CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: makadek

Iklan CARI mengganggu Porumer

[Copy link]
Post time 21-8-2020 03:01 AM From the mobile phone | Show all posts
tu lah... kak kiahhh rengsa betul ads kat forum ni. smpai nak next page sebelah pun tak leh sbb ada ads.. dh block pop up kat safari pun keluar lagi ads tu yihhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2021 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts

Google ads tutup page number

Haii, i nak mengadu i tak boleh tukar page number sebab kena tutup dengan google ads. Mohon berbuat sesuatu yang membantu meringankan beban porumer2 menukar page number. Terima kasih.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 01:56 AM | Show all posts
study dulu thread ini..

https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1207924&extra=page%3D1

kalau ada kurang faham,boleh quote saya sini
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 10-5-2021 01:56 AM
study dulu thread ini..

https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1207924&extra=pag ...

Kat title suruh refer page 12 tapi masalahnya i tak boleh tukar page number sebab kena tutup dengan google ads
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 06:25 PM | Show all posts
selyusi replied at 10-5-2021 02:06 PM
Kat title suruh refer page 12 tapi masalahnya i tak boleh tukar page number sebab kena tutup denga ...

bukan refer page 12. tapi post ke 12.
iaitu, awak kena install browser lain selain awak guna sekarang ni

try guna brave browser, opera,adblock browser,

awak guna android smartphone ke?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2021 07:06 PM | Show all posts
selyusi replied at 10-5-2021 02:06 PM
Kat title suruh refer page 12 tapi masalahnya i tak boleh tukar page number sebab kena tutup denga ...

step pertama kena buat, refresh browser saja, iklan yang tutup nak tekan nombor page
akan hilang.dan  awak kena baca link yang saya bagi tu,setiap komen kena baca,

Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2021 04:50 PM | Show all posts
dah ok tak...?

post #12 dalam thread satu lagi tu suruh guna browser BRAVE


itu jer penyesaian yang ada buat waktu ni....


Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2021 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak ok pun.. iols masih kurang mengerti kenapa admin7 tak suruh coder ke programmer coding arrange balik layer ads dengan portal
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2021 10:14 AM | Show all posts
selyusi replied at 1-6-2021 06:31 PM
Tak ok pun.. iols masih kurang mengerti kenapa admin7 tak suruh coder ke programmer coding arrange b ...
Buat masa ni ... @admin6 kata kekurangan IT  



dah try ka browser Brave?


ramai ok bila guna browser Brave


Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Try install Brave, mmg mudah nak scroll page.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 08:47 PM | Show all posts
Dah pernah install brave, pastu iols uninstall balik sebab i perasaan this app track apa yg i type pastu keluar kat notification banyak2...

Sekarang iols ada isu lain, any pages yang iols bukak mesti tetiber kena redirect pergi website lain.. bila iols nak go back previous website which is cari forum ni, x jalan, website tu refresh sendiri... so terpaksa tutup tab then bukak cari forum guna tab baru

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 08:50 PM | Show all posts
http://goodluckdog.space/....

Ini linknya...sama je kalau guna desktop dan phone.. kalau x gerak page tu lama2 kena redirect pergi link tu..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
This time it gets worse!
Dia dah pandai auto direct the page ke http://goodluckdog.space/
1A548A11-8F3F-4051-B837-D4DD493C7EA7.png
Sangat sangat annoying as hell!
Dont tell me to install another friggin browser.
Sangat inconvenient!

Syok2 baca and navigates thru pages n then dia auto direct!

You need to tolerate tanda seru tu ya, iols memang di ambang mencarut

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau isu ni tak resolve i’m not going to open forum carilah. Nyampah nau tgh baca navigate bagai tiber ditukar ke website lain
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok i’m currently trying out a method lepas google pasal gooddogspace ni, it’s actually a malware. One of the method is to clear browser and cookies. So far ok. Kalo tak nanti iols inform sini balik. Iols malas nak install unnecessary adblocker or browser, that i would rather tak jenguk langsung until it is resolved. One of the ads might have given us this goodspace malware, since i am not the only one yg kena, so it must be from forum cari. Jadi, better you people check it
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Just to inform dari last iols post reply kat atas ni, sampai sekarang, lepas clear cookies & browser, iols dah tak mengalami apa2 redirect problem. So, rasanya dh bolehlah sesapa yg terjumpa masalah yg sama buat benda yg sama and elakkan klik mana2 iklan dlm forum cari.

Sekian, merepot.

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tak nak buat suggestion..nombor page buat bahagian atas.

Sebab iklan selalu muncul bahagian bawah.

Kalau boleh taknak tukar browser. Rasanya orang2 IT dalam Cari ni boleh ubah? Boleh tak tolong bagitau.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2021 07:00 AM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 6-6-2021 07:44 PM
Just to inform dari last iols post reply kat atas ni, sampai sekarang, lepas clear cookies & browser ...

Jarang nak guna hp untuk berporum... cuba dan dapat ni...
20210701_065707.jpg
20210701_065740.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2021 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts

Iklan mcm cirit!

Iklan xleh closed.. tgk video tuh..mcm mana nak klik next page .. apps cari ni makin lama makin melampau plak iklannya.. tolong ambil perhatian skit sapa yg manage apps ni...
Screenshot_2021-07-01-23-02-44-388_cari.com.my.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2021 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Harini dapaat popup iklan sebesar alam. Tak boleh kee number next paage  tukar ke ats. Forum lain xde la banyak iklan sampai menganggu.haish.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 08:03 PM GMT+8 , Processed in 0.089994 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list