CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Afna

Thermomix

  [Copy link]
Post time 15-3-2022 09:49 AM | Show all posts
smurfetz replied at 15-3-2022 09:46 AM
oo.. maybe promo tu dah habis kot.. dia ikut bulan kan promo2 ni

small matter coz based on my experience 3 hari guna TM6, xperlu guna cookidoo.

semua menu saya masak memang xfollow cookidoo.

hari ni nak try pavlova dan kek pisang walnut.


Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2022 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
i rajin tengok video thermomix drp mwrata dunia.. tapi i tak minat sbb entah la. i lagi minat dgn donabe & kamado-san yg japanese duk pakai tu notice ye word yg i guna “minat tengok” bukan minat masak
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2022 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
hollahop replied at 27-7-2021 10:49 PM
Kalau murah i sambar jugak. Best collect kitchen gadget ni. Walaupun xpakai sepenuhnya tapi mcm sy ...

i skrg masak nasi dlm donabe @ kamado-san. sejenis periuk claypot dari jepun. google je 2-2 perkataan tu. kat youtube pun byk. Bukak api 10 minit. lepas tu tutup api & tunggu lagi 10 minit ke atas (minimum 10 minit) elok sedap nasi nya.


ehh ter-OT. utk tak OT , boleh tak advisor bgtahu beza tm5 & tm6

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2022 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
elbecks replied at 5-8-2021 10:33 PM
Aku baru dpt tm6 ni seminggu..makanan berkuah2 mmg sedap la dia masak..segala mknn omputih yg tah ha ...

Camana dgn bil letrik? Ok?
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
kepompong replied at 17-4-2022 10:23 AM
i skrg masak nasi dlm donabe @ kamado-san. sejenis periuk claypot dari jepun. google je 2-2 perkat ...

rasanya version dia. tm5 version lama masih takde screen intelek macam ipad. tm5 itam putih macam jam digital tu.

tm6 tu fuhhh fuhhhh seronok tengok diorang masak sakan lauk melayu. 2 tahun lepas berminat jgk, tapi macam tak banyak lauk melayu orang guna ????

tahun ni kemain ligannn aihhhh. che pon tak tahan lagu nii

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Thermomix ni fragile. Jatuh terus pecah penutup dia

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
I ada momix. Membantu sangat2 and sumpHhhhh useful tau. 1 machine for all

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2022 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Selalu guna manual mode.. tapi mmg bantu banyak sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Wowlela replied at 19-6-2022 08:38 PM
Selalu guna manual mode.. tapi mmg bantu banyak sangat.

lela shazm ni kita consider satu kelas dari intern zone ???? mana2 kita rancak berdozaaa mendoniaaa hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2022 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Wowlela replied at 19-6-2022 08:37 PM
I ada momix. Membantu sangat2 and sumpHhhhh useful tau. 1 machine for all

boleh lah beli bila naik gaji 5angka nanti kehheheheheh.
jadi acik porem dapat gaji takkss??
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2022 06:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah nak masuk 8 bulan pakai tm6 ni. Okaylah ada xpe, xde pun xpe sebenarnya. Tapi time malas nokharom tuuu rasa best sangat ada tm6 sebab dia yang tolong masakkan. Lepastu xyah basuh byk benda. For me, okayla berbaloi ada. Cons dia, kadang2 masakan x brp jadi, sometimes entahla rasa kireng sedap sikit bila masak pki tm6 tapi maybe kena byk practise. Cumanya kalau dah beli, tapi tm6 ni berhabuk xguna nampak nau pemalas tu.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: ExploRasa



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 03:14 AM GMT+8 , Processed in 0.081937 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list