CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: denim

[Falsafah] Apa paling kau hargai bila pkp

  [Copy link]
Post time 28-7-2021 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Paling rindu nak travel..last minute buat decision nak gi mana2..packing lebih kurang..or bangun pepagi buta nak catch flight..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
denim replied at 28-7-2021 06:32 PM
Bau macin dlm train ..erkkk

jangan la berdiri sebelah orang tak mandi
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
denim replied at 28-7-2021 06:09 PM
Dulu aku hangin dgn satu colleague,dok fikir how to get rid of her..bagus gak pkp.heheheh

Sekarang u masih hangin ke dh benci benci tp rindu haha..

I dlu kdg rasa malasnya nk commute naik lrt hari2 tp now rindu juga lepas setahun lebih x naik lrt
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:38 PM | Show all posts
denim replied at 28-7-2021 06:28 PM
It has been too flexi until i wonder,am i still working? Hahahah

hahaha .. best nya u .. iols ni flexi pun tetap ada kalanya stress mengejar dateline & kadang2 meeting backtoback berjam2. yg best cuma start meeting tu lambat - tak terkejar2 lagi pagi2 tu .. daaaannnn satu lagi yg best - TAK YAH IRON BAJU & TAK YAH PIKIR NAK PAKAI BAJU APA TUDUNG APA HARI NI ....
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
biz aku completely shut masa PKP. sbb buat biz orang kawin. byk dah movie ku khatam & start layan running man balik. takguna kan aku? #apelaaanasib
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Rindu mak ayah, mentua, adik beradik dan seluruh ahli keluarga besar. Dah 4 kematian ahli keluarga terdekat. X dapat ziarah. Mampu doakan dari kejauhan.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:56 PM | Show all posts
Aku hargai kesihatan & kecukupan rezeki yg dikurniakan sepanjang PKP ini.

Aku rindu nak  bercuti.



Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
denim replied at 28-7-2021 06:13 PM
Rasa takde beza januari sampai ke disember..diary pun sendu tak tau apa nak tulis moment

Kannn....        
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda paling mak suka masa pkp ialah bila tiba cuti raya waima raya apa sekalipun.. Sebab? Yasss... tiada kunjungan dari segerombolan sanak saudara n ntahsapesape lagi.. Bahagia beb..lepas tu kalau keluar jalan tak sesak. Shopping mall x sesak.
Wfh wpun x suka tp kdg2 suka ala2 love hate relationship gittew. Plus mak byk belajar masak resepi yg selama ni mak tak pernah terpikir pun nak masak.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak blk kg sgt2.. bukan utk ziarah parents, tapi utk ziarah kubur dan jenguk rumah... Aku rasa sgt sendirian melalui hidup, dan tambah2 bila x pergi opis, x jumpa org, x boleh travel... Aku nak mengadu dan berckp2 dgn arwah mak...
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
seronok pkp bgku x yah blik umah mertua..hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Time pkp paling best sb xyah kuar g beraya....yezzzaaaa...org pun xder sibuk2 nk dtg..duit raya pun selamotttt
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Tah, rindu duit kot. Hahaha sales slow semenjak covid ni.. market luar pon slow.. hmm
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Rindu nak makan cendol tepi jalan
Rindu nak makan Ikan Bakar di Melaka
Rindu nak jalan-jalan tepi pantai
Rindu nak rasa berdebar bila nak cop/scan paspot.
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Rindu bergerak tanpa sekatan..boleh pergi ke mana-mana je

Rindu nk bersesak dkt airport..beramai di airport tu suasana yg meriah, musim pkp kalau ke airport sunyi je tak best

Rindu tgk org berhimpun ramai-ramai dlm Majlis / aktiviti ..rasa meriah dulu tak suka sgt haha
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kiambangmalam replied at 28-7-2021 01:23 AM
Hari tu laptop aku rosak. Ke hulu ke hilir duk cari kedai betulkan laptop haram xde semua tutup. Nk  ...

Hahahaha pinang ke idok
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Rindu nk cikcur dgn family iols
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Hargai rezeki yg cukup alhamdulillah.. berbanding ramai lagi yg tak bernasib baik.. semoga semua kita dipermudahkan urusan dan dikurniakan rezeki umpama air yang sentiasa mengalir.. aaminnn
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Rindu nak bercuti laaa, naik kapaterbang huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
perkara yang paling dihargai ketika pkp..Alhamdulillah masih diberi peluang untuk bernafas di bumi Allah.paling rindu selain rindu family..rindu nak mancing..kadang2 jeles tgk rumah2 di tepi sungai@pantai...boleh pegi mancing walaupun dalam masa pkp..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 12:45 PM GMT+8 , Processed in 0.076710 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list