CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: fahdramli

[Pelbagai] Sejauh mana GIGIHNYA korang

  [Copy link]
Post time 2-8-2021 08:42 AM | Show all posts
mcm mana cara cepat kumpul tacang...?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-8-2021 08:07 PM | Show all posts
coolpsyrie replied at 2-8-2021 08:42 AM
mcm mana cara cepat kumpul tacang...?

lambatt dik non... tgk akak sejak 2007 dok berkuntum di sini, banyak ni jer level akak..
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 10:32 PM | Show all posts
Iols pun dah lama x masuk forum... meh la momod iols nak tacang jugakkk plssss

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Kadang2 gigihla jugak meronda kutip kacang…tp kadang2 lantakla kome nak pasang lock macam mana pun kat castle bertingkek2. Biasanya dah jenuh kutip kacang, sekali bukak lock…castle jd tempat borak hehe…kalau ada teh tumpah pun sekelip mata dah kena lap…kadang2 belum sempat nak bau teh tumpah, dulang teh dah kena hangkut masuk dapur..sedih tau. But anyhow, i tetap suka lepak SR kat forum…rasa bijak sikitla baca komen2 forumers kalau nak compare dengan baca komen kat fb, haha. Gigih tak gigih tgk pada isu jugakla

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 02:51 AM | Show all posts
gigih sangat sampai nak tukar nama jadi Nurgigih maria mercedes ayamor...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 09:22 AM | Show all posts
tenkiuuuu momod bg kite tacangggggg
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 09:36 AM | Show all posts
coolpsyrie replied at 2-8-2021 12:42 AM
mcm mana cara cepat kumpul tacang...?

buat thread yg bes2 sikit dpt le tacanggg..
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Tacang lemon2

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-8-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
tak ada benda nak buat..nak mengutip tacang la..mana tau ada istana kayangan tak lama lagi..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Nakkkkk Jugakkkk

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasa mcm lama sgt dah join..rugi tak aktif..kalau tak tah level 15 kot

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 02:11 AM | Show all posts
Sapa2 nak belanja tacang? mekasih banyokk..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 02:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak tacang jugak.. sedapnya kuah tacangggg..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak jugak tacang..

iols ikut mood. Kalau ada info menarik iols SR. Sambil baca info iols jln2 la sana sini kutip kacang. Iols sejenis malas berbual kosong acikjemah. Tak kuasa.

Kalau tak de apa2 isu menarik iols tak jenguk pun sini. Boring yakmat ye.. kalau viral apa2 iols masuk le nak baca laharan warga cari

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh ka req tacang hehe

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu tak rasa sgt nak kumpul tacang.. just blh lepas pagar benang yg blh di panjat. Pd hal start 2006 dah mula kenal cari.

Sekarang dah pencen, seronok pulak explore dlm cari ni, mcm2 ada
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-8-2021 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah ade rezeki hari ni. Terima kasih modmod.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 02:32 PM | Show all posts
tq bos banja kacang...

burp.. janji takde kalori mkn kacang ni..

semoga ceria2 di hari khamis ni....
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Bawak pinggan kosong je ni, mengemis kacang, sob sob

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 03:28 PM | Show all posts
tenkyu momod @fahdramli  bagi iols tacang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 04:41 PM GMT+8 , Processed in 0.194732 second(s), 35 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list