CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: makadek

Iklan CARI mengganggu Porumer

[Copy link]
Post time 1-7-2021 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Harini dapaat popup iklan sebesar alam. Tak boleh kee number next paage  tukar ke ats. Forum lain xde la banyak iklan sampai menganggu.haish.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2021 07:21 AM | Show all posts
cadangan aku layout forum kena ubah kalu nak wat iklan dan xnak kasi semak.

skang iklan pop up sgt annoying.

lepastu dah la xleh katup.

jika guna versi mobile lagi hauk.

why not layout tu ubah dan letakkan iklan kat bawah setiap post je senang.

buat saiz mcm banner letak kat setiap post

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2021 08:34 PM | Show all posts

TAJUK ADUAN: IKLAN SEMAK TAHAP MENYAMPAH

TAJUK ADUAN: IKLAN SEMAK TAHAP MENYAMPAH


BUTIRAN: Seyesly lah..lately board ni punya iklan punya semak tahap menyampah tak boleh bincang.. agak agak lah kalu nak placing pacak iklan.. ni dekat tempat nak tekan pi muka surat sebelah lah dok pacak iklan... paling bangsat pacak iklan video yg memang payah nak nyah tekan.. tu blom kira tepom hang sebab forum cari ni.. memang potong stim ah..


Situasi ini paling takboleh teramat sangat bila bukak pakai smartphone.. datang smartphone mahal tak hang camana pun..skrin besar camana pom.. memang musibat..


Lama dah pendah..bertahun... nak taip ni pom sanggup bukak laptop ... aman damai iklan tak semak mana pulak banding pakai phone..


So best advice..kalu masih nak maintain visitor..please consider it..

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2021 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tak tolong tukar nombor paage ke bahagian atas...iklan suka tutup nombor lah. Haritu da elok, ni jadi baalik..nak banyak iklan boleh tapi nombor page , buat lah bahagian. Spoil mood.

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2021 06:14 AM | Show all posts
mosti replied at 20-7-2021 10:42 PM
Boleh tak tolong tukar nombor paage ke bahagian atas...iklan suka tutup nombor lah. Haritu da elok,  ...
Harap boleh bersabar sehingga ada IT tolong betulkan nanti2 ...

Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Defcon replied at 8-7-2021 08:34 PM
TAJUK ADUAN: IKLAN SEMAK TAHAP MENYAMPAH



Eh betullah
Kalau nak edit pun sama, button edit tertutup dgn iklan
Nk turn to next page pun tertutup dgn iklan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak dpt tekan next sbb ada iklan menganggu di bawah ni

Camana nak buang iklan bwh ni

Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols xkesah kalau iklan bersepah2 dan boleh pangkah.
Masalahnya, iklan ada yg appear dekat butang next. Pastu xboleh/susah nk pangkah. Nk kena undo ke page sebelum.

Iols ada seminggu tu, maleh nk tgk forum sbb hati sakit tgk iklan kat button next.

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols nk ngadu lagi. Nih baru ni, iklan lazada tutup button next. Iols dgn penuh tabah, spt biasa pi la patah2 balik ke page seblum ni.
Tak larat nk crancky dh.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mylia at 31-7-2021 11:30 PM

Tengok kat bwh tu.. xleh pangkah..
Screenshot_20210731-232814_Samsung Internet.jpg

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 05:55 AM | Show all posts
BlousePutih replied at 31-7-2021 09:16 PM
Eh betullah
Kalau nak edit pun sama, button edit tertutup dgn iklan
Nk turn to next page pun ter ...
Boleh cuba d/load browser Brave
https://brave.com/

Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 05:57 AM | Show all posts
hdon replied at 31-7-2021 10:35 PM
Tak dpt tekan next sbb ada iklan menganggu di bawah ni

Camana nak buang iklan bwh ni  ...
Boleh cuba d/load browser Brave
https://brave.com/

Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 05:58 AM | Show all posts
mylia replied at 31-7-2021 11:24 PM
Iols nk ngadu lagi. Nih baru ni, iklan lazada tutup button next. Iols dgn penuh tabah, spt biasa pi  ...
Boleh cuba d/load browser Brave
https://brave.com/

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2021 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak bokeh turn to next page due to iklan at bottom of pg.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2021 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tanye kalau buat aduan kat sini betul ke ade tindakan... atau just di angin lalu ja...
Betul2 stress dengan iklan yang tutup no page...
Takde ke response dari pihak IT sendiri ke...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 07:11 PM | Show all posts
mosti replied at 20-7-2021 10:42 PM
Boleh tak tolong tukar nombor paage ke bahagian atas...iklan suka tutup nombor lah. Haritu da elok,  ...
Boleh bagi feedback...?

@admin6 kata dia dah betul kan ...


Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 07:11 PM | Show all posts
mimi_mimpi replied at 10-8-2021 03:03 PM
Nak tanye kalau buat aduan kat sini betul ke ade tindakan... atau just di angin lalu ja...
Betul2 s ...
@Admin6 dah betul kan ... tolong bagi feedback...
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 07:13 PM | Show all posts
mylia replied at 31-7-2021 11:29 PM
Tengok kat bwh tu.. xleh pangkah..
@Admin6 dah betulkan ... boleh bagi feedback tak...?

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 07:14 PM | Show all posts
xpdckelate replied at 4-7-2021 07:21 AM
cadangan aku layout forum kena ubah kalu nak wat iklan dan xnak kasi semak.

skang iklan pop up sg ...
@Admin6 dah betulkan ...


Boleh bagi feedback bila guna henpon...?


Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2021 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 15-8-2021 07:11 PM
@Admin6 dah betul kan ... tolong bagi feedback...

Ok dah takde... thanks fantasy & admin6

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 01:42 PM GMT+8 , Processed in 3.873524 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list