CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 8577|Reply: 46

[Cinta] ex-bf/gf atau orang yang suka pasangan anda follow anda di social media

[Copy link]
Post time 27-7-2021 11:51 AM | Show all posts |Read mode
Assalammualaikum

Hi.....penah tak korang alami ex-bf/gf or ex suami/isteri  follow anda di social media?

atau orang yang suka anda/pasangan anda follow anda di social media?

and kenapa eh diorang nak follow kita or pasangan kita?

boleh tak share pengalaman or pendapat.

thank you

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-7-2021 12:21 PM | Show all posts
penah and ok je. asalkan dia tak buat onar & korang tak saling membenci.

kalau ada benci lebih baik jangan follow
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 12:25 PM | Show all posts
ex i follow i kt ig... dlu lepas break, i padam akaun ig lama.. kemudian buat ig baru... ntah mcm mna dia dpt ig baru i... masa awal2 request tu i x approve.. tp dia g dm.. knp x approve.. i tnya knp nak follow... dia kata saja sbb xnak lost contact... skrg ni tiap kali i post kt ig story mesti dia bagi emoji yg love love gitu... cium2 gitu.. geli pula aku... ye laaa da EX kan... dia pun da ade pasangan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Ex I dulu semua dah selamat kena block kat media social. Nama pun ex...why nak follow I lagi?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
pada iols, dah nama pun ex, jangan cross the line. you had your chance gitu. dislike dislike dislike block block block bak kata diba aa

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2021 12:43 PM | Show all posts
bbasir replied at 27-7-2021 12:25 PM
ex i follow i kt ig... dlu lepas break, i padam akaun ig lama.. kemudian buat ig baru... ntah mcm mn ...

hahahaha...pastu apa respon u bila dia anta emoji mcmtu?

thank you buat i tergelak.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2021 12:46 PM | Show all posts
nurbaya replied at 27-7-2021 12:28 PM
Ex I dulu semua dah selamat kena block kat media social. Nama pun ex...why nak follow I lagi?

itulahh...kalau block tu kira mcm tak harsh ke?
before i kahwin ex gf suami follow i.
lepas dah kahwin...crush suami pulak nak follow. ex bf pulak nak follow.
itulah i nak tau apa eh yang diorang fikir? bagi i berani lah nak follow2.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2021 12:49 PM | Show all posts
nakkomenjugak replied at 27-7-2021 12:41 PM
pada iols, dah nama pun ex, jangan cross the line. you had your chance gitu. dislike dislike dislike ...

herm. tulah macam berani kan diorang nak follow2 lagi..tu i wonder apa lah di fikiran diorang.

macam i kan....semalam tiba2 crush suami i follow ig n request friend kat fb...

macam why why why.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-7-2021 12:54 PM | Show all posts
ayana89 replied at 27-7-2021 12:43 PM
hahahaha...pastu apa respon u bila dia anta emoji mcmtu?

thank you buat i tergelak.

tak balas apa2 pun... biar cenggitu je...
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape je tak follow wasap stories sosmed aku bagai tu. Kowang ingat aku taktau ke
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
ayana89 replied at 27-7-2021 12:49 PM
herm. tulah macam berani kan diorang nak follow2 lagi..tu i wonder apa lah di fikiran diorang.

...

yihhhhh no wayyyy whoareyusssss???
hahaha
selagi tak pernah berkawan/bercakap, takde nombor memasing, tak perlu sibuk2 nak request.
beramm berammm.
kang ada benda dia nak spy. ahh no no
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Adaaa...my ex-colleague punya wife nak fren I kat fb. Aku whoreryuskan aje. Dah la aku tak aktif kat fb pun. Mesti kes nak stalk fb org kut2 ada gambar terlampau hb dia gamaknya.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
bekas kekasih laki i selamba je komen anak2 weols comel rupa bapanya.

kasihan mereka cinta tak kesampaian. nampak mcm sejati.

yelah mana boleh sesama lelaki kan.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 02:07 PM | Show all posts
aku nk kata okay tu tak jgk, tp cam 5050 laa.. sbb bg aku klu sekadar tgk2 tu okay je kot nama pon social media kan..

tp klu yg kita nmpak ada nk try testing the water kita terus potong awal2.. hahaha tak bagi muka..
dulu ada sorg mamat ni, electrician wiring umah aku dlm seminggu gk la, sesambil dia ws wife tya psl renovation ni  dia pon try menggedik ngn wife,  wife aku lak jenis tiang lampu sket xpaham org tgh test mengayat hahaha

hari last tu aku tanya dia wife kerja apa anak brapa pastu dia tya aku blk kenapa nk bg duit raya ke, sambil2 gelak aku ckp " bang anak 3 org dah tu bang, kesian dorg kalau bapak dorg msk hospital"
terus merah muka fokus buat kerja tak berkutik mcm org nmpk malaikat maut dh standby nk amek nyawa ..

ws pon terus block partner dia yg tlg minta payment.. padahal sblm tu dia la org paling byk ckp

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2021 02:07 PM | Show all posts
ellejo replied at 27-7-2021 01:36 PM
bekas kekasih laki i selamba je komen anak2 weols comel rupa bapanya.

kasihan mereka cinta tak k ...

kesiannn
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-7-2021 02:09 PM | Show all posts
KIM.K replied at 27-7-2021 12:57 PM
Sape je tak follow wasap stories sosmed aku bagai tu. Kowang ingat aku taktau ke

insta femes ke beb
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 27-7-2021 02:11 PM | Show all posts
a4_paper replied at 27-7-2021 02:07 PM
aku nk kata okay tu tak jgk, tp cam 5050 laa.. sbb bg aku klu sekadar tgk2 tu okay je kot nama pon s ...

baguslahhh u kira suami mithali la protecting the wife and ada rasa jeles bila ada orang nak ngorat ur wife.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
ayana89 replied at 27-7-2021 12:46 PM
itulahh...kalau block tu kira mcm tak harsh ke?
before i kahwin ex gf suami follow i.
lepas dah  ...

Ah tu semua follow sebab nak stalk hidup you dgn husband....unless you have a really really good relationship with them, takpa la tak block. If me I block je. Harsh ke, tak berhati perut ke, why bother konsepnya.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 03:00 PM | Show all posts
entahlah.. tapi kalau pendapat peribadi, tak suka kot..yang lepas biarla lepas. nanti jadi tak bebas pulak nak letak status, upload gambar..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 03:10 PM | Show all posts
ex bf I and I follow je and friend je with each other..tapi tak kacau or comment apa apa pun. dah ex-classmate kan. Lagipun masing masing dah move on.

Tapi tapi..ex gf husband I dengan husband dia (yang I langsung tak pernah jumpa or kenal), sibuk nak add/follow I. Block je terus including whatsapp

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 01:32 PM GMT+8 , Processed in 0.104650 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list