CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1607|Reply: 11

Merchandise CARI FORUM

[Copy link]
Post time 18-6-2021 07:50 PM | Show all posts |Read mode
Saya nak tanya dan bagi cadangan.
1) Merchandise CARI FORUM - patut diadakan dan dijual seperti tshirt,mug,keychain dan lain2
2) Sticker kereta CARI FORUM - depan,belakang dan tepi
3) Jam tangan / Dinding CARI FORUM - mungkin kerjasama dgn casio atau lain2 jenama yang mur2 bukan premium sgt la.

Itu je cadangan saya,sekiang

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 08:04 PM | Show all posts
Bagus idea ni. Iols nak sumbangkan design
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-6-2021 08:09 PM | Show all posts
KIM.K replied at 18-6-2021 08:04 PM
Bagus idea ni. Iols nak sumbangkan design

wow bagusnya...buat pertandingan pun ok juga kan
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 08:25 PM | Show all posts
xnak lah beli nanti kereta kena calar nak2 lg kalau jumpa madu jusa c minus , kalau mug boleh lah beli orang tak nampak ada kt dapur je.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-6-2021 08:31 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 18-6-2021 08:25 PM
xnak lah beli nanti kereta kena calar nak2 lg kalau jumpa madu jusa c minus , kalau mug boleh l ...

nanti boleh special request letak nick forum cari kat sticker/baju/mug..bahahha
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 08:42 PM | Show all posts
xpdckelate replied at 18-6-2021 08:31 PM
nanti boleh special request letak nick forum cari kat sticker/baju/mug..bahahha

boleh juga kalau moderator wajib tulis title moderator senang forumer nak kenal kereta mana
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-6-2021 08:55 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 18-6-2021 08:42 PM
boleh juga kalau moderator wajib tulis title moderator senang forumer nak kenal kereta mana
...

mampuih kena calar keta
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 09:13 PM | Show all posts

xpe kredit kt forum boleh cover beli insurans untuk repair calar - disunting oleh friska bibik madu jusa c minus
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 10:35 PM | Show all posts
rege mahal ke murah ?
klu mahal taknak lah
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 01:01 AM | Show all posts

Ceh!

[AceHand SPECTaceLAR]

Ko lupa ka...? Bukang takde...Tapi dia worang bukang mau beli pong... Sembang boleh lar... Nak yang pree jer tahu... Rugi aku tak jual dulu... Hah! Hah! Hah!


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-6-2021 06:38 AM From the mobile phone | Show all posts
AceHand replied at 19-6-2021 01:01 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Ko lupa ka...? Bukang takde...Tapi dia worang bukang mau beli pong... Semba ...

itu duluuuuu..cer ler jual..mana tau kaya,bahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 03:05 PM | Show all posts
xpdckelate replied at 18-6-2021 08:09 PM
wow bagusnya...buat pertandingan pun ok juga kan

Boleh..or forumer pilih mana2 desain yg berkenan. 100pcs stiker saiz 3cm x 3cm sekarang baru RM10 kat Shopee Haritu iols buat design label botol kopi mocha untuk kawan. Dia suka design tu cetak merata dalam iklan hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-6-2022 09:40 PM GMT+8 , Processed in 0.096009 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list