CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 14228|Reply: 89

Iklan CARI mengganggu Porumer

[Copy link]
Post time 16-7-2020 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by FanTasyCreaTioN at 9-7-2021 01:11 AM

2bulan aku beraman aman saja baca porem kot opera tanpa gangguan yang memualkan.  Iklan2 segala..tiber muncul iklan weh camne ni...siap kejap2 keluar video ni..mental aku

Tolong bantuian nabila ya Alloh
Screenshot_2020-07-16-22-35-56-87_4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76.png

Rate

3

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2020 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Samaa sakit hati gila lagi iklan yg jenis kecik gila nak tutup pun susah
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2020 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadang dh taip komen pun kena delete aje  balik sbb iklan dh block ruang, nk padam iklan  pun x boleh..*undekkk betul
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-7-2020 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Sangat2 findekkkk tensen aku....jgnla iklan yg zizik2 masuk ...mmg aku pencen porem...
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2020 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Satu petanda yg forumer akan tinggalkan forem ni sebaik saja ada forem site yg kurang iklan wujud
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2020 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
pakai brave browser, duckduckgo, install adblocker

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Yeeee betul tu..kenapa ek kuar iklan tepi tu?pastu satu lagi iklan y tgh2 panjang tu..haihhhh laaa
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada update opera tak?
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg annoying tapi sbb acik gigih nak komen nak cerca nak merenyeh segala, maka haku tekan ja refresh button tuh
Ilang la sat iklan bodo semua tuh

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Iklan ni x cukup muncul kt bwh, muncul lak kt tgh2 video tu. Dahtu muncul kt tepi kiri dah xleh lak nk tutup sbb xdak pun x button. Siyes spoil mood nk porem
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
aku guna opera browser xkuar pun
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 03:18 AM | Show all posts
Guna smartphone kan? Tukar aje guna browser ini

1.png

sebenarnya ada saja browser lain, tapi yang inilah aje ,sebab ramai guna

sebab,browser ini sudah di bina(built in) dengan ads blocker
yang sudah pun siap2 di setting kan block ads tu by defaults
lepas install,tak payah dah setting2.dia memang dah setting
block ads.

2.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 04:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul! Bikin abang rengsa
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 04:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Kadang2 meols tgh gigih nak membaca punnn nak tekan next takk boleh
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 06:17 AM From the mobile phone | Show all posts
pakai app brave best. setakat ni mmg takda merengsa dgn iklan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-7-2020 06:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Terima kasih weh.... Sesak napas dgn iklan yg tah hapa2..skg gak aku donlot demi Cari..rengsa masa terluang aku tk dpt cerca post
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku guna Opera lepas forumer rekemen. Tapi start minggu ni sibuk popup iklan. Last2 aku delete browsing history, clear cache mak nenek semua. Skang baru ok.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya Alloh, bantuan alia
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2020 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu rengsa jugak la, sekarang ni kalau ada iklan bodoh sampai halang next page atau reply, kurex cut aje komen kurex lepas tu keluar benang, lepas tu masuk benang balik dan paste.. kurex buat sambil sumpah seranah
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-7-2020 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
djzara81 replied at 17-7-2020 09:07 AM
Aku guna Opera lepas forumer rekemen. Tapi start minggu ni sibuk popup iklan. Last2 aku delete brows ...

Aku buat gak tk jadi lerr
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-6-2022 09:48 AM GMT+8 , Processed in 0.100381 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list