CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kaoru44

[Cinta] Takut Kahwin

  [Copy link]
Post time 22-7-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 22-7-2021 09:43 AM
Adake perempuan tak complicated, rasanya semua gitu

Betul lagi2 bila hormon haywire; ke sana ke sini emosi tuh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-7-2021 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 22-7-2021 07:36 AM
Takde anak... sib baik... mudah diorg divorce.... and my friend muda lg baru nak masuk 30

Apa prob ex kwn u tuh? Educated kot? Baran? Anger management? Ke ada saka hohoo.. smg kwn u boleh pulih drp trauma. Sian dia
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 05:24 PM | Show all posts
MissyMolly replied at 22-7-2021 04:51 PM
Hahaa lawak la u ni.. kalau betul syg kan patutnya melompat girang? Ke dah tawar hati terhadap si  ...

i nak reject manjah2 je..
lepastu getback balik..
saja nak puaskan hati sendirik sbb sebelum ni heols tak layan iols..
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 06:22 PM | Show all posts
putu replied at 22-7-2021 09:09 AM
Takut plak nk guna benda2 tu. Nnt rosak i punya. Hahahahhaa

beza between vibrator and dildo... vibrator tu tak kacau dara pun kahkahkahkahakh... dildo tu yang bahaya.. hygiene issues kalo tak jaga kebersihan
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 22-7-2021 04:33 PM
Wah..untungnya..kdg2 tempoh perkenalan tu xpenting pun kan..smoga bahagia hingga ke akhir hayattt. ...

Aamiin...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 05:48 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 21-7-2021 08:06 PM
Xde duit jgn kawen, beli dildo or vibrator lazada byk juai mur murr

Hikmah disebalik unjuran agama bahawa sebaik baik pernikahan iteww adalah maal yg rendah....

Utk antara lain mengelakkan spesis spesis terkutuk seperti kau...yg bertuhankan nafsu....dan perolehi orgasm cara haram.....

Boleh aku tambah sikit lagi?

Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 05:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingerhush at 23-7-2021 05:58 AM
green~tea replied at 22-7-2021 06:22 PM
beza between vibrator and dildo... vibrator tu tak kacau dara pun kahkahkahkahakh... dildo tu yang ...


Ini keww nilai spesis yg meletakkan Orgasm sebagai kebahagian mutlak hidupnya? Gaining orgasm in watever ways and means? The very thing you toy with during that transitional period diceraikan sehingga dapat ' barang' baru? Feel urban hip and happening dapat berkongsi perkara seperti ini kheunz?

Nauzubillah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
awanysss replied at 22-7-2021 05:24 PM
i nak reject manjah2 je..
lepastu getback balik..
saja nak puaskan hati sendirik sbb sebelum ni  ...

Hahaa dendam yg terindah la nih.. so uols tak takod kawen cuma tgu calon.. smg berjaya yach!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-7-2021 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerhush replied at 23-7-2021 05:48 AM
Hikmah disebalik unjuran agama bahawa sebaik baik pernikahan iteww adalah maal yg rendah....

Ut ...

Self pleasure tu haram ke? Kalau mcm org lelaki kn capmelan la so takan yg gegurl xley? Mebbi bkn dildo la kn.. eiii tapaham nape hrm? Bkn buat dgn org pun?

Tp iols rs perempuan yg belum kawen, theyols steady jah.. i rs lah ehehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 07:24 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerhush replied at 23-7-2021 05:52 AM
Ini keww nilai spesis yg meletakkan Orgasm sebagai kebahagian mutlak hidupnya? Gaining orgasm in ...

Define sat “stok geli2” utk i fahami dlm konteks penggunaan di porem ini.

“Skandal” ke “toys” maksudnyeh?

(why la u suka provoke green tea? crush ke? ehehe... borak baik2 je lah u. sempena hari jemahat-mgu raya lagi...marilah kita bermaaf2 an)
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 09:15 AM | Show all posts
stingerhush replied at 23-7-2021 05:48 AM
Hikmah disebalik unjuran agama bahawa sebaik baik pernikahan iteww adalah maal yg rendah....

Ut ...

laaaa baru nak reply penunggang agama ni dah arwah..

ke hulu hilir preach topeng agama demi menghalalkan mengutuk orang ... what a joke... typical lobai penunggang.. lobai kahhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 09:17 AM | Show all posts
Edited by green~tea at 23-7-2021 09:30 AM
MissyMolly replied at 23-7-2021 07:24 AM
Define sat “stok geli2” utk i fahami dlm konteks penggunaan di porem ini.

“Skandal” ke “t ...

entahnya dia.. jadah apa nak bela scandal.. iols bukan puan sri datin sri nak makan pakai tidur pun harap suami tanggung...
kot vibrator RM30 bleh ngendeng laki mintak dia beli wakakakakakakkaka

on a serious note... bela jantan ni tak baloi weh, apatah lagi status tak kawen.. rugi dunia akhirat... tambah exposed to STD..
toys vibrator gitu harap maintenance beli battery je pun... and kita tak buat dosa ngn orang...kot bergaduh ngn vibrator sbb malfunction, campak  je la tong sampah...

i tak suka dildo... but i do have a few in my collections.. iols mmg dapat sex toys collection dari wedding gifts, masa jalan2 honeymoon dekat japan, amsterdam, bangkok... mmg i dengan husband menyinggah kedai2 camtu coz we love being naughty with each other... some women suka dildo, but i dont really like it, tak suka bendasing masuk dalam kecuali my husband's d*ck je ... kalo vibrator tu ok laa sbb dia kat luar je kan "mimicking" cunnilingus... if not being used for masturbating, bleh je mintak husband yang gunakan utk our own pleasure... why so rigid? explore your HALAL spouse in more creative ways..



Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 09:27 AM | Show all posts
MissyMolly replied at 23-7-2021 07:24 AM
Define sat “stok geli2” utk i fahami dlm konteks penggunaan di porem ini.

“Skandal” ke “t ...

oh i lupa reply part ni.. iols pun rasa dia crush dekat i.. mana2 i gi dia mengekor.. kat CI, FD, LE, Borak.. eeee penat...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MissyMolly at 23-7-2021 09:40 AM
green~tea replied at 23-7-2021 09:17 AM
entahnya dia.. jadah apa nak bela scandal.. iols bukan puan sri datin sri  nak makan pakai ti ...


Hehee okeh agree to disagree.. kalau i anak dara mmg vibrator la kot. Tp sbg yg dah tak dara, i prefer dildo.. ayooo my button kenot onz la.. jd sesi gelak ketawa mngilai siap mgkin pakej kena tendang bwh katil. Geliiii yakmat..

(Tp so far i ad yg ori jer hahaa.. kg.com. Xde mainan apa pon hahaa..) ampun oru.. kena hijek dah benang chuols

U stok geli2 tu apa maksudnya? Ak ngak puas hati ni.. skandal ke toys.. ad komen kt benang lain guna term tu so iols nk fhmkn konteks pemikiran dia.

Tu la arwah plak beliau
Korang ni in luv-hate relay ke?nah lagu ni sesuai sgt dgn korang yg dah seropa cats&dogs .. mana u g ader je stalker

Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 09:38 AM | Show all posts
MissyMolly replied at 23-7-2021 09:29 AM
Hehee okeh agree to disagree.. kalau i anak dara mmg vibrator la kot. Tp sbg yg dah tak dara, i pr ...

dia dah remove "stok geli-geli"... so i pun tak dpt faham konteks apa dia nak menghina i... so i assume stok geli2 tu dia exaggerate je utk penggunaan vibrators yg bagi dia orgasm haram.. duh....
bab scandal ke anak ikan ke anak babi ke tak berbaloi lahh... sbb i jenis believe in marriage.. so i pun tak tau nak komen ape benda2 camni.. even kalo kawan2 i ada species gini, better la jangan cerita kat i.. nnti i bancuh and smash...  i may be notty borak2 ngn kawan2 perempuan BFF i BFT clans, and i am naughtier borak2 dgn husband... tp only to these people je lah i open borak.. sbb suka exchanging tips dgn depa...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku kahwin umur 21. Dari dulu memang berdoa nak kahwin cepat dan nak pindah ikut laki.. Sebab aku ni jenis nak berteman.. Kemana2 ngan laki dan anak2.. Kalo sengsorang rasa sunyi.. Maybe waktu membesar aku byk sendiri pendam hati ngan family problem..  Mula2 memanglah byk dugaan.. Kenalah byk bersabar.. Org yg kita kahwin tu dibesarkan dgn cara berlainan.. Skrg dah nak hampir 20 thn.. Rasa bersyukur kahwin muda.. Kahwinlah tt
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-7-2021 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 23-7-2021 09:38 AM
dia dah remove "stok geli-geli"... so i pun tak dpt faham konteks apa dia nak menghina i... so i a ...

Kan.. iols pn suka borak noty2 tp dlm ni jer hahaaa kt luar nk carik nahas? Dgn shuben pon iols sopan kohkoh.. owh i xsure la psl remove ke hapa. Ni komen org lain.. kalau u baca ayat ni u fhm apa?

Transfer tu sbb nk kejar pangkat kn. boleh je tolak. Xde hal sgt stok geli2 byk tp kena la cover2 sesekali jupe byr bil

Dia nk kata byr bil kt sapa? Stok geli2 dia tu bkn bini la kn? Toys? Skandal? Hahaahaa sel2 otak iols xdpt mencerna lah
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 09:47 AM | Show all posts
MissyMolly replied at 23-7-2021 09:29 AM
Hehee okeh agree to disagree.. kalau i anak dara mmg vibrator la kot. Tp sbg yg dah tak dara, i  ...

i rasa i ramai stalkers sbb last year around bulan 3-4 masa mak nora exmomod CI kena serang bertubi2.. iols backing dia... and due to that, those group of forumers dah exposed segala nama i, FB, linked in, gambar i (lengkap berbaju ya bertudung )

since then i jadi famous for no reason..

I AM MARRIED dah almost 3 yrs, and i am head over heels in love with my husband till jannah...

Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 23-7-2021 09:40 AM
Aku kahwin umur 21. Dari dulu memang berdoa nak kahwin cepat dan nak pindah ikut laki.. Sebab aku ni ...

Haaaa sama la kita part ngendeng tok laki. Kenot stay single. Kawen muda hahaa.. tp iols xde masalah dgn famili pn masa bujang. More to hormon gesok terlebey.. tp tu la.. hidup so2 jer. Xkaya mana tp cukup mkn pakai bulan2..gituuu
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 09:49 AM | Show all posts
MissyMolly replied at 23-7-2021 09:46 AM
Kan.. iols pn suka borak noty2 tp dlm ni jer hahaaa kt luar nk carik nahas? Dgn shuben pon iols so ...

transfer kejar pangkat???? eh cakap pasal orang lain kot neh...
i skang kan dah resign bulan 3 haritu... iols now dah full time suri rumah sambil mengurus bisnes family, bisnes laki, plantation, resort, investment..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 03:11 PM GMT+8 , Processed in 0.081942 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list