CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kookiechip

Doktor Online (IG, Twt, FB) 2

  [Copy link]
 Author| Post time 26-8-2021 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
kuchenta_81 replied at 26-8-2021 12:33 AM
DB masih x balik rumah.
M boleh la jumpa bff lepas ni, ada teman mengopi.

Mana you tahu husband M tak balik rumah?
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2021 08:56 PM | Show all posts
Heydidle replied at 25-8-2021 03:52 AM
Aah lps tukar dp tu
Dr B masuk cari ke...?

lama tak berkuntum dah ada benang baru.
Kenapa.What happen to him. Alaaa tak thrill lah kalo nak kena follow dia


Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2021 08:05 PM | Show all posts
kesian M nampak mcm alone lagi weekend ni. Nasib la dah boleh pegi mall n beli makeup … girly girl dia ni, i mcm nak speku rumah tu nampak kosong sbb dr b x kasi hias hahahaha. jarang pmpn suka berhias mcm M ni bolayan bab rumah
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2021 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 28-8-2021 08:05 PM
kesian M nampak mcm alone lagi weekend ni. Nasib la dah boleh pegi mall n beli makeup … girly girl  ...

Keluar jln2 tu bukan dgn Dr love dia eh
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2021 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Weekend ni ada je Dr B dgn M
Kat igs nampak sipi2 hehe
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2021 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila dapt keluar dgn Beni barulah nampak happy sikit takdalah quote memendam rasa.
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2021 01:14 PM | Show all posts
lahai attention seeking nya mu ni M kalau gaduh2 manja tak dapat attention pun dah beriya posting mcm tu dekat instagram, ni dapat pi shopping mall terus jadi couple terpalingggg balik. Rengsa sungguh, no wonder kaka normabahru cakap mu ni bbnu terpaling
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2021 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
"B" kat igs M tu perli forumer ke...? Biasa dia guna 'suami/husband'
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-8-2021 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai M pagi post ni,
petang elok pulak dgn husband dia…
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-8-2021 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 31-8-2021 03:35 PM
"B" kat igs M tu perli forumer ke...? Biasa dia guna 'suami/husband'

Ada dkt post ig sebelum ni dia memang guna ‘BB’ utk husband. Sama lah tu kan lol
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2021 07:15 PM | Show all posts
kookiechip replied at 31-8-2021 04:49 PM
Alahai M pagi post ni,
petang elok pulak dgn husband dia…

Agaknya bengang kot Beni tak dapat nak accompany her. Pastu petang akhirnya Beni mengalah, so happyla M. Biasalah umur muda memang macam tu la kan. Clingy and need TLC. (Haha, tetiba teringat hakak dulu-dulu pun mcm ni jenis suka memendam rasa). Hakak rasa betterlah si Miss Naziha tu suami takda dia layan tiktok.
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2021 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
kookiechip replied at 31-8-2021 04:49 PM
Alahai M pagi post ni,
petang elok pulak dgn husband dia…

B kan ada operation hari ni tu agaknya M setia menunggu sambil mengopi. Dah laki kerja cenggitu kena faham la kann
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-8-2021 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
kuchenta_81 replied at 31-8-2021 08:29 PM
B kan ada operation hari ni tu agaknya M setia menunggu sambil mengopi. Dah laki kerja cenggitu ke ...

Kan elok kalau M sabar tunggu gitu.
Husband mesti lah sayang dkt wife.
Bila ada masa memang dia akan spend time sama2.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-8-2021 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_Strawberry replied at 31-8-2021 07:15 PM
Agaknya bengang kot Beni tak dapat nak accompany her. Pastu petang akhirnya Beni mengalah, so happ ...


Nasib baik husband faham hint M
Akak dulu2 ada hint dkt ig tak hahahah
Miss naziha tu dulu2 masa i stalked dia, tak pernah nampak lagi dia mengadu sedih pasal husband. Mungkin husband selalu ada dgn dia ataupun naziha ni jenis private, tak suka share hal rumah tangga. Ke dia ada meroyan sekarang?
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2021 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi M ni memang nampak attention seeker pon kuat merempan jugak kat ig
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Hi tt..
Takde update terbaru ke benang ni hehe
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 08:10 PM | Show all posts
benang ni patut tukar tajuk....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-11-2021 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 25-10-2021 04:26 PM
Hi tt..
Takde update terbaru ke benang ni hehe

Hi.. lately i busy. Tak sempat nak check socmed doctor semua ni

Sebenarnya thread ni takde specific utk siapa2 pun. Kalau ada cerita pasal mana2 doctor, forumer boleh je post dkt sini. Sama macam thread yg sebelum ni.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiara pun dah start keja
Dia habis belajar ker
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu suka je dgn dr rusyai tp makin lama makin xminat since they way she reply komen org macam sedikit keras dan kasar wpun yang komen tu bukan haters dia.. Tak faham kenapa all the time nak kene bertegas dgn, jenis x chill ke camne. Sori I bgtau berdasarkan apa yg I baca kt fb.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 03:15 PM GMT+8 , Processed in 0.083027 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list