CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 2393|Reply: 21

Pengalaman diganggu spesis ustat

[Copy link]
Post time 27-7-2021 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Memandangkan sekarang tengah kecoh pasal ustat madi kn jom cerita kalo uolls ada pengalaman diganggu golongan macam ni. Iols tak pernah kena directly tapi first hand story.

1. Bnda ni tak berlaku kt iols tp kt budak sekolah iols. Secondary school. Iols ni sekolah agama yg untuk pompuan je. Satu hari kelas kitaorang semua kena dok dalam berkumpul dlm library. Pastu ustat ni duduk kt satu meja dlm library tu. Budak2 pompuan ni ada la 2-3 pi dok berdiri depan meja dia tu dok sembang ape ngan dia. Alih2 tgh sembang kaki ustat ni  merayap kt betis budak pompuan tu. Budak tu terkejut la. Pastu dia ckp tak berdosa sbb kita berlapik. Dia pakai stokin. Wadehekk! Ustat tu berserban bagai hokay

2. My mom ticer primary school. Dia ckp kt skolah dia ada sorang ustat ni suke cubit kt bahagian *tut student. Both student lelaki n pompuan ke, pompuan je i lupe.
bila di confront dia ckp bebudak tu degil jadi bila cubit kt situ diorg akn rasa malu and tak buat lagi. Apooo....

Korang ada pengalaman tak?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-7-2021 01:44 PM | Show all posts
kat asrama time sekolah dulu pon ada gk ustaz/warden gatal camni.. siap bwk msk bdk pompuan dlm bilik warden.. tapi xtau la buat apa kan.. husnozon yg baik2 je

and off topic sket, normal tak remaja lelaki bila bergurau ngn anak sedara dia main main kat bhgn konek bdk tu? dok geletek kat konek bdk tu.. aku tgh berwaspada sikit ni psl ada sorg mamat ni selalu bergurau kat kemaluan ngn anak2 sedara. pelik betul


Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 01:58 PM | Show all posts
tapi kan aku musykil tau kenapa kalau kat malaysia melayu je byk kes rogol, haruan makan anak, buang anak dll. cina aku jrg dgr ada kes rogol apetah lagi haruan makan anak. lagi amoy ke ahso cina semua pakai seluar kontot je memanjang.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 02:15 PM | Show all posts
Aku geli n pantang dgn ustaz gatal.
Benci benor nengok muka. Geli taw.

Walaupon takde pegang2, tapi sembang ke arah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah dulu ustaz kagat.. dah ada anak bini bagai sebok call meseg bagai..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu masa sekolh rendah ada ustaz raba2 cuping telinga budak pompuan termasuk aku. N sadly aku tak rasa apa2 pun n anggap benda tu cam normal je sebab ye la kecik lg kan baru darjah 4. Belum period n nafsu pun takde.

Tapi masa aku form 2, ada ustaz which is guru besar sekolh agama boleh sembang pasal air mani  kat dalam kelas n tunjuk gam sebagai contoh. Masa tu dah boleh berfikir apa yg dia bgtahu tu mmg tak patut diberitahu dlm kelas. Bila budak lambat masuk ke kelas, dia leh jerit lambat masuk saya tarik kain awak nnt kang!

Bila report atau mengadu kat ustazah, ustazah boleh cakap dia gurau je??? Nasib baik la sat je aku p skolah tu. Cuma nak perabiskan darjah khas je.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 02:24 PM | Show all posts
pengalaman sendiri.. masa sekolah rendah kene raba karipap ngan ustat. skrg dia dah mampus.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 02:26 PM | Show all posts
ustat pon bernafsu jugak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 27-7-2021 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
a4_paper replied at 27-7-2021 01:44 PM
kat asrama time sekolah dulu pon ada gk ustaz/warden gatal camni.. siap bwk msk bdk pompuan dlm bili ...

Ntah la skrg kena berhati2 takleh sangka baik sgt. Susah ya jd parents skrg
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2021 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 27-7-2021 01:58 PM
tapi kan aku musykil tau kenapa kalau kat malaysia melayu je byk kes rogol, haruan makan anak, buang ...

Hasutan shaitonnn kekdahnya. Mungkin spesis tu setan tak hasut sbb dh kompem go to hell katanya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
MoonRise replied at 27-7-2021 02:15 PM
Aku geli n pantang dgn ustaz gatal.
Benci benor nengok muka. Geli taw.


Kannn.... selalu ustat gatal ni muka merenyam dan menyeramkn
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2021 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
lynul replied at 27-7-2021 02:19 PM
Pernah dulu ustaz kagat.. dah ada anak bini bagai sebok call meseg bagai..

Kagat tu apa sis?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2021 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
vee_zara replied at 27-7-2021 02:22 PM
Dulu masa sekolh rendah ada ustaz raba2 cuping telinga budak pompuan termasuk aku. N sadly aku tak r ...

Benci betul iols yg suka bg komen2 lucah and double meaning. Sbb tu la iols nk dr story2 dr forumers so kita boleh berwaspada
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2021 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
bictoria replied at 27-7-2021 02:24 PM
pengalaman sendiri.. masa sekolah rendah kene raba karipap ngan ustat. skrg dia dah mampus.

Dasarrrr! U trauma tak sis? Adoi pening pala iols kalo ada ank nnti.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesuatu sangat ustaz2 ni kannn..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2021 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
squeeze replied at 27-7-2021 02:26 PM
ustat pon bernafsu jugak

Tau la.... tp p la bernafsu kt bini hang ja. Org lain yg tak ustat pn bernapsu kt bini ja.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 27-7-2021 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
squeeze replied at 27-7-2021 02:26 PM
ustat pon bernafsu jugak

Tau la.... tp p la bernafsu kt bini hang ja. Org lain yg tak ustat pn bernapsu kt bini ja.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 04:59 PM | Show all posts
Groovykid replied at 27-7-2021 04:52 PM
Dasarrrr! U trauma tak sis? Adoi pening pala iols kalo ada ank nnti.

masa tu darjah 3. skali je kene sebab ustat ganti. yg pasti masa tu ada dalam 5 orang budak pempuan yang kene. kita tak faham sangat masa tu. lepas abis sekolah balik rumah main macam biasa
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 05:02 PM | Show all posts
Groovykid replied at 27-7-2021 04:46 PM
Hasutan shaitonnn kekdahnya. Mungkin spesis tu setan tak hasut sbb dh kompem go to hell katanya

hujung2 setan yg kena juga. hehehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2021 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 27-7-2021 05:02 PM
hujung2 setan yg kena juga. hehehe

Hahahahaha
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 05:31 AM GMT+8 , Processed in 0.089446 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list