CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Mr.Lovalova

Perempuan Kurus tak kuat seks

  [Copy link]
Post time 28-7-2021 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MissyMolly at 28-7-2021 07:57 AM
Nizam_76 replied at 27-7-2021 11:41 PM
bukan kurus ka senang nk buat mcm2 position....kalau buat WOT pun diaorang leh hentak laju2 n lama2  ...


Tt pertikai drp aspek kuat dgn tak kuat la bang... kurus vs berisi. Tp on point la kalau ckp drp aspek position aka kesenangan lambungan hahaa.. tp kalau genduts pun ok jika ad stamina WOT. Iols failed even kurus boncits hahaaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-7-2021 12:45 PM | Show all posts
mmmmm

Partner aku .... kurus aaa.... kuat juge sheikh die.... sekali orgsm tak cukup... nak at least 2 kali...

pastu kalu boleh nak hari hari... memang tak dapek aaa kan... 2 hari sekali bleh aaaa
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
mikey.zid replied at 28-7-2021 12:45 PM
mmmmm

Partner aku .... kurus aaa.... kuat juge sheikh die.... sekali orgsm tak cukup... nak at le ...

kan, baru kawin kurus...nafsu nk ngesek pun pun kuat... dah beranak n bdn dah berisi nk ajak ngesek pun mcm2 alasan ja nak ngelak... huhu...
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Terbalik dgn laki aku..dia suka aku kurus
Terutama kat perut.  Dia mmg akan soundla kalau aku chubby skg tgh usha nk kuyus balik
Ala bkn gemok bok smpai 70kg pn
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Terbalik dgn laki aku..dia suka aku kurus
Terutama kat perut.  Dia mmg akan soundla kalau aku chubby skg tgh usha nk kuyus balik
Ala bkn gemok bok smpai 70kg pn
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
piedpiper replied at 25-7-2021 02:47 PM
depends on their sex libido .. dulu masa study kt US my gf was ex-player beach volleyball utk team ...

Tp sedap ke main ng pompan kepeng sangat..tk terasa tulang ke
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
mikey.zid replied at 28-7-2021 12:45 PM
mmmmm

Partner aku .... kurus aaa.... kuat juge sheikh die.... sekali orgsm tak cukup... nak at le ...

Brpa lama kawin
Tu tanda korang jantam2 sembang power2 hari hari nk main tu propa la kan
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 28-7-2021 07:55 AM
Tt pertikai drp aspek kuat dgn tak kuat la bang... kurus vs berisi. Tp on point la kalau ckp drp ...

entahlah... rasanya subjektif kot kuat seks ni... x semestinya kurus x kuat seks...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-7-2021 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Nizam_76 replied at 31-7-2021 12:12 AM
entahlah... rasanya subjektif kot kuat seks ni... x semestinya kurus x kuat seks...

Kan.. tgk sex libido individu tersebut

I punya hipotesis ialah perempuan berbulu lebih terjamin libido nya agak tinggi
Betholll tak sis@green~tea ?
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 31-7-2021 10:03 PM
Kan.. tgk sex libido individu tersebut

I punya hipotesis ialah perempuan berbulu lebih terjamin ...

Ha ah.. i pun rasa wanita berbulu kuat sex.. hahaha... ala apa nak segan byk bulus.. lazer kan adooo.. zassss kat ketiak, kat kaki, kat brazillian... licin mulus bak pornstar lah...

Lagi satu, perempuan yang kuat workout regularly mmg tinggi libido.. laki pun sama..  kalo tak dpt sex dalam seminggu.. mmg merajuk hangen satu badan.. last2 mimpi basah la, or tpaksa masturbate... so biasanya org active and regular workout ni akan perlukan sex (orgasm) at least 3-4 kali seminggu
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MissyMolly at 1-8-2021 06:56 AM
green~tea replied at 31-7-2021 10:58 PM
Ha ah.. i pun rasa wanita berbulu kuat sex.. hahaha... ala apa nak segan byk bulus.. lazer kan ado ...


Hahaa tu la psl.. iols biar je bulus2 kaki & tgn tuh ahaaahaa aci? Bkn jenis kerinting terpusing2 tu yach hehee

Pantang ajak tapenah tolak.. kecuali masa anak kecik mmg out sbb dgn keje dgn anak dgn rumah.. anak dah besar mcm 3yo ok lah sikit nak main mmg mendesah ah ah hahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Nizam_76 replied at 27-7-2021 11:41 PM
bukan kurus ka senang nk buat mcm2 position....kalau buat WOT pun diaorang leh hentak laju2 n lama2  ...

Depend pada jenis kurus lah.. kalo kurus sbb asyik diet tak makan IF  Detox terlebih segala.. mau dia lemau takde mood nak beraksi... kalo jenis kurus sbb jaga proper diet and regularly workout, mmg bertenaga segala posisi lah..
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 31-7-2021 11:23 PM
MissyMolly replied at 28-7-2021 07:55 AM
Tt pertikai drp aspek kuat dgn tak kuat la bang... kurus vs berisi. Tp on point la kalau ckp drp ...


Kuss semangat.. iols tak suka kena lambung.. gayat woi... pernah la laki melambung iols tp mmg tak dapek nak fokus hahhhh risau jatuh rosak spine, badan nak pakai lama oii..  

Tp iols ada satu jenis fetish.. iaitu suka kerja kan husband.. selalu nya iols laaa kerjakan dia...  muahahhaha...  iols siap ada beli tali utk ikat dia kat bed.. hahahahaha

Ade lg handcuff bulu2 and blind fold utk ikat dia kat kerusi.. lagi hopeless dia i lagi geram tengok..  tp i yg orgasm dulu

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 31-7-2021 11:19 PM
Kuss semangat.. iols tak suka kena lambung.. gayat woi... pernah la laki melambung iols tp mmg tak ...

Ayoyo sis.. iols tgk betapa gojesnya chuols.. awatlah duda u buat u lagu tu eh.. u alfa girl kot.. alhmdlh skang u bahagia dgn current shuben koh2... ganas beb main ikat..
err iols sejenis tak work out.. mmg lemau bab lawan.. tukang desah jah hahaa.. aka tadah jerrr hahaaa

So tt, tips dia carik calon yg bulus2 plus kuat workout.. kompom tercabot hahaaa.. tp ekceli iols doakan isteri u mula minat nk lyn u.. i feel u lah.. shuben i penah tone down.. mid age crisis kot.. terkontang kanting gak nk tunggu dia kembali normal koh2
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 31-7-2021 11:26 PM
Ayoyo sis.. iols tgk betapa gojesnya chuols.. awatlah duda u buat u lagu tu eh.. u alfa girl kot.. ...

Entah la sis.. dulu in my previous marriage i mmg sexually deprived... 6 bulan sekali pun ade.. kena tido sekatil ngn ex-MIL berbulan2 pun ade... dah le awal2 kawen dah pjj selama 7 tahun... tak adil langsung kena treat gitu... malas nak doa bukan2 utk ex... semoga dia berubah lebih baik lepas kawen baru

Iols rasa now muka i lebih berseri2 sbb cukup orgasm...
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 07:00 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 31-7-2021 11:52 PM
Entah la sis.. dulu in my previous marriage i mmg sexually deprived... 6 bulan sekali pun ade.. ke ...


Weh apeni.. kalau anak bole lagi angkat letak tepi hahaa.. anak mak kah beliyaw?
U i ad lg 1 hipo.. laki u ssjkp tak? I think clan budu nih ukuran pjg agak sihat hahaaa the protein meh?? rs mcm u pernah share psl how tat part can be nourish correctly while the boy growing up (omai henglish.. i beg your pardon mem hehee)
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-8-2021 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 1-8-2021 09:26 AM
MissyMolly replied at 1-8-2021 07:00 AM
Weh apeni.. kalau anak bole lagi angkat letak tepi hahaa.. anak mak kah beliyaw?
U i ad lg 1 hi ...


My ex sskjp.... hahaha... size ok lah not bad walau tinggi heols 170 cm jerhhhhh.. maybe faktor protein bilis tu memainkan peranan

Current husband bukan sskjp tp dia mix north indian (atuk dia brahmin), tinggi heols 182 cm... n "that" length oh my God ... skang ni kalo i tengok porn japanese mmg x selera langsung sbb rasa cam tengok d*ck kanak2 je
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 1-8-2021 09:25 AM
My ex sskjp.... hahaha... size ok lah not bad walau tinggi heols 170 cm jerhhhhh.. maybe faktor  ...

Pergh nalla.. Dpt cash terus slps diuji tidur dgn mil hehee.. cash in a good way lah. Taniya u hahaa.. mine ok tp kalau kontot sikit hahaa sbb senak sgt lah koh2 bole? Tu la tu iols fanat korea halamak tp tabley blah la tgk muka gitu kot2 ikea jua hahaaa
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
MissyMolly replied at 1-8-2021 12:03 PM
Pergh nalla.. Dpt cash terus slps diuji tidur dgn mil hehee.. cash in a good way lah. Taniya u hah ...

Senak takde masalah sbb still cepat orgasmm.. kalo luka or koyak sbb terlajak active, kan ada je cream econazine tu apa utk avoid infection bila luka... and vagina kita kan flexible.... pastu, kita boleh amalkan amek probiotics + cranberry extract utk maintain vagina and gut health... so takde masalah pun nalla ke apa... yg penting foreplay cukup...

Mau dpt si kontot, tak rasa apa... tpaksa le bergantung pada sex toys seumur hidup utk orgasm
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 1-8-2021 12:17 PM
Senak takde masalah sbb still cepat orgasmm.. kalo luka or koyak sbb terlajak active, kan ada je c ...

Hahaa ckp psl luka, my first pap smear result nda bagus yach!! Bodo2 lagi time tu, bawa anak check up then nurse kata alang2 baby tak meragam check ibu sekali nak? Bila kptsn kuar 2-3mgu pastu, nurse kata mcm kena repeat nk tgk kenapa sbb ad kesan yg tak sepatutnya hahaa u noe wat? Mlm sblm test tu i ne hentak & iols tataw time tu ne ada gap sblm test spy kptsn cantik. Balik klinik i mrh laki i hahaaa sian dia tapaham mende.. tibah ne mrh koh2..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 01:15 AM GMT+8 , Processed in 0.077107 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list