CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: MrsDiva

Nak log in akaun lama..bila daftar email dengan user name tak tele..

[Copy link]
Post time 30-7-2021 08:12 AM | Show all posts
cantthinkofany1 replied at 30-7-2021 08:10 AM
alamk apasal tetiba ada gambar quiz tu ek....
hahahaha ades terkedu jugak FC tadi

ulang refresh kot lappy ni wat hal


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-7-2021 08:13 AM | Show all posts
cantthinkofany1 replied at 30-7-2021 12:10 AM
alamk apasal tetiba ada gambar quiz tu ek....

iklan kot nti kalau diva dah dpt akaun lama diva update dkt chuolls ya..dia bru mintak email.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-7-2021 08:13 AM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 30-7-2021 12:12 AM
hahahaha ades terkedu jugak FC tadi

ulang refresh kot lappy ni wat hal

sejuk hati nengok avy FC di pagi hari...
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 08:15 AM | Show all posts
MrsDiva replied at 30-7-2021 08:07 AM
tu lah..akaun lama tu dah honour...harap dak hafiz tu boleh la trace balik...
sayang tu ...

hamboih kemain sebut nama si dia

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-7-2021 08:17 AM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 30-7-2021 12:15 AM
sayang tu ...

hamboih kemain sebut nama si dia

alamakkk jgn kena potong  tacang sudah....
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 08:17 AM | Show all posts
sesamer ...

FC pun pernah mengalami ... nak panjat pagar tak lepas2

Moga dapat la nanti...

dah dapat jangan lupa lambai2 kat FC

Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 08:18 AM | Show all posts
MrsDiva replied at 30-7-2021 08:13 AM
sejuk hati nengok avy FC di pagi hari...
haha dah2 ...

jager diri bebaik yer

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-7-2021 08:19 AM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 30-7-2021 12:18 AM
haha dah2 ...

jager diri bebaik yer

tenkiu FC

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 08:34 AM | Show all posts
MrsDiva replied at 30-7-2021 08:13 AM
iklan kot nti kalau diva dah dpt akaun lama diva update dkt chuolls ya..dia bru mintak email. ...

Alhamdulillah.....wa pun dah jadi moderator masa tu.....tak dapat jawatan....dapat account lama dah bersyukur dah....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-7-2021 08:36 AM | Show all posts
cantthinkofany1 replied at 30-7-2021 12:34 AM
Alhamdulillah.....wa pun dah jadi moderator masa tu.....tak dapat jawatan....dapat account lama da ...

wahhhh sayangnya...harap sama2 la kita dpt akaun lama balik..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 08:37 AM | Show all posts
MrsDiva replied at 30-7-2021 08:36 AM
wahhhh sayangnya...harap sama2 la kita dpt akaun lama balik..

itu laaa....mana tau doa di pagi jumaat yg mulia ni.....semoga kita berdua berhasil dalam usaha ni....tq...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-7-2021 08:39 AM | Show all posts
cantthinkofany1 replied at 30-7-2021 12:37 AM
itu laaa....mana tau doa di pagi jumaat yg mulia ni.....semoga kita berdua berhasil dalam usaha ni ...

Aamin YRA..
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
cantthinkofany1 replied at 30-7-2021 08:10 AM
alamk apasal tetiba ada gambar quiz tu ek....

Hahaa lucu tiber ada marks quiz
Nak show off ye??
I pun tak ingat dan tak rasa nk retrieve pun id lama
Hello yahoo so yesteryears hehe so salin kulit je la dgn gmail

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 07:08 AM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 30-7-2021 08:17 AM
sesamer ...

FC pun pernah mengalami ... nak panjat pagar tak lepas2

Suka tgk post FC
Sentiasa ramah dan tidak prejudis
Well done FC!!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 07:16 AM | Show all posts
BlousePutih replied at 2-8-2021 07:05 AM
Hahaa lucu tiber ada marks quiz
Nak show off ye??
I pun tak ingat dan tak rasa nk retrieve pun i ...
hahahamboih

kemain berlagak yer ngan yahoo

rasa nya sama kalo kena kat FC ... bila lupa tu ... makna nya kita tak la sayang sangat ... kalo sayang tentu tak lupa la kan ...
so baik FC buat id baru ... identiti baru


mana tau dengan id baru ni lebih selesa ... lebih ramai kawan baru ...
sebab kita boleh jer tegur kawan2 lama yang kita ingat ...
"eh... ni iols la..."


Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 2-8-2021 07:16 AM
hahahamboih

kemain berlagak yer ngan yahoo

Hahaa la salin kulit jugak FC nya tp terus up jadi super mod baaa..
Mereka dah pencen kut? Ke sama2 salin kulit hahaaa tak kenal dah org2 dalam ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 07:21 AM | Show all posts
BlousePutih replied at 2-8-2021 07:08 AM
Suka tgk post FC
Sentiasa ramah dan tidak prejudis
Well done FC!!
kadang tu ... terlebih ramah pun orang tak suka ...
tapi tu la ...
selagi boleh tolong ... tak kira la orang nak kata apa ...
insyaAllah FC akan tolong ...

FC bermula dari Board Kraf...
masa tu banyak Thread ada RP tinggi juga lah ...
sebab tu paham ...

pa2 pun ...
jager diri bebaik yer

Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 07:24 AM | Show all posts
BlousePutih replied at 2-8-2021 07:19 AM
Hahaa la salin kulit jugak FC nya tp terus up jadi super mod baaa..
Mereka dah pencen kut? Ke sam ...
untuk ke tahap ni ...
memang tak pernah terpikir pun ...
sebab FC suka membaca jer sebenar nya


seronok baca pendapat orang tu gni ...
kat Board A dia jadi gni... kat Board B ... eh ... lain pula dia

Porum banyak mengajar FC apa yang FC tak hadapi kat dunia nya ...

Jumpa kawan2 best2 pun ada kat Porum ni ... walaupun kenal sekadar id jer


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-8-2021 10:05 AM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 1-8-2021 11:24 PM
untuk ke tahap ni ...
memang tak pernah terpikir pun ...
sebab FC suka membaca jer sebenar nya

mod FC sangat pemurah...tenkiu bg tacang banyak2...
dah x brapa ingt akaun lama dah sb gigih kumpul tacang akaun ni..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-8-2021 10:07 AM | Show all posts
BlousePutih replied at 1-8-2021 11:08 PM
Suka tgk post FC
Sentiasa ramah dan tidak prejudis
Well done FC!!

Iolss gigih sb nk akaun lama sb nk lompat pagar thread panas tu..tp not welcome sgt kan...dah lepas pagar ni mcm dah kesahhh dah akaun lama tu

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 05:11 AM GMT+8 , Processed in 0.083257 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list