CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 6471|Reply: 23

Kepada Wanita: Perasaan Anda apabila terlihat anu lelaki menegang

[Copy link]
Post time 29-7-2021 07:56 PM | Show all posts |Read mode
Mungkin soalan ini agak kontroversi, tetapi apa perasaan wanita apabila melihat anu lelaki menegang? secara terang-terangan atau secara tersembunyi...kongsikan pandangan anda
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Jujurin aku biasa2 je .... Cth tertengok sayu pnya ritu ...rasa apo kau ni..terus meluat dgn propa dia selama ni..

Kalau laki sndiri nya tgh tk cetim tkla rasa pape
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 10:04 PM | Show all posts
mcm tertenguk cacing kucing atau telo kucing
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 29-7-2021 08:33 PM
Jujurin aku biasa2 je .... Cth tertengok sayu pnya ritu ...rasa apo kau ni..terus meluat dgn propa d ...

Wah advance.. tak lalu nak kejar page sana hehee.. summary kn plisss.. okeh tak sayu tuh? pasti senakkk dakkk kohkoh jgn la kata ikea
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 30-7-2021 07:27 AM
Wah advance.. tak lalu nak kejar page sana hehee.. summary kn plisss.. okeh tak sayu tuh? pasti se ...

Saiz tk la seketot alip ajiz ..ok laa std tp merah menyala dn bersih....tp nengok kn muka tkleh setim  ...haha
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 30-7-2021 07:59 AM
Saiz tk la seketot alip ajiz ..ok laa std tp merah menyala dn bersih....tp nengok kn muka tkleh se ...

Hahaaa.. tukar muka jd alip ajis la mcm tuh hohooo.. lahh alip nyer ketot ker? Ingatkan berkadar terus dgn ketiggian koh2.. dgn skandal kah sayu tuh? Bkn dgn bidada?
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 11:54 PM | Show all posts
Kalo laki iols, iols rase nak tampar boleh ke jawab camtu
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki sendiri geram tgk… laki org lain tak lalu nak tgk
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 09:55 AM | Show all posts
ni kes dewa cendawan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
anakkerengga replied at 30-7-2021 11:55 PM
Laki sendiri geram tgk… laki org lain tak lalu nak tgk

aku tiru jawapan ni...
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 02:01 AM From the mobile phone | Show all posts
anakkerengga replied at 30-7-2021 11:55 PM
Laki sendiri geram tgk… laki org lain tak lalu nak tgk

Exactly!!!! Syok tengok suami sendiri je.. tak terliur plak tengok orang len punya.. wasting time imagining je... baik tengok porn terus dgn laki, ada pekdoh nya nak mengusik
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 02:03 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 30-7-2021 08:19 AM
Hahaaa.. tukar muka jd alip ajis la mcm tuh hohooo.. lahh alip nyer ketot ker? Ingatkan berkadar t ...

Yang si alip tu siap ketot dan ada eczema

Trauma iols tertengok kat grup telegram geng2 ladies pi tepek... dah ler autoplay... background toilet marhaen plak tu..
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 2-8-2021 02:03 AM
Yang si alip tu siap ketot dan ada eczema  

Trauma iols tertengok kat grup telegram g ...

Amboih berlagak siak!! Mentang ada brahmin punya hahaaa xpe la wife dia pn kecik so ok la kot kohkoh
I mati2 ingt kalau tinggi; pjg jua hahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2021 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kene tahu sebab ape die tegang... kalau tegang sebab tengok I... I like la. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Dh tntu lah best.
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2021 05:04 PM | Show all posts
tegang dan berair mazi precum la bes
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2021 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak rasa apa pun. Tapi if tertengok gegadis pakai seksi nafsu aku membuak rasa mcm nak fuck girl tu. Btw aku perempuan
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2021 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Ellysian replied at 29-12-2021 08:54 PM
Tak rasa apa pun. Tapi if tertengok gegadis pakai seksi nafsu aku membuak rasa mcm nak fuck girl tu. ...

suka kaum sejenis ke ni? lesbian ke?
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2021 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 2-8-2021 07:44 AM
Amboih berlagak siak!! Mentang ada brahmin punya hahaaa xpe la wife dia pn kecik so ok la kot kohk ...

panjang atau pendek saiz anu lelaki bukan bergantung kpd tinggi atau rendah nya seseorang lelaki... biasanya bergantung kepada genetik dan baka juga.. kalau dah baka Asia xdernya la nak panjang anu mcm anu Negro.. Tak gitu MissiMolly? Bagi MissiMolly pulak suka yg panjang atau pendek?
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2021 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Nizam_76 replied at 30-12-2021 12:22 AM
suka kaum sejenis ke ni? lesbian ke?

Nah I only love men.
Ntah aku pun tak tahu aku ni kategori apa tapi aku senang jatuh cinta dgn lelaki. Aku tak suka perempuan. Geli la bercinta dgn girls
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 08:22 AM GMT+8 , Processed in 0.263139 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list