CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 187053|Reply: 2024

Caprice bakal buat pendedahan berani mati

     Close [Copy link]
Post time 12-7-2021 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Sedia maklum, Caprice telah melaksanakan misi kemanusian ke Gaza dan Mesir bermula pada 23 Jun 2021.

Terbaharu, Caprice dikhabarkan mahu membuat pendedahan keadaan sebenar dan apa yang berlaku dengan misi di Gaza dalam masa terdekat. Hal itu diberitahu Caprice menerusi Instagram miliknya.

Menerusi perkongsian tersebut, Caprice turut mengatakan beliau meminta maaf kepada rakyat Malaysia dan bersedia untuk ‘mengadaikan’ nyawa demi menceritakan hal sebenar.

Bukan itu sahaja, Caprice yang membalas komen netizen turut mengatakan bahawa beliau harus berkongsi perkara sebenar dari Gaza kerana beliau rasa tidak akan dapat pulang. Sama-sama kita nantikan pendedahan Caprice tidak lama lagi.

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 12-7-2021 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Adakah berkenaan dana2 yg berbillion billion?
Atau tentang NGO NGO lain?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2021 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Kihkih tunggu ...
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2021 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Jeng jeng jeng………
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2021 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada kaitan dgn dewabit?? Tn. Nadir??
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2021 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
pendedahan apo?? Dia dpt jumpa Shiraz, lalu melamar Shiraz?..ok,gurau2
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2021 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
rengsa betul aku dgn mamat ni..
dari minggu lepas lagi dk bgthu nk tell the truth lah, nk bgthu sesuatu lah..tapi tak bgthu pun..poyo gila..

hri hari buat igs mtk netizen bersabar..ko igt ko PM?? acah betul..bajet ko org terpenting negara?? xcukup kt igs ko reply plak kt komen stiap org mtk semua org bersedia nk tell the truth..over to the max! mamat ni!
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2021 11:41 AM | Show all posts
wahhh Ariz Ramli... engko la hero dambaa semua rakyat Malaysia...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-7-2021 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
bagitu jela yg ko xdpt msuk gaza,,dan si ebit tu dptsuk sbb kabel..dh mmg mcmtu kan..dr dlu lg..sapa nk
msuk gaza bkn senang smua pakai kabel..dan bukan semua ngo yg nk hantar bantuan tu bantuan tu betul betul sampai kt gaza...

poyo laa..acah nk jd yg terpaling.sedangkan si nadir tu dh lama dh hadap isu ni..takde pn dia kalut over mcm ko..hhaha.
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2021 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
nak bagitau area lain di falastin tu aman damai kah?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-7-2021 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Kt komen IG siap ada netizen speku si topinasi ni gaduh sgn UEL sbb topinasi ala2 hint menyindir uel bagi sumbangan toys kat budak2 gaza.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-7-2021 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 12-7-2021 11:46 AM
nak bagitau area lain di falastin tu aman damai kah?

Tgk youtube UEL tu kan. Nmpak aman2 je. Yg bergolak tu kt dekat2 area masjid al aqsa je. Ntah la labuuuu...
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2021 11:49 AM | Show all posts
Ni nak suh dok nunggu ke ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2021 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 12-7-2021 11:47 AM
Kt komen IG siap ada netizen speku si topinasi ni gaduh sgn UEL sbb topinasi ala2 hint menyindir uel ...

dh mmg betul..si ebit masuk skdr bg toys..apa igt bleh lepas ke sumbangan byk byk
tu?? siapa yg follow fb nadir dah lama tahu psl isu ni..tp biasa laa semua pakat nk jd yg terpaling..termasuk lah si poyo topinasik
ni lol!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2021 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak cakap tu cakap je la...nyampah aku gini...kire exclusive sgt la berita tu kan...kang x pasal kena temb*k dulu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-7-2021 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 12-7-2021 11:50 AM
dh mmg betul..si ebit masuk skdr bg toys..apa igt bleh lepas ke sumbangan byk byk
tu?? siapa yg f ...

Nadir vc Caprice

Kita tggu la adakah adakah Caprice akan bg info baru atau sekadar kopipes info2 Nadir je.. Maklum lah x semua netizen kenal/follo  Nadir
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-7-2021 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 12-7-2021 03:50 AM
dh mmg betul..si ebit masuk skdr bg toys..apa igt bleh lepas ke sumbangan byk byk
tu?? siapa yg f ...

apa jadi dgn sumbangan yg lain? spoonfeed ai sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2021 12:05 PM | Show all posts
Last2 nnt nan hado je pendedahan berani mati ni.
Jgn nnt macam gosip 'percintaan' anju ngn zoey
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2021 12:08 PM | Show all posts
cicicumel replied at 12-7-2021 12:00 PM
Nadir vc Caprice

Kita tggu la adakah adakah Caprice akan bg info baru atau sekadar kopipes info ...

nadir tu siapa ye..
nama mc familiar tp lupa pulak..
dia ke satu2 rakyat malaysia yg stay sana tu?
dia okay ke ke KO?
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2021 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Berita gempak yg iols nak dengar adalah covid19 berambus dari muka bumi nih.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 09:12 AM GMT+8 , Processed in 0.094706 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list