CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: fahdramli

[Pelbagai] Anda Fobia dengan.....

  [Copy link]
Post time 13-8-2021 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku paling fobia nak guna tandas orang, tandas awam atau mana2 tandas bukan kat rumah aku. Satu lagi fobia nak tengok dapur kedai makan, takut kembang tekak, nanti aku akan teringat2

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2021 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ular dan anythg slimey

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2021 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Ular and cicak..
tapi dengan Cicak la paling fobia...
meremang bulu roma..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2021 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Cacing...ulat beluncas tapi peliknya ular tak ..sbb bagi aku ular cantik hahahaha pelik je

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Fobia jatuh miskin.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2021 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
iols palingg fobiaa dengan ular n ribut petir. if ribut petir mmg iols akan cuba tidor or menyorok kat mana2. if tak memang akn menanges smpai tketar2 bdn.. Bab ular pulak nk msuk taman ular tu pon iols tak boleh

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2021 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
cicak rumah

sampai aku termimpi-mimpi. wajib termimpi cicak dalam sebulan mesti sekali dua. lps tu termuntah bila bangun tido.


tapi cicak tokek ke cicak gurun ok je tgk.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2021 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
lavieenrose replied at 13-8-2021 04:25 PM
Aku paling fobia nak guna tandas orang, tandas awam atau mana2 tandas bukan kat rumah aku. Satu lagi ...

Sama le kittewwwwww
Toilet awam yg acik mampu berak kencing tukar pad hanyalah di opis, plus hiway arah utara, kalo mall pulak hanyalah kat the gardens midvalley
Tempat lain, mmg kembang tekak boleh muntah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2021 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kucing, ular, tempat tinggi & sempit...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2021 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tryphophobia. Kulit yg berlubang2

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2021 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
takut haiwan berkuku, haiwan berparuh

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2021 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Fobia dgn open water. Sampai la ni x boleh snorkeling. Diving apetah lg. Terus rs mcm nk dpt panic attack kalau duk dlm open water kaki x cecah tanah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2021 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Tikus. Takut sangat. One time tengah drive, Ada tikus cross the road, I automatically raise my foot from the pedal

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2021 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kilat dengan serangga.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2021 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Lipan……. Kaki dia

Selalu kalo lipan lalu iols confirm larikkk kekonon nk cari ridsect udahnya lipan tu hilang begitu sj tanpa jejak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2021 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Fobia dgn katak. Kritikal pny fobia. Pernah hampir pengsan sebab jantung aku laju sgt ketakutan katak besar dlm bilik air rumah nenek. Masa tgh mandi. Betul2 katak sebsar tapak tgn kt pintu. Aku jerit kuat tapi katak tu makin ke arah aku. Apa lagi riuh sampai abg aku terajang pintu igtkan benda apa. Sampai skrg fobia tu tak hilang. Nmpk katak je aku mst gigil sbb igt dia akan serang aku.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2021 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Katak
Ewww...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2021 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Fobia sangat dengan lipas
Hidung automatically boleh kesan bau lipas
Tengah tidur boleh alert kalau lipas yg merayap (lipas terbang)
Boleh jadi terbantut semua aktiviti bila nampak kehadiran lipas dalam rumah
Kembang satu badan bila nampak lipas jadi drpd dulu mmg elak sgt2 makan kedai tomyam malam2
Sy sangat2 anti lipas
X pernah seumur hidup sy lenyek lipas pakai kasut
Trauma pernah lipas terbang merayap kat badan masa tgh meniarap buat homework
Dulu anak2 takut lipas tapi bila dapat ayah baru slowly dia berani bunuh lipas buang lipas pegang misai lipas
Kalau x pakat kami anakberanak lari2 sambil pegang spray nak sembur lipas terbang

Tikus ular katak cacing ulat masih okay lagi

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2021 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Haiwan yang kulit lembab basah2 dan ekor panjang mcm katak, cicak, ular, tikus

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2021 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Fobia tmpt tinggi..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 01:14 PM GMT+8 , Processed in 0.085450 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list