CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 14317|Reply: 79

Perempuan Kurus tak kuat seks

  [Copy link]
Post time 24-7-2021 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Betul ke klu perempuan kurus kering ni tak kuat seks atau tak suka seks? Berbanding perempuan yang berisi..
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2021 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak suka. Tak suka! Jgn paksa i boleh tak!!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-7-2021 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
printercomel replied at 24-7-2021 12:33 AM
Tak suka. Tak suka! Jgn paksa i boleh tak!!

Sapa paksa u? Perasan ye?
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2021 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Mr.Lovalova replied at 24-7-2021 12:35 AM
Sapa paksa u? Perasan ye?

I ckp kat orang yang suka paksa paksa i terutama dlm kereta.
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2021 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
printercomel replied at 24-7-2021 12:36 AM
I ckp kat orang yang suka paksa paksa i terutama dlm kereta.

Aik kene paksa when blind date ke?
Bahaya tu, better take care of yourself
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-7-2021 02:08 AM From the mobile phone | Show all posts
printercomel replied at 24-7-2021 12:36 AM
I ckp kat orang yang suka paksa paksa i terutama dlm kereta.

Dia paksa apa u?
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2021 02:34 AM | Show all posts
printercomel replied at 24-7-2021 12:36 AM
I ckp kat orang yang suka paksa paksa i terutama dlm kereta.

Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2021 05:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Mr.Lovalova replied at 24-7-2021 02:08 AM
Dia paksa apa u?

Paksa solat berjemaah.
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2021 06:33 AM From the mobile phone | Show all posts
printercomel replied at 24-7-2021 12:36 AM
I ckp kat orang yang suka paksa paksa i terutama dlm kereta.

Ok la tu.bkn dlm lift
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2021 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
printercomel replied at 24-7-2021 12:33 AM
Tak suka. Tak suka! Jgn paksa i boleh tak!!

Uols kurus ke gems
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2021 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke klu perempuan kurus kering ni tak kuat seks atau tak suka seks?
-tak bethollll lgsg. sy bangkang yg arif

Berbanding perempuan yang berisi..
-entahlah labu.. tak penah plak ngesek dgn pompuan berisi

Siannya chuols. Tp u kata binik suh kawen lain? Kawen je lain. Tp i bg cdgn, cari yg nmpk berbulu roma hahaaa jgn carik yg hairless.. korang mmg suka yg fair smooth gitu kan.. risiko depa low libido beb!
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2021 03:00 PM | Show all posts
secara umumnya, wanita kurus kering ni tiada sex appeal...tetek kecik, bontot tak berisi, etc...kadang2 tundun mereka mcm roti canai je...sepatutnya mcm apam balik...

wanita2 yg berbuah dada besar adalah golongan yg kuat syahwatnya...dan juga subur dan mudah beranak
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2021 07:40 PM | Show all posts
ifanonline replied at 24-7-2021 03:00 PM
secara umumnya, wanita kurus kering ni tiada sex appeal...tetek kecik, bontot tak berisi, etc...kada ...

mmg byk laki kate mrk lebih suke pompuan berisi...
ttp bila kat luar, mata tu asyik tgk je gadis2 yang kurus dan slim...
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2021 08:17 PM | Show all posts
haslina_z replied at 24-7-2021 07:40 PM
mmg byk laki kate mrk lebih suke pompuan berisi...
ttp bila kat luar, mata tu asyik tgk je gadis2 ...

berisi tak semestinya gemok...but got shape at the right places...
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2021 08:44 PM | Show all posts
ifanonline replied at 24-7-2021 08:17 PM
berisi tak semestinya gemok...but got shape at the right places...

betul juga
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-7-2021 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
haslina_z replied at 24-7-2021 07:40 PM
mmg byk laki kate mrk lebih suke pompuan berisi...
ttp bila kat luar, mata tu asyik tgk je gadis2 ...

Tgk jenis berisi juga… ada yg berisi yg nampak sedap dimata lagi.. ada yg berisi tak di pandang lelaki… maksud laki suka yg berisi tu… badan nak kering sgt… dada besar sedang2 elok.. ada bontot siket.. kira ada bentuk2 lah…

Ramai perempuan ingat yg berisi tu.. gemok… no bukan gemok… yang laki maksud kan..

Perempuan yg kurus cantik dipandang.. tapi tak sedap diranjang
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 02:47 PM | Show all posts
haslina_z replied at 24-7-2021 07:40 PM
mmg byk laki kate mrk lebih suke pompuan berisi...
ttp bila kat luar, mata tu asyik tgk je gadis2 ...

depends on their sex libido .. dulu masa study kt US my gf was ex-player beach volleyball utk team college dia ... mmg btol tetek flat, cipap tak tembam, perut 6 abs, cheek butt muscle tak bouncy .. tapi dia punya kemut and stamina kuat giler .. setiap kali dia orgasm dia akan soh tunggu dia squirt .. tak penah tak banjir cadar bila ML dgn dia ... 3 years dgn mat salleh cukup lah .. last2 dah keja kena distant relationship .. asyik2 cybersex or phonsex je & tak puas kan.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2021 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 24-7-2021 08:11 AM
Betul ke klu perempuan kurus kering ni tak kuat seks atau tak suka seks?
-tak bethollll lgsg. sy b ...

Bangkangan tidak diterima tuan majistret..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MissyMolly at 26-7-2021 07:25 AM
_RedRabbiT replied at 25-7-2021 11:41 PM
Bangkangan tidak diterima tuan majistret..hahaha




Tapi bangkangan u ditolak okeh!!
sbb tiada disertakan dgn sokongan

Gi mana bit? Bz keje eh? Nah lagu  utk ekau jang.. windu.. nk kemut tak ley, so kiss ciked pp hak2



Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MissyMolly at 26-7-2021 07:26 AM
piedpiper replied at 25-7-2021 02:47 PM
depends on their sex libido .. dulu masa study kt US my gf was ex-player beach volleyball utk team ...


Aiyoh so skeri la your story tp sbb bod seks kn.. ne apply open minded version hahaa.. mekasey membuktikan. same here.. nk tercabot btg katanyeh.. so xsemestinya kurus no good? Kn kn

Plus statement bole compare apam gebus dgn tak tu (read apart from you) mcm menunjukkan that particular person pernah mengalami pengalaman menikmati kelazatan apam2 yg berbeza hahaaa

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 11:15 AM GMT+8 , Processed in 0.109513 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list