CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 10650|Reply: 70

Ibu meninggal, Ebi dan ayahnya dibenarkan pulang ke rumah

  [Copy link]
Post time 14-8-2021 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by annadonna at 15-8-2021 01:37 AM

TERKINI
Ebi disahkan telah dibenarkan balik ke rumah bersama bapanya. Berita ditidurkan tu ada yang kata palsu so aku bertanggungjawab edit tajuk ni. Kawan-kawan dia pun confuse sebab dia langsung tak jawab dan update apa apa. Maybe dia terlalu sedih ibunya meninggal. Semoga Ebi diberikan kesembuhan total.



Ibu naib juara AF5 meninggal dunia akibat Covid-19

Kuala Lumpur: Ibu penyanyi dan pelakon Ebi Kornelis iaitu Reni Bakar, 81, meninggal dunia akibat Covid-19 di Hospital Queen Elizabeth (HQE), Kota Kinabalu, Sabah, semalam.

Ebi yang juga naib juara Akademi Fantasia musim kelima (AF 5) itu juga kini dirawat di Hospital Tuaran, Kota Kinabalu selepas disahkan positif virus itu sejak 8 Ogos lalu.

Menerusi laporan media tempatan, Ebi ketika dihubungi mengesahkan berita kematian ibunya, namun enggan mengulas lanjut ekoran keadaan kesihatan dirinya.

Berita kematian ibu Ebi itu dikongsikan kenalan dan rakan melalui Facebook yang merakam ucapan takziah selain mendoakan agar bintang AF 5 itu terus tabah menghadapi dugaan berkenaan.

https://www.hmetro.com.my/rap/2021/08/741428/ibu-naib-juara-af5-meninggal-dunia-akibat-covid-19

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-8-2021 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah…
Harap diberi kesembuhan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2021 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
ingat lg ebi ni yg rambut curly tu kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2021 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
ebi yg ludah milah tu kn
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2021 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga ada kesembuhan utk beliau
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2021 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
gws ..dia dulu pernah couple ngan mila ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2021 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
ebi yg kawen dgn velvet af tu ke.. tepek pic sape2 x ingat muke die
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2021 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
kelapaparut replied at 14-8-2021 01:08 PM
ebi yg kawen dgn velvet af tu ke.. tepek pic sape2 x ingat muke die

Bukan. Tu rich estranged
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-8-2021 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
kelapaparut replied at 14-8-2021 01:08 PM
ebi yg kawen dgn velvet af tu ke.. tepek pic sape2 x ingat muke die

yg tu rich estrange

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2021 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Pamelaloba replied at 14-8-2021 01:10 PM
Bukan. Tu rich estranged

ohh yg atlet sukma sabah tu, dia couple dgn sape x ingat la bintang af jugak
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2021 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Addrianna at 14-8-2021 01:21 PM

Tt ni pun tepek lah gambar aku pun tak kenal
Hasil cari google ni lah muka dia





Ni muka maknya kesiannya


Semoga diberi kesembuhan ikut bacaan aku dekat atas ebi skrg ditidurkan.moga dia sembuh kembali.amin

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2021 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga di beri kesembuhan. Kalau sampai stage kena tidurkan rasa seriau. Harap cepat bangun ebi
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2021 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
ya Allah.. semoga dapt sembuh kembali
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2021 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
dah gugel mmg tak kenal sbb.
apapun, takziah diatas pemergian ibunya.
semoga ebi diberi kesembuhan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2021 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 14-8-2021 12:56 PM
ingat lg ebi ni yg rambut curly tu kan

Ya sis... penah couple dgn mila
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2021 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 14-8-2021 01:03 PM
ebi yg ludah milah tu kn

Aku pun ingat part ni bila sebut nama ebi ni hahaha
Semoga cepat sembuh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-8-2021 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga cepat sembuh ebi..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2021 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 14-8-2021 01:08 PM
gws ..dia dulu pernah couple ngan mila ke?

Ah pernah couple denga mila kh?aku langsung tak tahu ebi ni siapa


Terus aku google ada duet mereka bersama lah
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2021 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga diberi kesembuhan
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2021 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Allahuakbar. Innalillah,takziah & gws ebi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 05:03 AM GMT+8 , Processed in 0.090907 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list