CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: makadek

Iklan CARI mengganggu Porumer

[Copy link]
Post time 17-7-2020 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 17-7-2020 09:45 AM
Aku buat gak tk jadi lerr

Kebal gak iklan popup tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 10:04 AM | Show all posts
iklan memang memang menyakitkan hati
sooo annoyingggg
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 10:20 AM | Show all posts
selama aku pakai chrome xpernah pulak keluar video2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Selama bertahun2 guna opera tak pernah lagi keluar popup ads. Dah enable ad blocking tak?
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang menyakitkan hati dengan iklan yg bukan-bukan. Kalau iklan tak ganggu bahagian next pages atau ruangan komen takpa lagi, ni mengganggu dan menyusahkan
Saya guna browser firefox lite hilang masalah iklan tapi timbul masalah baru, bila guna firefox banyak gambar tak boleh tengok dan kalau ada yg tepek dari fb atau Twitter pun tak nampak apa yg ditepeknya grrr
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg kepala timun iklan2 hanat tu..
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pakai opera.. Ok saja.. Kemungkinan opera tak update. Cuba check kat play store /apple store.

DUCK pun ok.. Aku suka guna duck
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Seting kot tt ter disable block
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by CatMiow at 17-7-2020 06:30 PM

Jika adblocker ada ni
IMG_20200717_182723.jpg

Bila video YouTube tak boleh main,  saya disable
Screenshot_2020-07-17-18-28-28-27.png

Opera tak tahu mcmna operasinya.. Mungkin kena tengok juga tertekan mana2 button, atau kena report kat app developer.  

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kannn aku pn sama.kemurungan betullah!
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 17-7-2020 04:01 PM
Aku pakai opera.. Ok saja.. Kemungkinan opera tak update. Cuba check kat play store /apple store.
...

Aku bukak cari guna apps. Mcmn nk buang iklan hanat nih
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Rimas, sbb kadang nak tukar page pun dah kena tutup iklan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 17-7-2020 07:19 PM
Aku bukak cari guna apps. Mcmn nk buang iklan hanat nih

Apps tak pernah guna.. Dok guna opera
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
lavendernovella replied at 17-7-2020 07:30 PM
Rimas, sbb kadang nak tukar page pun dah kena tutup iklan.

Masalahnya iklan dh tutup. Tp notification iklan gugel tu tutup button next page
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul tu, iklan makin lama makin penuh satu muka nak katup pon susah kena refresh page lah, tggu 5 saat bagai. Kau org ni dh sengkek sgat ke smpai hadap sgat dgan pengiklan2 hanat yga xtentu hala nak letak iklan sukahati mak nenen diorang jah??!
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2020 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 18-7-2020 05:48 PM
CatMiow replied at 17-7-2020 06:28 PM
Jika adblocker ada ni




Ni utk which site miow? Opera ke.. Kaka norm pki google ja..bkn takat ads nk sign in pon slalu jem
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2020 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 18-7-2020 05:46 PM
Ni utk which site miow? Opera ke.. Kaka norm pki google ja..bkn takat ads nk sign in pon slalu j ...

Tak add blocker,  tapi tak dapat nak play you tube kalau ada forumer share video you tube,  kena disable dulu baru dapat play.

Dulu guna chrome, tapi selalu tergangu dengan iklan.

Cuba la mana2 aps yg forumer cadangkan.  
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2020 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
CatMiow replied at 18-7-2020 08:09 PM
Tak add blocker,  tapi tak dapat nak play you tube kalau ada forumer share video you tube,  kena d ...

Ok thanks miow
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2020 02:15 AM | Show all posts
rosevelvet replied at 17-7-2020 07:19 PM
Aku bukak cari guna apps. Mcmn nk buang iklan hanat nih

tak boleh  buat ads block kalau guna Android  Cari apps
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2020 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
6DB61189-A35D-4C57-A88B-352EB38FB26E.png

SEMAK BETOL IKLAN KAT FORUM CARI NI. AKU AMAN2 PAKAI BRAVE TIBER ARINI DAH START ADA IKLAN WALAUPUN SETTING AKU DAH BLOCK ADS OKAY!!! AKU SEMAKKKK! SEBAB IKLAN MELAMBATKAN AKU SCROLL ATAS BAWAHHHHH!!! Benciiiiii!!!!!!

4C5145EF-84FE-42D5-AE9D-2DA14B641955.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 08:43 AM GMT+8 , Processed in 0.180410 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list