CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2270|Reply: 0

Aktiviti Keindahan 4 Musim di China- Bab Musim Panas dalam talian, undi tempat k

  [Copy link]
Post time 20-8-2021 06:16 PM | Show all posts |Read mode
Musim panas yang cerah ini masih tidak boleh melancong ke luar negara, tetapi anda boleh mengikuti kami untuk mengembara tempat-tempat yang menarik di China dalam talian!


Pusat Kebudayaan China Kuala Lumpur telah menganjurkan kempen promosi budaya dan pelancongan "Empat Hebat Musim‧China yang Cantik" sepanjang tahun. Kini,Bab Musim Panastelah dilancarkan dan aktiviti mengundi destinasi musim panas kegemaran sudah mula!

Penganjur memilih 11 destinasi musim panas yang unik dan mesra Muslim di China, seperti Beijing, Shanghai, Harbin......Selain itu, Lanzhou, Yinchuan dan tempat-tempat lain yang kurang dikenali oleh rakan-rakan Malaysia juga diperkenalkan supaya semua dapat menikmati kecantikan musim panas di China tanpa mengira kaum.


Dengan melayari ke laman web (www.chinaculturalcentre.my/cn-beautifulchina_summer/) dan klik pada pautan pelbagai bandar, anda akan mendapat info yang praktikal termasuk makanan wajib cuba tempat-tempat hangat yang dicadangkan, pilihan halal dan jadual perjalanan. Jangan lupa mengundi destinasi paling gemar anda setelah membacanya, dan menerangkan alasan secara ringkas. Dengan ini, anda berpeluang memenangi hadiah misteri! Hebatkan?

[youtube]GUPt7BJBGM8[/youtube]

Aktiviti ini diadakan sehingga 5 September 2021, sila melayari ke https://www.facebook.com/chinaculturalcentreKL atau https://bit.ly/37IVfV1 untuk maklumat lebih lanjut.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: ExploRasa


ADVERTISEMENT 

ADVERTISEMENT


 ADVERTISEMENTADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 09:17 AM GMT+8 , Processed in 0.221010 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list