CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234
Return to list New
Author: Mr.Lovalova

Perempuan Kurus tak kuat seks

  [Copy link]
Post time 1-8-2021 01:39 PM | Show all posts
MissyMolly replied at 1-8-2021 12:36 PM
Hahaa ckp psl luka, my first pap smear result nda bagus yach!! Bodo2 lagi time tu, bawa anak check ...

try la makan supplement probiotics + cranberry extracts... i beli from iherbs sajork... tp kalo uols takmo makan supplements, kena regularly makan yogurt lah... content nya sama
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 01:59 PM | Show all posts
berlaga tulang je
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 1-8-2021 01:39 PM
try la makan supplement probiotics + cranberry extracts... i beli from iherbs sajork... tp kalo uo ...

Inner parts eh punya concern hahaaa.. baiklah.. mmg xmkn apa pun hehe ala chuols sdgkan yg olay pun chuols yg ajarin hahaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 03:33 PM | Show all posts
Edited by green~tea at 1-8-2021 03:36 PM
MissyMolly replied at 1-8-2021 03:30 PM
Inner parts eh punya concern hahaaa.. baiklah.. mmg xmkn apa pun hehe ala chuols sdgkan yg olay pu ...

Olay tu i skang pakai Olay white radiance night cream botol grey (bukan merah) masa sale RM35 je.. sbb iols ada serum retinol the ordinary nak kena perabis kan... lagi jimat pakai serum asing.. sbb serum TO tu tahan 6 bulan++ , 3 titik je pakai setiap malam... rasa lebih jimat... same result je

yang amal makan probiotics tu jiran i sheols chinese muslim... sheols 2nd wife dato, tp depa dah kawen 20 tahun lah... tp i mmg caya la dia rekemen apa2 sbb mmg dato tu tak cari lain hah, mmg ketagih balik rumah dia je pastu i gi pharmacy, ada plak this one pharmacist chinese lady mmg peramah sgt sheols pun rekemen benda sama... good for maintenance... so lepas tu i carik ler dekat iHerbs, brand yang seswai

Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MissyMolly at 1-8-2021 03:40 PM
green~tea replied at 1-8-2021 03:33 PM
Olay tu i skang pakai Olay white radiance night cream botol grey (bukan merah) masa sale RM35 je.. ...


Hahaa weiii ot melampau ni GT.. dah ke olay plak kiter tp takpe la buat mcm rumah sendiri.. hahahaaa.. hbs ne hijek dgn kita.. tp back to pap smear tu yg kptsn tu mcm kenampakan radang tu sbb ne tujah dgn bende tumpul tu.. ganas sgt main hahaha xde apa pon.. tp probiotik n yogurt tu utk bhgn mana? Bkn usus ke? Eheh blur jap

Wah siap pic.. ok la kot kn.. tt pon ley cedok ilmu utk jaga bdn bini koh2..
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 03:37 PM | Show all posts
MissyMolly replied at 1-8-2021 03:36 PM
Hahaa weiii ot melampau ni GT.. dah ke olay plak kiter tp takpe la buat mcm rumah sendiri.. haha ...

probiotics tu dia tackle both... vagina and gut (overall health).. u bleh google maa benefit dia

tp sejak i amal makan ni, husband ckp, bawah tu maintain "panas" so dia lagi suka.. okay lah... no harm amalkan ini
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 03:43 PM | Show all posts
MissyMolly replied at 1-8-2021 03:36 PM
Hahaa weiii ot melampau ni GT.. dah ke olay plak kiter tp takpe la buat mcm rumah sendiri.. haha ...

takde hal share tips yang mana berfaedah.. yang penting bermanfaat utk suami isteri.. bukan utk sembang kencang dick sapo paling besar lagi sedap, skill sapo paling hebat.. nak ngeseks cemane pun sukati korang lah.. aksi akrobatik, rhythmic synchronize gymnastic pun sukati lah ha... yang penting jangan cret merata
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 1-8-2021 03:37 PM
probiotics tu dia tackle both... vagina and gut (overall health).. u bleh google maa benefit dia
...

Owh gitu.. eh tp kn kalau kita rs dia panas, jd dia rs kita sejuk lah eh hahaa.. dappnyeh panas2 hahahaaa
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 04:14 PM | Show all posts
MissyMolly replied at 1-8-2021 04:02 PM
Owh gitu.. eh tp kn kalau kita rs dia panas, jd dia rs kita sejuk lah eh hahaa.. dappnyeh panas2 h ...

i pun taktau laa exactly i rasa cemane.. itu feedback husband... hahaha sejuk tu kalo kita handjob or blowjob.. mmg laa dapat cum, tp nikmat tu tak sama kalo dpt pussy ahhahaha .. kadang2 time kita tak sihat, blood circulation terganggu, bawah tu rasa suam je, tak panas sgt...

i notice bila i makan jamu (campuran garlic, ginger, lemon, honey), mmg bawah tu rasa panas lah (husband mmg suka bagi feedback)... tp i ni bukan la rajin sgt nak prepare blend, tapis buat sendiri jamu tu... so bila i start amal this probiotics, sama je feedback husband ckp.. panas nya sama... so now i dah rekemen apa yang bagus utk isteri2 yang baca thread ni... dari segi ketat ke apa tu, just practice kegel je lah...

yang i tau, orang yang rajin workout ni.. kita dah biasakan diri engage CORE MUSCLE , in which, including kegel sebelum kita lifting weight or jumping/ dancing... sbb tu kot secara tak langsung, orang yang kuat exercise ni lebih "grip"
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 1-8-2021 04:14 PM
i pun taktau laa exactly i rasa cemane.. itu feedback husband... hahaha sejuk tu kalo kita handjob ...

Owh okeh.. alrite. Fhm.. ye la baru ingat pernah dulu Dr klinik swasta prescibe kn pre ke probiotik tak ingat lah. Tp mmg bau mulut pun wangi jer bgn pagi hahaha even i mmg gosok gigi yach tnpa gagal setiap mlm.. pernah baca yg bwh tu ad rs sejuk, panas, suam. Yg sejuk tu yg plg xbest.. tibah teringat bila u ckp panas panas hahaa hari ni korek ilmu panas sajork keje iols koh2
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 02:21 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 1-8-2021 07:00 AM
Weh apeni.. kalau anak bole lagi angkat letak tepi hahaa.. anak mak kah beliyaw?
U i ad lg 1 hi ...

sskjp tu apa maksudnya MissyMolly? explain skit...
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Nizam_76 replied at 2-8-2021 02:21 AM
sskjp tu apa maksudnya MissyMolly? explain skit...

Oh tu mcm hiphop ckp tersekat2.. se-se-ke-jap
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 2-8-2021 07:46 AM
Oh tu mcm hiphop ckp tersekat2.. se-se-ke-jap

ingatkan sy suka k**e jenis pjg... haha..
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2021 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Nizam_76 replied at 2-8-2021 10:57 AM
ingatkan sy suka k**e jenis pjg... haha..



Pakai kain pelekat tu siap hujan lagi
Lagu tema se-se-ke-jap
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 05:52 PM | Show all posts
green~tea replied at 31-7-2021 11:19 PM
Kuss semangat.. iols tak suka kena lambung.. gayat woi... pernah la laki melambung iols tp mmg t ...

u cuba pulas puting husband u green...ada thread i pasal pulas puting hubby bleh refer...
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 07:02 PM | Show all posts
ifanonline replied at 3-8-2021 05:52 PM
u cuba pulas puting husband u green...ada thread i pasal pulas puting hubby bleh refer...

alahai.. itu je..tu beginner level jah
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2021 07:09 PM | Show all posts
green~tea replied at 3-8-2021 07:02 PM
alahai.. itu je..tu beginner level jah

you ni...buat i tergelak aje...
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2021 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 3-8-2021 07:02 PM
alahai.. itu je..tu beginner level jah

Hahaa...silap la yer sis. level Mahaguru kot Seriously power ..mantap!!Pak abu...
Mmg Ada Hikmah 2nd marriage..sekufu..Sama power..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 04:07 PM | Show all posts
tak jugak,
same je la kurus ke gemok ke,
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 04:39 PM | Show all posts
mitos ni, mana ada

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 12:10 PM GMT+8 , Processed in 0.074530 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list