CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 3763|Reply: 29

Wani comel (Aliff Syukri) sudah tiada

  [Copy link]
Post time 19-8-2021 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Lalu kat IG tadi nampak Anju berkongsi tentang berita ini.. Mari kita sama-sama sedekah Al-Fatihah dan berdoa agar roh dik wani comel dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang2 yg beriman.. Amin...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-8-2021 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainailaihirojiunn
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 07:27 AM | Show all posts
Innalillahi wa inna ilaihi raji'un

  اَللَّهُمَّ اغْفِرْ لَهُ وَارْحَمْهُ وَعَافِهِ وَاعْفُ عنه
"Allahumma firlahu warhamhu wa`afihi wa`fu`anhu"

"Ya Allah, ampunilah dosanya, berilah rahmatMu ke atasnya, sejahtera dan maafkanlah dia."
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 07:36 AM | Show all posts

Innalillahiwainailaihirojiunn
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
  


Innalillahiwainnailaihirojiun

Terkejut aku sbb first time tengok ingatkan bainun Rumah Bonda tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Covid jugakkan. Br ni abg dia meninggal. Tak tau pulak dia sakit.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 09:52 AM | Show all posts
innalillah......  teringat dulu kt bodgos ramai yg hina arwah wani ni pemalas nak diet, nak duit je
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 10:40 AM | Show all posts
Innalillah semoga rohnya ditempatkan dikalangan orang beriman
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-8-2021 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah...
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Eloklaa Allah amik balik.. duk kat dunia pun gemuk.. nak jln pun susah..pakai baju pun semua yg buruk buruk..gembira laa ko dik di syurga.. akak doakan ko bahagia kat sana..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedihnya lepas seminggu second dose ,dia meninggal dunia
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape ni? Kenapa ada Aliff Syukri pulak?
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahi wainna ilaihi rojiuun
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
crossline replied at 19-8-2021 12:24 PM
Sape ni? Kenapa ada Aliff Syukri pulak?

Pernh ad kes dlu. Tp snyap mcmtu ja. Dah settle kot
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah. Based on apa yg I baca dari ig arwah, arwah completed 2 dos vaksin. Moga roh arwah ditempatkan di kalangan org yg beriman dan diampunkan dosa2nya. Al Fatihah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
melatibiru replied at 19-8-2021 12:54 PM
Innalillah. Based on apa yg I baca dari ig arwah, arwah completed 2 dos vaksin. Moga roh arwah ditem ...

Still xcukup 14 hari completed kan ..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-8-2021 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahi wa innailaihirojiuun. Salam takziah utk keluarga.
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Jap. Post yg anju post tu..dari siapa? Sebab dia kata sama dgn tarikh kematian anak dia? Anak mana pulok???
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainailaihirojiunn. Semoga roh nya ditemptkan di kalangan orang beriman
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2021 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni kira meninggal sbb covid ke sbb vaksin? Dia baru je dpt 2nd dose 12/8, mlm smlm 18/8 meninggal. Lepas vaksin dia xde update apa2kan.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 04:52 AM GMT+8 , Processed in 0.094361 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list