CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 4245|Reply: 41

Nak log in akaun lama..bila daftar email dengan user name tak tele..

[Copy link]
Post time 27-7-2021 09:28 PM | Show all posts |Read mode
Askum/hai....tulunngggg..nak tanya knape x boleh log in akaun lama..dah 8 thun x aktif..katanya user name dgn email tak tele..dah try 2 email tp x boleh..sayang akaun lama tu dah honour

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 08:17 AM | Show all posts
sama laaaaaaaaaaaaaaa......dah try account lama....tak dapat masuk.....mcm mane ya....ada sesiapa boleh tolonggggggggggggg
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 10:37 AM | Show all posts
cantthinkofany1 replied at 28-7-2021 08:17 AM
sama laaaaaaaaaaaaaaa......dah try account lama....tak dapat masuk.....mcm mane ya....ada sesiapa bo ...

kann..akaunnya dapat dikesan..dapat tengok dari jauh je setelah jadi nubis
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 10:40 AM | Show all posts
MrsDiva replied at 28-7-2021 10:37 AM
kann..akaunnya dapat dikesan..dapat tengok dari jauh je setelah jadi nubis

wa minta dari tahun lepas lagi...still tak de jawapan....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 12:08 PM | Show all posts
cantthinkofany1 replied at 28-7-2021 10:40 AM
wa minta dari tahun lepas lagi...still tak de jawapan....


Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2021 12:12 PM | Show all posts

thread ni pun kita berdua je....lu rasa?........tempat kita berdua kumpul tacang....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-7-2021 02:50 PM | Show all posts
hahaha..betui2..td ada jmpa sorang pun kna buat akaun baru jugak
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 07:56 AM | Show all posts
Sesiapa yang ada masalah dengan user name , lupa password  ... boleh pm @admin6  



atau ke email :

admin6@cari.com.my



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 07:56 AM | Show all posts
cantthinkofany1 replied at 28-7-2021 12:12 PM
thread ni pun kita berdua je....lu rasa?........tempat kita berdua kumpul tacang....
boleh juga nyembang apa saja kat sini :

https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=forumdisplay&fid=139

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-7-2021 07:58 AM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 29-7-2021 11:56 PM
Sesiapa yang ada masalah dengan user name , lupa password  ... boleh pm @admin6  

tenkiu super momod...dah email dahdpt reply..tp xtahu boleh ke x..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 07:58 AM | Show all posts
cantthinkofany1 replied at 28-7-2021 10:40 AM
wa minta dari tahun lepas lagi...still tak de jawapan....
minta dari @Admin6 ke...?





Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 08:00 AM | Show all posts

minta kat kling klong....pastu write email to Admin....tak de balasan pun....saya nak account lama sbb byk memory kat situ....
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 08:01 AM | Show all posts
MrsDiva replied at 30-7-2021 07:58 AM
tenkiu super momod...dah email dahdpt reply..tp xtahu boleh ke x..
panggil FC jer ...

alhamdulillah dah dapat reply ...

harap dapat la login ID lama ... sayang tu ...

kalo tak dapat ...
boleh try pm @Admin6  lagi ...



Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 08:02 AM | Show all posts
cantthinkofany1 replied at 30-7-2021 08:00 AM
minta kat kling klong....pastu write email to Admin....tak de balasan pun....saya nak account lama ...
Boleh cuba PM Admin6 lagi tak...?

kot2 dia terlepas pandang ...

kalo dalam ... 3 hari takde respon... pm FC


Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 08:02 AM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 30-7-2021 08:01 AM
panggil FC jer ...

alhamdulillah dah dapat reply ...

tu la memang tersangat sayang.....

mcm maner nak PM dia ya

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-7-2021 08:07 AM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 30-7-2021 12:01 AM
panggil FC jer ...

alhamdulillah dah dapat reply ...

tu lah..akaun lama tu dah honour...harap dak hafiz tu boleh la trace balik...
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 08:09 AM | Show all posts
cantthinkofany1 replied at 30-7-2021 08:02 AM
tu la memang tersangat sayang.....

mcm maner nak PM dia ya
Lebih mudah nak paham rasa nya jika cara bergambar ...
tengok arrow merah tu :
admin6.jpg


click link bawah ni :
https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1062561  


dan click yang FC tunjuk arrow merah tu ...




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 08:10 AM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 30-7-2021 08:09 AM
Lebih mudah nak paham rasa nya jika cara bergambar ...
tengok arrow merah tu :

Alhamdulillah....saya try sekarang jugak.....terima kaseh for the support and the tacang.....
KOE.PNG
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-7-2021 08:10 AM | Show all posts
tenkiu FC bg tacang
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 08:10 AM | Show all posts
alamk apasal tetiba ada gambar quiz tu ek....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 05:02 AM GMT+8 , Processed in 0.100889 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list