CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: lonso

[Pelbagai] Kemaafan

[Copy link]
Post time 20-9-2021 11:54 PM | Show all posts
memaafkan mudah di bibir tapi setiap hari pasti teringat sb kita tak usik pun dia. adakala doakan dia diberi hidayah tapi tu la apa yg dia buat tu susah nk dilupakan lebih2 lg bila dihebahkan kt public.
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2021 11:18 AM | Show all posts
yang dah lepas tu biarkan berlalu, dh tua-2 usia ni buat apa serabut kepala nak pikir
hargai la apa yg ada skrg,bersyukur dan percaya rezeki (luas) adalah milikNya..
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2022 02:33 PM | Show all posts
Saya hanya memaafkan untuk mereka yang meminta maaf. Selebihnya, serah pada Allah. Selalunya saya akan cuba untuk let go dan move on. Untuk ketenangan diri sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 10:35 AM | Show all posts
tidak maafkan sampai mati dan diiringi doa moga dibalas segala kejahatan dgn balasan setimpal.
yang telah dimaafkan sila jgn kacau hidup aku lagi.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 02:37 PM GMT+8 , Processed in 0.066898 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list