CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: sarah82

Meh kongsi kisah SAKA @ KETURUNAN disini

  [Copy link]
Post time 4-6-2021 06:58 AM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 3-6-2021 05:04 PM
hahahaha khuens.. muhong la tak syok orgasm sume huhuhuhu... tp masa benda tu datang setiap hari,  ...

Wow seram nya I baca kisah You mcm baca mastika pulak
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2021 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Park dulu sementara iols nak khatam benang ni pula. Tapi serius lawak tengok thread Jah banyak nau OT
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-6-2021 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
ggxoxo replied at 4-6-2021 07:12 AM
Park dulu sementara iols nak khatam benang ni pula. Tapi serius lawak tengok thread Jah banyak nau O ...

Kalau kak sarah yg komen.. Mmg selalu OT
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2021 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 4-6-2021 07:13 AM
Kalau kak sarah yg komen.. Mmg selalu OT

Tapi tbh iols lagi berminat part info baru macam saka ni dalam benang tu sebagai selingan sesi speku
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-6-2021 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
ggxoxo replied at 4-6-2021 07:15 AM
Tapi tbh iols lagi berminat part info baru macam saka ni dalam benang tu sebagai selingan sesi spe ...

Info baru?  Hat mana
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2021 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 4-6-2021 07:20 AM
Info baru?  Hat mana

Info baru pada iols la macam topik saka ni. Sampai iols baru hari ni tahu bod ni wujud. Lol
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-6-2021 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
ggxoxo replied at 4-6-2021 07:32 AM
Info baru pada iols la macam topik saka ni. Sampai iols baru hari ni tahu bod ni wujud. Lol

Hahaha.. Dah lama ada bod ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2021 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 4-6-2021 07:34 AM
Hahaha.. Dah lama ada bod ni


Itulah. Iols baru jumpa lepas sesi OT kat benang sebelah. Tapi untuk tidak OT kat benang ini, iols sebenarnya seram juga dengar saka susah atau tidak boleh buang sepenuhnya.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-6-2021 07:51 AM | Show all posts
ggxoxo replied at 4-6-2021 07:45 AM
Itulah. Iols baru jumpa lepas sesi OT kat benang sebelah. Tapi untuk tidak OT kat benang ini, io ...

ni pesanan arwah tok iols pada iols, 'Tak ada satu kuasa pun dalam dunia ni yg boleh apa2kan kita tanpa keizinan dariNYA'. jadi hebat mcm mana saka tu, dia masih perlukan keizinan Allah swt utk apa2 kita.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-6-2021 08:04 AM | Show all posts
Beribear replied at 4-6-2021 01:11 AM
Sarah cemana nak tahu kita atau keluarga kita ada saka. Iolss mcm rasa keluarga iolss ada yg tak ken ...

otak iols tengah hang jap...tak tido yg cukup...sat g lepas perut kenyang iols baca dan hadam betul2...dan insyaallah iols cuba jawab berdasarkan apa yg iols tau.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2021 08:23 AM | Show all posts
ok thanks sarah dah update page 1... ini yang i nak tambah sikit yang i rasa ada relation dengan saka


like i said earlier.. nenek i indonesian, ayah dia dari Pagaruyung, lari ke Terengganu dgn beberapa beradik dia (ada ke selangor) sbb perang saudara...  yang i notice mak2 sedara and pak2 sedara i selalu ajak i balik kampung (sumatera - pagaruyung) pergi basuh kaki kat satu perigi ni.. dia ckp, kalo takde gatal2 tu sah le keturunan betul and diorang ajak jumpa suku sakat yang lama terpisah kat sana...  mmg family i (mak pak sedara and cousins) selalu jugak gi sana tp arwah mak i larang i dari gi sana, dia ckp... ko jangan cari pasal... pastu, i notice, pernah la orang yang pandai sihir siam (mak tiri i) dia nak menilik i tp tak nampak i kat mana, mcm ada kelambu hitam cover my whereabouts (ada penjaga)... tp mak tiri i dapat tilik adik i and siap boleh mention detail adik i kat mana and tengah bincang apa dgn lecturer and explain detail masalah adik i.. masa tu adik i kat Uni negeri lain hokeh...


lagi satu, husband i ni pun dia ckp dia takde saka... tp kan... hmm... family dia takleh makan daging kerbau dengan pisang merah... sebab nya takut terselit daging kerbau balau dalam tu sbb kita tak siang kerbau tu kan, so tatau itu kerbau balau ke kerbau biasa...  ada pakcik husband yang meninggal sbb pergi kenduri and dia termakan gulai daging kerbau.. jadi sesak nafas (mcm acute alllergies tu)... i suspek keturunan dia ada penjaga juga... husband i pernah kena guna2 yang teruk, and dalam mimipi tu ada datang orang tua berjubah putih ubatkan dia.. siap keluarkan kaca2 dari tubuh husband... the following day, husband dah sembuh
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2021 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Hi uolls
Suka baca pengalaman uolls
Klau bole share lah katmana uolls pi berubat ke mana tau dlm negeri sama

I ada kuzon handsome gagah baik solat semua pulak tu tapi semenjak2menjak ni wife dia dgn my kuzon datang ngadu kat my dad mom yng dia mengaku dulu muda dia ambik pendinding saka kat Belitung Indon

Dia ckp dia ambik sebab untuk nak kuat je konon mcm ala ala gangster taik kucing
Tapi memang berkesan lah dia dok cita ada time tu ada group nak gaduh dgn dia dlm 20 ke 30 orng tapi bila berdepan diaorang terus lalu jln je

Tapi now side effect dia dah kluar.....mlm kuzon i tido dia menagaum mcm harimau wife dia takut...... and mula sakit sakit

dah pi berubat pun tak jln

Pakcik kat Belitung tu pun dah meninggal!
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2021 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik dah kata daahhhhhh
Budak Sarah ni tak menguet pun dlm tered jah ronsen ni jgn2 dia pi bukak tered khas kat mps

Oiiiii hang nak jadi tokmoh pulak ka Sarah oiiii
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-6-2021 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 4-6-2021 08:41 AM
Acik dah kata daahhhhhh
Budak Sarah ni tak menguet pun dlm tered jah ronsen ni jgn2 dia pi bukak te ...

Bukan la.. Jadi Tok Moh x boleh kaya.. Muahahaha.. Semlm letih la acik.. Sebab nak kawal opah dari pi bilik ayaq.. Tu tido awal
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2021 09:38 AM | Show all posts
Acikgomen replied at 4-6-2021 08:41 AM
Acik dah kata daahhhhhh
Budak Sarah ni tak menguet pun dlm tered jah ronsen ni jgn2 dia pi bukak te ...

weols suka topic OT kat tered tu..  byk info2 menarik yang sarah  dah jolok
i suka bod mistik, tp tak suka baca citer2 seram... suka yang version informative
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2021 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Pakcik aku x kayangan pon , tapi saka dia harimau putih ..


Rumah pakcik aku klu x kunci pon selamat je .. sbb saka tu jaga rumah ... Dia duduk rumah marhaen b40 je ...



Masa dia operation nak betulkan tulang bahu ... Jarum nak cucuk x lut dia siap meronta2 atas operation table .. saka dia tu ambik masa silat ...
And mmg utk jaga dia and famili .. tapi x tau la dia dah buang ke belum
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-6-2021 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 4-6-2021 09:41 AM
Pakcik aku x kayangan pon , tapi saka dia harimau putih ..



Ang kena faham..tak semestinya hidup kena kayangan saka dia baru kayangan.. Saka ni diambil beratus tahun oleh pengasas @ ketua keturunan tu.. Sebab tu penting kena selidik keturunan bila nak buat rawatan buang saka.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2021 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 4-6-2021 09:46 AM
Ang kena faham..tak semestinya hidup kena kayangan saka dia baru kayangan.. Saka ni diambil beratu ...

Tapi kan sarah saka rimah putih ni bukan ikut keturunan... Ni dari tok guru silat pas kat anak murid yg dia paling percaya ...boleh ke gitu
. ..aku sbnrnya x caya ... Huhuh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-6-2021 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 4-6-2021 09:50 AM
Tapi kan sarah saka rimah putih ni bukan ikut keturunan... Ni dari tok guru silat pas kat anak mur ...

Mungkin rasi dgn pakcik ang....sbb kes aku pun.. Aku bukan keturunan arwah tok aku...
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2021 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka pulak iols baca board ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 12:28 AM GMT+8 , Processed in 0.083333 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list