CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: denim

[Falsafah] Apa paling kau hargai bila pkp

  [Copy link]
 Author| Post time 30-7-2021 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
talia replied at 30-7-2021 10:58 PM
Rindu nak berkumpul dgn family, rindu nak travel dgn hubby, high tea dgn kwn gegirls. Tp iols suka w ...

Huntong uols..iols dah kematu bosan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 30-7-2021 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
MoneyMatters replied at 28-7-2021 07:36 PM
Sekarang u masih hangin ke dh benci benci tp rindu haha..

I dlu kdg rasa malasnya nk commute na ...

Rindu drama gaduh dgn colleague aku. Heheheh.agaknya dia pun tgh plan baik punya apa isu nak gaduh once opis buka
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
denim replied at 30-7-2021 10:58 PM
Huhuhuhu..rewang kenduri kendara me rindu gak. Rewang siapkan lauk pengantin,bungabrampai,bunga te ...

khenzzzz rindu nak menjoyah sambil2 hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
rindunya balik kampung org tua. g kenduri jumpa sedara mara. g bercuti, kdg tk bercuti mana pun, g tempat dekat2 je.  eh mcm2 lah rindu. rindu sgt nak bersosialisasi seperi manusia hidup tahun 2019.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
denim replied at 30-7-2021 10:49 PM
Ye ke..u masak ke makanan raye? Siann u..i pun terbayang cemana

Raya Aidilfitri - nasi himpit kuah kacang daging
Raya haji - Soto ayam
Kalo balik kg masuk dapur acah2 je.ambik kau tahun ni semua kena buat sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa pkp syukur masih ada kerja dan miti, dah 3 mco masih survive sampai skrg, salary masih full, Ada wfh Dan ada gilir kerja, waktu  pkp wfh elokla pi ngaji ka solat ka dari korang main game tiktok kejadah semua Dan pergilah tengok2 jiran sibling saudara mara yg susah kasi tolong, pkp susah berakhir kes naik Dan korang jangan lah berangan2 mau enjoy spt tak hirau ramai perlu dibantu, dunia menuju huruhara
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Paling hargai pekerja kutip sampah dgn abg anta surat/parcel. Haritu dekat seminggu lori sampah x hangkut sampah, bau dah sampai ke tekak.
Moga semua pekerja kutip sampah, penghantar makanan, abg posmen dan kurier sentiasa sihat dan dilindungi dari wabak bahaya ini.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Masa lepak dengan family.. Bila dah pkp.. Nak lepak pun payah. Xleh nak merentas
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-8-2021 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
rindu spend time dgn family kt luar..travel & makan2
pastu rindu dgn bffs..
nk chit chat sambil meluah perasaan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-8-2021 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Lolalala replied at 5-8-2021 11:50 PM
Paling hargai pekerja kutip sampah dgn abg anta surat/parcel. Haritu dekat seminggu lori sampah x ha ...

Amiin amiin .
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
I missed morning ruotine rushed out to avoid traffic jammed.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-8-2021 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
OuRSouL replied at 6-8-2021 10:51 PM
I missed morning ruotine rushed out to avoid traffic jammed.

Kan..dan sempat pakai mascara,lipstik,blusher masa traffic light merah!
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 02:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Basically everything yg kita boleh buat before covid. Nak travel. Sbb I kuat makan so I rindu nk dine in. Rindu nk keluar jalan-jalan. Rindu environment and makanan pasar malam. Rindu nk pegi tmpt sesak like concert ke uptown ke. And honestly tak excited pun for 2022 sbb rasa mcm have to deal with the same shit again. Adulting during pandemic is hard.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 05:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Reira77 replied at 7-8-2021 02:43 AM
Basically everything yg kita boleh buat before covid. Nak travel. Sbb I kuat makan so I rindu nk din ...

Second you.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2021 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Jogging and breakfast after jogging with jogging buddy
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2021 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Dapat wfh, tak payah siap2 nak gi kerja. Boleh masak je apa nak makan, tak payah tunggu weekend
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-8-2021 07:33 PM | Show all posts
paling hargai ..masa dgn anak , but i miss travel to KL,nak jumpa laki pun susah
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2021 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
My me time..
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 04:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Rindu nak gi ronda2 bandar tiap malam.

Nak gi car boot sale sambil cuci mata biarpun x membeli
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 11:10 AM GMT+8 , Processed in 0.187906 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list