45 AM From the mobile phone | Show all posts
razfira0707 replied at 10-11-2021 05:13 PM
M tu apa nama ig dia ye? dulu stalk masa dia bagi hint2 tu sekarang lupa dah haha

amirahsyuhadasb
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2021 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 10-11-2021 04:28 PM
M dah happy2 nmpk nya
Dr B pun dah tak cold
Btl la kaka norm kata M mental koyak ja bkn kena abuse p ...

Adik M kawen tapi B tak join pun. Busy.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2021 03:54 PM | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 10-11-2021 05:15 PM
Kadang2 sejenis yang suka duduk dengan family walaupun mampu tinggal sendiri sebab takyah fikir ke ...

Dlm bahasa mudahnya "malas". Betul ke kaka???

Tp bukan ke akan bebankan mak ayah kalau mereka juga tiada pembantu??? Dan bukan ke ni sebahagian drpd tanggung jwb dlm hidup berumah tangga???
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2021 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 14-11-2021 03:54 PM
Dlm bahasa mudahnya "malas". Betul ke kaka???

Tp bukan ke akan bebankan mak ayah kalau mereka jug ...

Tepat sekali.

Pemalas.
Kawen beranak pinak buat pa tak tau.  
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2021 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
kuchenta_81 replied at 14-11-2021 01:59 PM
Adik M kawen tapi B tak join pun. Busy.

Super busy haha

Btw, sheols nampak mcm pregnant ja...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2021 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 14-11-2021 03:54 PM
Dlm bahasa mudahnya "malas". Betul ke kaka???

Tp bukan ke akan bebankan mak ayah kalau mereka jug ...

Ye betul. Pemalas.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2021 12:38 PM | Show all posts

thank you!
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 02:41 AM From the mobile phone | Show all posts
M dah emo2 balik
Pembawakan budak barangkali
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-11-2021 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 17-11-2021 02:41 AM
M dah emo2 balik
Pembawakan budak barangkali

Ohhhh M dah pregnant ye.
Alhamdulillah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 06:56 PM GMT+8 , Processed in 0.082296 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list